* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (76) *
Raspunsuri - Pagina 9
AngeliquedeS spune:
Nemary, as avom face: clopotzei pt toata lumea! Sa nu se supere pt discriminare... 
Anka, si ce de morcovei se aduna!!!!!
Acum fug sa ma pregatesc pt dr!
Pupici, 
Angelique
37+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 3 saptamani!
cynthia_ spune:
Felicitari ALINA sa-ti traiasca fetita!!!!!!!!!!
ANA ANTONIA in aceasta zi mareata si sfanta, imi plec capul in fata Domnului si ma rog sa ai o viata frumoasa, plina de sanatate si bucurii!!!!!!!!!
36+
Octi
greta4you spune:
...buna fetelor....
..n-am cuvinte ...am intrat pe forum si primul lucru pe care l-am citit a fost ca s-a nascut o stea...Alina sper ca sunteti bine si tu si bebica ...sa fiti sanatoase si sa va ajute Dumnezeu...
Doamne...ce m-a emotionat..si chiar acum ,cand si mie mi s-a spus ca nu se stie, dar ,poate o sa nasc mai repede.. ca e bebele mare si pozitionat spre iesire...
AMR 6 SAPTAMANI
Cristina 34+ si bebe Mara Bianca
carmen e spune:
Nu imi vine sa cred , nu am mai intrat de vreo 2 - 3 zile si acum ce citesc , ca avem primul bb de la odiseea noastra, am niste emotii de parca am nascut eu, ma apucat tremuratul.

ALINA FELICITARI SA FIE ANA SANATOASA SI MANCACIOASA
cum creste
Carmen
31 +
David Alexandru
AMR 9 SAPTAMANI

nemary spune:
Anka, multumim mult de urari, nastere usoara si tie. ce putin mai ai...
Mari
32+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
beinazutza spune:
Angelique ,succes la gine.te asteptam cu vesti bune.zuzici trebuie sa plec acasa si am un drum lung pe DN1 de imi vine sa plang de acum.mai vb maine.abia astept sa citesc ce ati mai scris.va doresc o noapte frumoasa si fara probleme!va pupic!
32+ bebe RAISA-mama de Richard
laura_dimitris spune:
WOW, cred ca mi-a crescut si mie tensiunea....![]()
ANA ANTONIA, SA-TI DEA DUMNEZEU SI SFANTUL NICOLAE SANATATE MULTA, NOROC SI SA-TI FACI PARINTII FERICITI !!!
Fetelor, eu am lipsit de alaltaieri de pe net din cauze de (in acaeasta ordine
) : treaba la birou, aglomeratie in trafic si copil bolnav acasa...
Acum am vazut mesajul de la Alina si am intrat aici sa va citesc....
Am vorbit cu Alina la telefon si mi-a spus sa va transmist sa nu va fie frica celor carora li se apropie termenul...!!!!
Alina este bine si Ana Antonia la fel! Ea este la reanimare (ori n-am inteles eu bine ori acolo se duc fetele ce au nascut cu cezariana...)iar Ana este la neonatologie. Alina mi-a spus ca este perfecta
!!!
Draga de ea, primul nostru bebelus!!!!
Azi dimineata, s-a dus la spital pentru o ecografie si... habar n-are alina dar ecografistul a spus ca ar fi mai bine sa o scoata pe ana ca nu stiu ce ar fi vazut in neregula... Ginecoloaga Alinei a hotarat sa nu riste nimic (observ ca sufla si in iaurt medicii ginecologi in ultima vreme...
) si i-a spus ca-i va face cezariana.
Si uite asa de repede a decurs totul ca nici nu a apucat sa i se faca frica Alinutei noastre !!!
Frumos cadou de Mos Nicolae!!!!
Laura
31+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Lala_D spune:
Ne-am intors si noi de la control 
Bebe are 2.800 gr , conform UM 35 de sapt , ecografic aproape 36 de saptamani , circulara de cordon
, placenta gradul II, alimentatie pe artere uterine ok , lichid suficient , batai ale inimioarei 147 b/min, rinichi ok, vezica ok, dezvoltare armonioasa , col de 4 cm , inchis .
Daca nu se naste natural pana pe 27 dec , am stabilit cezariana la aceasta data.
Si de acum incolo control saptamanal joia .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 4 saptamani!
cynthia_ spune:
Felicitari pentru vestile bune pe care l-ai primit. Al meu a fost cam linistit azi in comparatie cu toata saptamana asta ma cam inspaimanta!
quote:
Originally posted by Lala_D
Ne-am intors si noi de la control
Bebe are 2.800 gr , conform UM 35 de sapt , ecografic aproape 36 de saptamani , circulara de cordon, placenta gradul II, alimentatie pe artere uterine ok , lichid suficient , batai ale inimioarei 147 b/min, rinichi ok, vezica ok, dezvoltare armonioasa , col de 4 cm , inchis .
Daca nu se naste natural pana pe 27 dec , am stabilit cezariana la aceasta data.
Si de acum incolo control saptamanal joia .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!AMR maxim 4 saptamani!
36+
Octi
greta4you spune:
...in sfarsit am reusit sa citesc tot ce ati scris...mama,cat de repede a trecut timpul si cat de putin mai avem pana la marele eveniment ...Va citeam mesajele si simteam accelasi lucru...o mare emotie...cat de frumos e cand se naste un copil...si cata bucurie poate sa aduca in inima fiecarei persoane....vreau sa va mai spun ca ma bucur foarte mult ca apartin acestui grup si ca ma faceti sa nu ma simt singura...MULTUMESC pentru asta...
...va mai spun doar ca azi am implinit 35 de saptamani ...si nu mai e decat putin...va doresc tuturor sarcina usoara in continuare si....oare cine urmeaza ???
AMR 5 saptamani
Cristina 35 +
si bebe Mara Bianca