Azoospermie - cap 12 -
Raspunsuri - Pagina 5
anes spune:
Fetelor, eu nu prea am mai ajuns in fata unui calculator, am cam fost plecata, dar si ocupata. Abia azi am reusit. Noutati despre noi nu prea am. Sotul a terminat antibioticele pt.Klebsiela, iar eu continui autovaccinul pt. Esc. coli si iau si antibiotice in paralel. ii dau in continuare naturistele sotului. Miki, vit. C nu am gasit de la Calvita dar i-am luat tot ceva natural extras din fructe de catina. In ianuarie voi merge la cotrol si vom face si o spermograma si o speromocultuara. Tu cum mai stai? A ma completat proiectul BB? Vreo schita ceva?
denyy10 nu se poate spune fara analize. mai bine ar face sotul o spermograma si vedeti cum stati.
dalailana bine ai venit printre noi si sa speram ca ne vei parasi repede la gravidute.
Iyoana . Te felicit pentru atitudine .
pisi, sa plingi, sa tipi, sa te enervezi pe toti, sa fii depresiva, ai tot dreptul pentru asta, dar apoi, sa-ti revii si sa o iei de la capat. Veti avea un bebe pentru ca sunt multe reusite similare cu situatia voastra si cu siguranta veti fi parinti. Si datorita perseverentei tale. Recunosc faptul ca pe mine ma depasesti, cel putin in stadiul la care ma aflu acum.
Copilutzu, esti tare haioasa!
copilutzu spune:
Pisoc, uite 1000000000 de pupushori sa iti treaca supararea.
Si gandeste pozitiv. Ia imagineaza-ti matalutza ca te tavalesti cu d-nul Motanel prin zapada....
Aaaa?? Merge??? Doar voi doi ...singurei... apoi o super cabanutza.. focul trosneste-n soba si pe urma.... Mmmm toarceti amandoi...
Auleeoo ...pacatele mele... mai suntem si in post !!! ???
Io asa imi limpezesc creierii ...iubesc zapada...
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by inna30
Multumesc mult fetelor.....la sotulica dozarile hormonale sunt in limite normale dar toate la limita de jos..atat FSH-ul cat si LH-ul si Testosteronul....sper sa ii faca bine, nu stiu.
va pup si multumesc mult
Ce valori are? Ar fi bine sa le treci aici sa le vedem. Nub am inteles ce sa-i faca bine. Face vre-un tratament?
Miki
La anul pui de-un pui
miki-miki spune:
Dalailana succes la investigatii!
De ce credeti ca aveti varicocel? Nu mai tin minte dar am citit undeva ca dc sta in picioare si aplecat cu capul intre picioare (in pozitia asta tb sa stea ceva timp- nu stiu cat) si dc se umfla o vena pe testicol (in special pe cel stang) at e varicocel.
Deniyy asa cum a spus copilutzu faceti spermograma pt linistea voastra .
Denisabia ce surpriza frumoasa sa intri pe aici. Citeste-ne ca aici inveti tratamentele infertilitatii masculine, iti vor folosi la scoala. Cum merge cu B-rile? Esti multumita? Eu mi-am luat azi Femicur care a apratu acum pe piata romaneasca , contine extract de Vitex Agnus Castus( nu pulbere de planta).
Miki
La anul pui de-un pui
pisix spune:
copilutzule hai ca m-ai facut sa rad ... ooof, ce-ti mai zburda mintea ... da io sunt la CM si nu prea am fantezii erotice in zapada ...:-)
anes - ma uitam pe a FIV si am observat ceva: ca toate fetele urmeaza un grafic emotional : dezastru / incredere /depresie /normalitate...
Cred ca e si din cauza hormonilor, eu asta incerc sa-mi zic ... da nu ma prea conving
miki - am uitat sa zic ca nu mi-am luat L carnitina ca am mai luat mai demult si degeaba ...cat despre acid folic ...eu am citit ca ingrasa
miki-miki spune:
Pisule lasa depresiile ca nu bune. Ia-ti un trening si o pereche de chilotzi de firma tare si du-te cu motanelul la munte. Eu am citit la L-Carnitina aia tb luata inainte de a face sport ca sa slabesti mai repede iar acidul folic ala de la Doppel Hertz pe mine nu ma ingrasa. Uite si Denisabia ia complex de vitamine B si tot asa ii era frica ca ii fac pofta de mancare pt ca scria la o vitamina ca e pt anorexie si a observat ca nu e asa. Poate numai acidul folic luat simplu ingrasa dar luat cu celelalte B-ri nu ingrasa. Eu am citit ca ac B-ri tb luate impreuna ca dc iei un singur B scade altul din organism. Dc nu stiai acidul folic e vitamina B4.
Anes iubita , vezi ca avem nevoie de cunostintele tale in psihologie. Pisoc cade in butoi.
Vitamina C 1000 de la Calivita o poti lua de pe net. Tb sa ia un gram pe zi puiule, nu stiu ce ai luat tu.
Miki
La anul pui de-un pui
anes spune:
miki-mikiincep sa ma enervez. Sotul meu nu prea isi ia tratamentul. Azi nu l-a luat deloc . Am dat o groaza de bani pe toate si am o sacosa. Am sa i le bag cu diplomatie - pe gat cu forta!! In fine. Vit. C pe care am luat-o e o oarecare, cu pulpa de macese, produsa de Parapharm !?
Am vazut ca pisoiul cade in butoi, dar, se pare ca sa caute informatii despre problema ei este singura activitate care ii da oarecere satisfactii. Nu zic ca este bine, dar macar are confortul psihic ca face tot ceea ce tine de ea. Este clar ca ar trebui sa se detaseye de toate informatiile astea venite sub forma de avalansa, sa nu refuze sa faca asta. Vezi pisoi , noi vorbim despre tine, nu cu tine!? Dar ne preocupa starea ta.
miki-miki spune:
Anes ia-l cu diplomatie. Cred ca i-ai dat prea multe pastile /zi. Asa facea si al meu si pana la urma am preferat sa ia 3 pastile de 2 ori /zi decat deloc. Cautam ce e mai concentrat , de ex Multi Maca. Pot declara mandra ca al meu sotz imi facu observatie ca nu-i pusai pastilele pe masa azi-dimineatza. Plecai repede pt ca ma rezii tarziu si uitai de pastilutze. Cica si le cauta si le lua el. Baietzelul mamii Acum caut sa-i dau ceva baut pe langa pastilutze si cred ca o sa aleg o vitamina C care se dizolva si carnitina aia. Apoi ii iau ProXeed care e tot o bautura.
Pisoc, parerea mea este sa lasi bijuteriile sotului 6 luni sa-si revina si duceti-va la Soare pt tratament. Cu miopeptid, multi maca , carnitina , vitamina C o sa fie OK la bio peste 6 luni
Miki
La anul pui de-un pui
pisix spune:
Ha-ha, pacientul X. PisiX.
Fetelor va multumesc ca va ganditi la mine !
Dar nu va ingrijorati, imi revin repede. Ma mobilizez eu.
Avalon pe la noi nu mai intri putin ?
Ai luat-o la goana prin magazine de bebici ?
pisix spune:
ia uitati:
http://www.malereproduction.com/16_testicularmap.html
V-am dat acest link pt ca gasisem o fraza incurajatoare:
Sperm production has been found in up to 70% of men who have FSH (follicle stimulating hormone) levels greater than three times normal or who had no sperm production on a past biopsy.