* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (76) *
Raspunsuri - Pagina 13
Adryana_4u spune:
Ange ne da palpitatii...eu o astept cu vesti, nu stiu voi...trebuia deja sa se intoarca de la medic, nu?????
Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Mitsu-bishu spune:
miky_mamica,
Ramane sa mai discutam, vad ca lumea nu prea se inghesuie...
Nu stiu de ce... Exact la asta ma gandeam si eu, ca daca incepe sa ne apuce rand pe rand pe fiecare sa facem pe bebe? N-o sa mai apucam sa ne mai vedem ha-haaa.. cine stie cat! In fine, eu nu am participat la nicio intalnire si tare as vrea sa va cunosc si sa imi mai spuneti niste "tips" ceva... Va pup si sper sa va hotarati cat mai curand, sa stiu si eu ce sa fac!
33+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
Gina M spune:
Asa ar fi mai bine?!
06.12.2007(ora X) - alina023,(15.07.1978) - 38sAna Antonia - 3200g, xx cm, cezariana, Apgar XX, Dr.Adriana Ciuvica, maternitatea Polizu.
irlandeza spune:
Fetelor nu stiu ce sa ma mai fac. Picioarele mele, de fapt gleznele, sunt f. umflate. Degeaba stau cu ele mai sus decat corpul , sarat nu mananc, la sevici nu mai merg de 3 sapt. deci nu mai stau in picioare mult, apa beau suficient de multa...... Si parca nu e de ajuns, ma mai doare si un sold. De cateva zile mi-l tarai dupa mine.Nu mai pot merge nici la cumparaturi. De abia cobor pana la masina , sau la baie.
Azi am fost la spital, la control, si totul e OK, bebelina e bine, tensiunea e 102/60, deci nu e risc de preclampsie ,i-am aratat picioarele dr. si a zis ca e normal in sarcina, in trim .III, dar daca am dureri mai mari sa merg din nou. Pai ce dureri mai mari vrea, cand eu nici nu pot sa ma sprijin pe picior? Si nici un papuc nu-mi mai e bun . Un tim i-am folosit pe ai mamei mele, acum nu-mi mai sunt buni.
Deci, alte remedii mai stiti? Ca nu mai poooootttttttt. Inca 4 sapt..
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
36+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 28 zile !!! 
Ralluca spune:
Uaau, parca mai ieri intra Alina pe forum sa ne spuna ca va avea fetita! 
Bine ai venit, ANA ANTONIA, sa fii fericita si sa ai o viata frumoasa! 
Alina
, felicitari din suflet si refacere usoara!
Fetelor, cine urmeaza?
Va pup,
Raluca
PS: multumesc frumos ca m-ati pus si pe mine pe lista sarbatoritelor lunii decembrie. N-am fost prea activa pe forum dar n-am pierdut nici un capitol. Numai bine si zile frumoase!
Raluca
35+ cu bb
Radu (27 decembrie, cezariana)
irlandeza spune:
Gina, da ,e bine, nu-ti mai fa probleme.Sunt sigura ca vom gasi toate info. pe care le dorim.
Multumim.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
36+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 28 zile !!! 
miky_mamica spune:
[quote]Originally posted by Mitsu-bishu
miky_mamica,
Ramane sa mai discutam, vad ca lumea nu prea se inghesuie...
Nu stiu de ce... Exact la asta ma gandeam si eu, ca daca incepe sa ne apuce rand pe rand pe fiecare sa facem pe bebe? N-o sa mai apucam sa ne mai vedem ha-haaa.. cine stie cat! In fine, eu nu am participat la nicio intalnire si tare as vrea sa va cunosc si sa imi mai spuneti niste "tips" ceva... Va pup si sper sa va hotarati cat mai curand, sa stiu si eu ce sa fac!
Vreau sa ne vedem maine pt ca sigur nu vom mai apuca........ cel putin pentru mine daca va veni bebe lucrurile se vor schimba mult de tot si va avea toata atentia mea, de aceea vroiam sa ne vedem acum cat inca putem sa ne mai deplasam in conditii civilizate.
Eu am maine de dimineata o programare la eco la 9:30 si probabil ca voi aunge undeva pe la 11 inapoi acasa asa ca..............
Daca mai intra fetele pen aici sa-si dea cu parerea si sa zica si ce ora ar fi potrivita....... eu as pune mana acum pe tel si as suna dar nu am parola de la mailul comun.........
Pupici
P.S.: Mai stau pe aici poate poate.....
Miky
35+ cu bebeLuca Gabriel
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
patut: http://good-times.webshots.com/album/561571316pSWjcy
Au mai ramas maxim 5 saptamani!!!!
Mitsu-bishu spune:
Am reusit pana la urma sa gasesc ce ma interesa pe la redoute, am si facut comanda
. Fetelor, alinaatudor sau Anca.Diana, vreau sa ma inregistrez si imi spune mereu ca adresa mea nu e corecta... Cum naiba trebuie s-o scriu? Si care e modalitatea de plata? Ca nu am ajuns inca acolo si as vrea sa salvez ce e in cos, eventual, sa pun maine $ pe card... Sau se plateste cand ajung produsele la posta? Spuneti-mi si mie, pls... Pup!
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
Mitsu-bishu spune:
Am si facut comanda adica am umplut coshu'
da' de aici mai departe nu stiu cum se procedeaza...
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
Mitsu-bishu spune:
Fetelor, nu vreau sa va stresez, da' e deja joi seara! Zic mai ales pentru cele ce sunt interesate sa ne vedem maine! Cum facem?? Daca mai sunteti interesate de INTALNIRE, spuneti-va parerea in legatura cu data
aici
si sa vedem care cum ce fel... Adica vedem cand vrea majoritatea si aia e!