* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (76) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Miri, si pe mine m-ai emotionat cu ale tale cuvinte frumoase!! O sun maine pe alina si-i voi citi mesajele voastre!

Eu mi-am aranjat dulapurile de haine astazi. Sunt tare ostenita dar mandra de rezultat!!! Si acum, imi astept socrela draga ca s-a dus barbata-meu sa o ia de la aeroport. Eu, dupa experienta de ieri cand am facut 3 ore de la aviatorilor pana in militari... am spus pas la alt drum cu masina la aceleasi ore.... Asa ca o astept cu drag aici, acasa si mai am si putin timp sa stau la taclale cu voi...

Angi,... nu vreau sa te panichezi si nici sa-i iau locul cretulinei de prezicatoare sefa.... dar simt ca parca tu urmezi
Sunt eu tare ca soseta si va zic sa nu va fie frica cand de fapt mi-e si mie cand ma gandesc.... Noroc ca merg la serviciu si mai uit altminteri ... Cred ca atunci cand voi ramane acasa in ianuarie o sa constientizez mai mult si frica va fi mai mare...

Fetelor, am vazut si eu la listele altor bebelusi ca nu mai sunt trecute numele medicului si al spitalului... Mie mi-ar fi placut sa gasesc datele acestea ca as fi contactat fata care m-ar fi interesat (in speta cine ar fi nascut cu badiu) sa o rog sa-mi dea niste informatii...
Mie imi place cum arata listuta noastra.
Si sunt convinsa ca si daca i se vor aduce modificari acestea vor fi bune si listuta tot frumoasa va ramane!

Laura 31+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

creata,

cand mai ai vesti, sa ne spui si noua. Stiu ca asa o sa faci, da' nu stiu ce sa mai zic.. Stau aici si-mi rod unghiile si astept noutati... Voi ati aflat mai devreme, socul cel mare a trecut, pe mine abia acum m-au cuprins emotiile si in cele din urma, panica... Ce putin mai e! Imi schimb si eu semnatura...

33+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Mitsu, e vorba despre Alina023, pe ea tb sa o cunosti

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Aaaa, si e foarte tare ideea cu clopoteii... Chiar ma gandeam ca bebele meu o sa "clopoteasca" toata ziua (adica o sa planga). Da' ma mai gandeam si la bulgarasi, ca bebelusii sunt mici si grasi si albi si pufosi.. Da' cred ca e luat bulgarasi.... Anyway, sa fie intr-un ceas bun, ma multumesc si cu un clopotel, sa fie sanatos si sa manance mult, sa ajunga bulgaras!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Dragele mele, acum am intrat si eu, si in timp ce recuperam cu spor ce s-a scris, cum era si firesc, am dat de vestea despre Alina...atat de tare m-am emotionat, la fel cum ati facut voi toate, ca bineinteles ca am tras traditionala partida de plans...cine spune ca nu l-a luat emotia cand a auzit de primul bebe de la odiseea nostra minte, dar nu cred ca e vreo fata care sa fi citit si sa fi ramas indiferenta...nu ai cum, pur si simplu, si mai presus de toate, e vorba de o zi sfanta, plus ca a fost pe nepusa masa, dar important este ca finalul este fericit.
Bine ai venit Ana Antonia, sa iti dea Doamne-Doamne numai ce este bun si frumos in viata. Familia ta te astepta cu drag, si te-ai gandit sa le faci cel mai frumos cadou acum, de Mos Nicolae.
Felicitari Alina, asteptam cu nerabdare povestea nasterii, cu sufletul in gat...recuperare grabnica iti dorim, sa poti sa ai grija de bebica asa cum iti doresti tu. Acum vi s-a intregit familia, Dumnezeu sa vegheze asupra voastra, sa va fie bine, sa aveti parte de noroc.
Doamne, cate emotii.....
Ange, in momentele astea este exact la doctor, ca spunea ca are programarea la 18,45...oare cu ce vesti o veni si ea? Bune, bineinteles, ca n-are cum sa fie altfel, dar ma gandesc si eu ( la fel cum sigur faceti si voi)...oare cine urmeaza ???
Doamne-ajuta la bebei sanatosi pentru noi, sa ne bucuram la fel pentru fiecare puiut nou venit in parte, ca o mare familie ce suntem...
Va pup cu mare drag, scumpele mele...

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

FELICITARI ALINA, si refacere rapida. ANA bine ai venit .
Sanatate multa sa aveti .

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

36+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 28 zile !!!

Mergi la inceput

Anca.Diana si alinaatudor,

Ce ati comandat voi de pe la redoute? Sunt chestii pentru bebe? Am dat un google search si m-am dus pe pagina lor, dar cum nu ma descurc cu franceza, nu am gasit sectiunea pentru bebe... Cum se procedeaza? Se plateste cu cardu', banuiesc... Astept sa imi dati si mie indicatii, va rog! Multumesc!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Alina felicitari pentru minunea pe care de acum o poti tine in brate!Refacere usoara!Ana Antonia bine ai venit!

danonique 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Angelique asteptam vestile

Laura D sanatate lui Dimitris, si multumim de info pentru Alina

LalaD felicitari pentru bebica

Greta felicitari pentru cele 35 de s , si ne apropiem toat ede marele eveniment

miri m-au super emotionat cuvintele tale misto

fetelor suntem niste norocoase ca facem parte dintr-o odisee unde startul la nasteri de clopotei s-a dat la zile mari adic al o zi sfanta cum este cea de azi, vai nu-mi revin nici acum

si cu ginecologiii lasa sa le intr morcovu in c.. ca merita si asa sa fie toti doctorii panicati ca a inceput lumea sa se destepte sa faca reclamatii asa isi dau interesul mai mult

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

FELICITARI DIN TOATA INIMA ALINA, BINE AI VENIT ANA ANTONIA, SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI IUBITA.

sint foarte emotionata, nu-mi vine sa cred ca a inceput si la noi agitatia. de-acuma tot intr-o emotie o s-o tinem.
S-ar putea sa nasc si eu in decembrie, moasa mi-a zis ca bebelusa are capul foarte coborit.
pupici la toate
Carmen 36

Mergi la inceput