Un ajutor pentru Sonia (4)
Raspunsuri - Pagina 7
stuart spune:
Kay, si Soso, va doresc DRUM BUN SI SA VA INTOARCETI REPEDE ACASA, SANATOASE SI VOIOASE! DOAMNE AJUTA!
pt. mami si domnisorica cu fustite si fundite!
Ajutati-o pe Sonia
Stu
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
kay spune:
Stuart, iti multumim mult de tot !
am facut bagajele, maine pregatesc bibe pt drum si iau sterilizatorul si incalzitorul, ca noi cand plecam, plecam cu casa dupa noi, ca melcul ! ca sa intelegeti : am 1 gemantan maaaaaaaaare de tot si unul mediu. pt 3 zile !
Multumim Doina pt valize si intelegere !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Pepsi spune:
drum bun dragele mele, va fi bine veti vedea!va pup tare (ps ti-am dat pe mail grila de diversificare)pup inimioara
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
kay spune:
fetelor, inchid musteria, ca mai am 2 ore si plec si eu tot pe forum... depedenta asta...
Va multumesc din suflet pt gandurile bune, sper sa avem un zbor linistit si sa ne intoarcem repede, cu vesti bune si sa va gasesc bine pe toate.
asa creste Sonia
Sonia
www.helpsonia.com
kay spune:
am ajunssi suntem bine ! ne-am cazat si totul e bine. aranjez hainutele pe-aici si va povestesc drumul plin de peripetii...
asa creste Sonia
Sonia
www.helpsonia.com
mayaione spune:
Va tinem pumnii si sa ne faceti un cadou de Craciun, sa fie Soso bine! Oana multi pupici si ai grija de frumusete, am vazut-o la tv, am ramas socata cat de mare a crescut si, mai ales, frumoasa rau de tot. Asteptam vesti!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
Maryela spune:
Bine ati ajuns la destinatie! Pup Sonia cea plimbareata!
Vezi ca Mada sta la nr 28. De maine e in spital, ca ieri (luni) Darius a fost operat deja si cred ca de maine o lasa sa sea "in zona" Sa imi spui daca poti fi cautata si ce nr are camera ta.
Daconst spune:
Oana,am vrut sa te sun si eu in seara asta,dar n-am stiut numarul de la camera,deci implicit nr de telefon.
Vroiam sa va urez si eu mult noroc pe maine si sa aveti parte de cel mai frumos cadou de Craciun si anume,sanatatea Soniei!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
Paflo spune:
Oana, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Tinem pumnii sa primiti vesti bune! Aveti aici un ptr Sosonica de la Sosolina si cate un de la mine.
Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)