* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (76) *
Raspunsuri - Pagina 14
Mitsu-bishu spune:
Hai sa-ncepem o noua pagina, sa vada tot poporu'!
CINE E INTERESAT DE INTALNIREA DE MAINE/POIMAINE SA DEA CLICK AICI SI SA ISI SPUNA PAREREA CA SA CONTABILIZAM SI NOI VOTURILE IN VIITORUL APROPIAT...
Scuzati spam-ul!
33+ bananutsa sau capsunica?!AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
zeririlouiza spune:
Angelicule ne dai emotii, am intrat sa vad ce ai facut dar vad ca nu te-ai intors sau poate nu ai avut timp sau sa nu ne dai si tu emotii ca Alina
, acum ma duc la culcare ca sutn franta mau terminat astea 3 zile de munca plus ca plec pe intuneric vin pe intunric si a tot plouat nu va povestesc ce bine a vazut mioapa de mine
Louiza
33s + Yasmin 
mai avem putin
AMR 07 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Gina M spune:
Irlandeza - Pe ultima suta de metri umflatul picioarelor, este ceva normal si nu prea avem ce face.Trebuie sa rezistam inca putin pana la nastere si va trece. 

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
Mitsu-bishu spune:
Gata? A trecut agitatia? Nu mai zice nimeni nimic? Mai fetelor, voi chiar nu vreti sa ne vedem?
33+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
Tashica spune:
Buna buna buna :)
Ma bag si eu putin in seamna, am auzit ca astazi cineva a adus pe lume o mumoasa fetita :) Ana Antonia sa cresti mare si frumoasa :) sa ii aduci mamei numai bucurii si multe impliniri ;)
Se pare fetelor ca s dat startul la nasteri ;)) va urez la toate nastere usoara si un bebe mumos si sanatos
aaa... si nu in ultimul rand cuminte :))
Tashica
Tashica spune:
Ups! :)
Am uitat sa ma prezint ;) eu sunt Tashica viitoare nasica de bebe luca
iar lipitoarea de langa mine este Anca.Diana :) (acum urmeaza un tipat :)) )
cati_magureanu spune:
Draga Alina,
ma alatur si eu zuzicilor in dorinta de-ati transmite multe, multe felicitari si de a-i ura "BUN VENIT' sufletelului tau, ANA-ANTONIA!
SA FIE SANATOASA, SA AIBA UN DRUM LIN IN VIATA SI INTELEPCIUNE SI..SA ADUCA NUMAI BUCURII LU' MAMI SI LU' TATI! ...Iar Sf. Nicolae sa-i lumineze viata si sa o ocroteasca!
In cazul asta "clopotei" cred ca se potriveste cel mai bine caci, Ana-Antonia, chiar a fost primul clopotel care a sunat si a semnalat incepututl unei frumoase partituri muzicale in care vor suna toti clopoteii care acum asteapta nerabdatori!
Va pup..sunt emotionata...
Caty
(35+)&
Matei
AMR maxim 5 saptamani
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM
Anandrei spune:
Vreau si eu sa le felicit pe cele doua fete ale noastre pentru ziua deosebita pe care au avut-o astazi! Fie ca Dumnezeu sa le binecuvanteze! Recuperare grabnica, Alina! Bine ai venit Ana, stelutza clopotzica!!!! Sa-ti dea Dumnezeu viata lunga, plina de impliniri si sa-ti bucuri parintii si fratiorul! Primul bebe!!! Mi-au dat lacrimile cand am aflat! Mai e putin, si asa cum zicea cineva mai devreme, nu e sfarsitul, ci inceputul unor noi experiente deosebite!
Ana-Maria
34+ cu David
si tati Andrei 
AMR 6 SAPTAMANI!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
IrinaL spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Am reusit pana la urma sa gasesc ce ma interesa pe la redoute, am si facut comanda. Fetelor, alinaatudor sau Anca.Diana, vreau sa ma inregistrez si imi spune mereu ca adresa mea nu e corecta... Cum naiba trebuie s-o scriu? Si care e modalitatea de plata? Ca nu am ajuns inca acolo si as vrea sa salvez ce e in cos, eventual, sa pun maine $ pe card... Sau se plateste cand ajung produsele la posta? Spuneti-mi si mie, pls... Pup!
33+ bananutsa sau capsunica?!
Cand introduci adresa nu pune virgula intre str, nr, bl etc si nici punct. Lasa doar spatiu. Poti sa platesti on line, daca ai un card de credit, cu care poti face plati internationale. Poti sa ai si lei in cont, schimbul se face automat in momentul platii. Succes.
Irina 34+Ileana
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI