Un ajutor pentru Sonia (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Oana, mult succes maine si din partea noastra. Te-am vazut si noi la televizor, ai o fetita foarte frumoasa dar si are cu cine sa semene!S-a facut asa de mare! E o luptatoare, ca si tine.
Mult curaj si numai vesti bune! Va doresc din suflet un prim Craciun Fericit!

Te imbratisez cu drag,
Florina

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Fetele noastre sunt bine!Vin acasa!....Asta da veste!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

MUltumim de vesti Cris! Pupici fete dragi, sa ajungeti cu bine acasa. Sarbatori fericite!

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

!
fac rezumat, ca am ajuns de 3 ore in tara si de 1 jumate acasa... de la aeroport pana pe Ion Mihalache am facut tot cat am facut de la Munche pana la Bucuresti

deci:

copilu e bine, trebuie sa schimb dr care-i face eco, am fost la fizioterapie si a zis ca e dezvoltata pt 5 luni, deci cu o jumatate de luna in urma fata de varsta ei corectata (5 luni si jumatate), ne intoarcem pe 22 ianuarie pt cateterism, iar Sonia e cel mai dificil copil in avion/masina/transport/aeroport. sa nu credeti ca a zbourat cineva de la bucuresti sau munchen si sa nu ne stie... mica-mica, da are ceva plamani !

revin maine cu mai multe detalii, am priit unda verde sa scot copilu afara, sa ne intalnim si noi cu mamici in parc, sa mergem la cumparaturi... adica sa duce o viata normala ! si chiar am iesit la Munchen, in centru, ne-am plimbat, am iesit si dimineata pe terasa la McDonald haus, cat imi beam eu cafeaua cu Mada, Sonia dormea la aer curat si pt prima data in viata ei a fost rosie in obraji ! pana acum era palida de la atata stat in casa, dar cred ca i-a prins bine si aerul curat si de munte de acolo !

si ma duc sa dorm, ca fi-mea da trezirea la 5 "

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Bine ati revenit fete dragi!Ma bucur ca e in regula Sonia si ca v-a dat liber la atatea activitati.Felicitari pt primii bujori in obrajori!
de la mine si Ducu!

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

oana, cind am terminat de citit mesajul tau plingeam.....da de fericire stii, auzi tu primii obrajori rosii la inimioara draga, da nu ai facut o poza sa-i vedem si noi?din greseala?da mi-i imaginam citind. super vestile, bravo, jumate de luna nu e mult de recuperat, si e bine ca poti sa iesi, desi e sezonul gripelor, e o veste tare buna. pup inimioara draga

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Da... si mie mi-au dat lacrimile.... pt primii ei obraji rosii ... Si ma bucur ca este bine! Eu una de-abia astept sa va vad plimbandu-va fara nici-o grija (asa cum am inteles ca PUTETI s-o faceti DEJA!) prin parc! FELICITARI pt. aceasta veste!
BRAVO SONIA!!!

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

kay, Sonia, bine ati venit acasa! ce vesti bune! mare pr Sonia pe obrajorii ei

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Oana invitatia mea de a ne intalni prin parc ramane valabila. SI alegeti voi parcul .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

felicitari, oana si sonia! si sa ne dati numai vesti bune!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput