Un ajutor pentru Sonia (4)
Raspunsuri - Pagina 9
ckristina spune:
oana, pup si eu obrajorii rosii; ma bucur mult ca sunteti bine;meriti asta mamico!
de ce spui 5 luni jumate; nu aveti 6 luni jumate? stiu ca bia e cu o zi mai mare.
si mamica si ti doresc plimbari placute!
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
kay spune:
ckristina, 5 luni jumate e varsta ei corectata, ca e nascuta cu dezvoltare de 34 sapt. deci cu o luna in urma !
maine mergem sa ne luam bradut ! ca noi nu facem lucrurile din timp, nu ca superstitie, doar din siguranta. asa cum nu-i iau haine mai mari decat poarta, asa nu am luat nici bradul pana n-am stiut ca ne intoarcem acasa pana in Craciun. si n-am nici cea mai vaga idee unde sa ma duc sa nu dau un sac de bani pe brad, dar sa fie frumos... adica bogat...
cat am fost plecate nu a luat deloc in greutate... la cum si cat a mancat, ma mir ca n-a slabit... dar recuperam noi. azi e pauza de diuretice, pt ca a mancat foarte prost ultimele zile si o las sa-si recupereze lichidele. mai ales ca e o doza minima. dar a crescut in lungime, iar.
sunt extrem de obosita. acolo eram in priza, dar aici m-am oprit si m-a ajuns oboseala. mi se inchid ochii si nu mai vad ecranul de cat casc.
noapte buna !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
saryta spune:
Ma bucur mult sa aud ca sunteti bine ... spor la impodobit bradul si mosul sa aduca cat mai multe daruri iubitei Sosonici si multa sanatate .
SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
Irinel spune:
Sarbatori fericite acasa Oana si Sonia!
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
lizzy spune:
Craciun Fericit dragele noastre!!!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
lavini spune:
Bine ati venit acasa, fetelor!Sa aveti un Craciun fericit, primul din cele multe care vor urma.Ma bucur de bujori in obrajori si ma bucur ca de acum incolo puteti iesi la plimbare in parc.Asta e doar inceputul unei vieti normale si frumoase.Va pupam!
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
Paflo spune:
Oana, bine ati venit acasa!Mi-au dat lacrimile cand ai povestit de primii bujorei ai Soniei si am plans de-a dreptul cand ai spus ca voi traiti doar AZI, ca nu planificati nimic. Doamne ajuta sa mearga totul bine in continuare si sa creasca Sonia mare si sanatoasa! Sa aveti parte de un Craciun frumos, linistit, cu multa sanatate si multe-multe daruri!
Va pupam,
Florina si Sofia
Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)
kay spune:
se pare ca aventura noastra in lume ia o pauza... fortata de muuuulti muci ! deci ce mi-a zis nenea ecografistul, ca are niscaiva "lung infection", e adevarat... aseara am adormit-o cu greu, dupa o zi de maraiala... si am zis ca poate sa doarma intre noi. si a dormit pana la 11 jumate... cand nu mai putea respira. am aspirat-o si a mancat si la 4 jumate acelasi circ... nu mai zic ca am dormit cu aspiratorul in priza, langa pat, pregatiti de interventii
si dimineata a intrat pe antoibiotic, profilactic. ca la ce endocardita am vazut la Munchen, nu-mi mai arde de asteptat sa se faca bine singura... e prea mica si e prea periculos... macar n-are febra.
eh, acum, dupa azitromicina, si ceva de desfundat nasul, a adormit linistita... poate la masa urmatoare o sa manance ceva...
si multumim mult de urari !
si noi va uram
CRACIUN FERICIT, un AN NOU mai bun decat acesta si multa, multa sanatate !!!
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
mica0307 spune:
Sarbatori fericite Oana si Soniuta
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze