* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (76) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Am uitat sa schimb semnatura.

Acum merg sa citesc din urma , am cateva capitole de recuperat.

cum creste
Carmen 32 + David Alexandru

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am mai intrat odata inainte sa plec: laura_dimitris, multumim de vestile bune despre Alina!! Sa stii ca medicii ginecologi au inceput sa fie fff draguti si atenti de cand cu campaniada asta din presa. Am vazut dupa cum s-au purtat si cu mine cand am ajuns la urgenta. Poate avem noroc cu asta!

LalaD, felicitari pt vestile bune de la eco! Deci ai si tu AMR-ul AMR-ului!!!!

Greta4you si Carmen felicitari pt inca o saptamana adaugata.

Cynthia, lasa ca o fi si bebe in concediu, se odihneste mai mult, si noi avem momente si momente.

Am fugit la dr, am emotii. Paaaaaaa

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

FELICITARI ALINA, FELICITARI MAMICO, SA-TI TRAIASCA MINUNEA MICA, SA VA BUCURATI DE EA, SA FITI SANATOSI SI FERICITI

Doamne, nu-mi vine sa cred ca s-a nascut primul clopotzel de aici de la odisee imi pare atat de rau ca nu pot intra decat pe fuga pe forum, si uite pierd momente importante

va pup pe toate

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Alina - Felicitari din inima pentru micuta ANA ANTONIA!
Este asa frumos si emotionant!S-a dat startul la nasteri printre noi si parca nu-mi vine a crede ca am ajuns asa aproape de marele eveniment!
Apropos de listuta, imi place tare mult ca a ramas :Stelute de Ian' - Feb'2008!
Nu vad insa necesar sa mai scriem maternitatea/spitalul,doctorul cu care am nascut si in dreptul fiecarui BB" clopotel de X, Y , Z.".Ne complicam si se lungeste listuta.
Ceva mai tarziu am sa incerc si eu cateva variante sa vad poate, voi putea veni cu ceva imbunatatiri in ajutor.Va

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Laura D, multumim pt.info referitoare la Alina. Toate ne intrebam cum de s-a ajuns la cezariana.

Lala D, felicitari pt.bebe sanatos, sa creasca mare si sa se termine totul cu bine.

Greta, felicitari pt.implinirea celor 35 sapt, mai ai putin si tu.

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

m-am trezit de dimineata cu un sentiment ca azi se va intampal ceva frumos. Ceva de genul: nu pierd trenul, o s aprimesc rezultate bune la test, nu o sa aiba bruno probleme cu ochisorii... ceva! pentru ca radeam cu gura pana la urechi si le zambeam oamenilor pe strada...

si uite, ca prim mii si mii de pixeli si conexiuni virtuale, mi s-a intampalt ceva frumos, extraordinar si datator de aripi:

intr-o zi sfanta s-a nascut un ingerash. ingerii mai mari l-au trimis in lume sa vesteasca dragostea Cerurilor pentru noi pe pamant. Ingerashul a primit numele Ana Antonia, si si-a fericit mamica, taticul si fratiorul si ne-a imbucurat noua ziua!
Bine ai venit pe lume, ingere, sa ne scalzi in lumina unui nou inceput, sa ne dai sperante si incredere ca alti ingerashi iti urmeaza! sa cresti mare si sfetnic de seama pentru cei ce vor veni, sa-ti iubesti mama si taticul si sa nu uiti ca ai cel mai grozav fratior de pe lume! te imbratisam cu drag, pe tine si pe noua ta familie, si sa fie sub o stea norocoasa!

felicitari alina! si asteptam sa revii cat de curand printre noi, cu forte proaspete, cu impresii vii si cu povestea nasterii asa cum ai simtit-o tu:)

si-acum fetelor, dati-mi voie sa... plang... de fericire, dar si cu un colt de noastalgie ca... da, se termina in curand:)

miri_mik 33+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Gina, Angi a modificat listuta asa pt.ca a mutat de la zuze gravidute la nasteri, toate info despre fata respectiva. daca stergem acele date, atunci nu mai stim data nasterii.
acum, daca tu gasesti o formula mai buna nu ne suparam

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Miri, ce frumos ai scris, mi-au dat lacrimile. si nu te supara, nu se termina aici, ne intalnim la urmatorul subiect, clopotei sau stelute sau ce hotaram noi, de ian-feb 2008.

Mari 32+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

m-am trezit de dimineata cu un sentiment ca azi se va intampal ceva frumos. Ceva de genul: nu pierd trenul, o s aprimesc rezultate bune la test, nu o sa aiba bruno probleme cu ochisorii... ceva! pentru ca radeam cu gura pana la urechi si le zambeam oamenilor pe strada...

si uite, ca prim mii si mii de pixeli si conexiuni virtuale, mi s-a intampalt ceva frumos, extraordinar si datator de aripi:

intr-o zi sfanta s-a nascut un ingerash. ingerii mai mari l-au trimis in lume sa vesteasca dragostea Cerurilor pentru noi pe pamant. Ingerashul a primit numele Ana Antonia, si si-a fericit mamica, taticul si fratiorul si ne-a imbucurat noua ziua!
Bine ai venit pe lume, ingere, sa ne scalzi in lumina unui nou inceput, sa ne dai sperante si incredere ca alti ingerashi iti urmeaza! sa cresti mare si sfetnic de seama pentru cei ce vor veni, sa-ti iubesti mama si taticul si sa nu uiti ca ai cel mai grozav fratior de pe lume! te imbratisam cu drag, pe tine si pe noua ta familie, si sa fie sub o stea norocoasa!

felicitari alina! si asteptam sa revii cat de curand printre noi, cu forte proaspete, cu impresii vii si cu povestea nasterii asa cum ai simtit-o tu:)

si-acum fetelor, dati-mi voie sa... plang... de fericire, dar si cu un colt de noastalgie ca... da, se termina in curand:)

miri_mik 33+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

....nici nu pot sa mai spun ceva ...ai scris atat de frumos...de mi s-au umplut ochii de lacrimi...e bine sa fie printre noi si persoane care sa stie sa exprime prin cuvinte ceea ce am vrea si noi sa spunem...dar nu avem talent....

AMR 5 SAPTAMANI
Cristina 35+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

De 20 de minute plang intr-una, am citit pe nerasuflate toate mesajele... Nu stiu ce sa mai zic, nu ma asteptam sa se inceapa deja cu nasterile... Ca noi ne numim mamici de ianuarie-februarie, stiu ca sunt cateva programate in decembrie, dar parca e cam devreme. Abia a inceput decembrie! Sunt foarte emotionata, ma gandesc cat de reala e toata chestia, ca pana la urma bebe chiar iese! Vai, nu mai pot! Nu ma pot opri din plans!
Nu stiu cine e Anca, sau poate am vazut-o pe forum da' nu-mi amintesc, dar cand am auzit ca au bagat-o in cezariana asa pe nepregatite, m-am gandit "ce i s-o fi intamplat? saraca, nici nu se astepta..." si m-a apucat plansul, de parca era sora-mea! In fine, as vrea s-o felicit si eu si sunt tare curioasa cand iese din spital, sa ne pove si noua cum a fost! Pupici si haideti sa nevedem weekendul asta sa punem tara la cale, ca parca vad ca o sa intram rand pe rand in spital!

33+ bananutsa sau capsunica?!

Mergi la inceput