Un ajutor pentru Sonia (4)
Raspunsuri - Pagina 20
Chuny spune:
Oana, nu am mai intrat de mult aici, convinsa fiind ca totul e ok cu voi. Nici nu stiam ca ati plecat iar ... ma gandesc la voi si sper din suflet sa veniti cu vesti bune.
Deseara o sa verific si contul paypal sa vad daca au mai sosit banutzi pt inimioara asta minuata a Soniei.
Sibylle saptamana 22
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
mayaione spune:
Luni ne rugam pentru Soso scump, sa iasa totul bine! Pupici!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
AlexAlice spune:
Multa sanatate Sosonicai!
Sa stii ca si eu am vazut cum le dau aici parintii copilasilor suzeta de pe jos fara sa o spele, sau cum ii lasa in frig, asta e metoda lor de calire. eu n-as face asa. mi se pare insa aiurea ca o lasa pe tanti aia sa behaie, cand eram la maternitate la vreo 2 zile de la nastere, a intrat un copilas racit in salon sa o viziteze pe una si imediat a venit dupa el o asistenta urland la propriu sa iasa afara.
Mie imi place mult de tine, am citit tot ce scriai si la capsunele si ma gandeam, eu fetei asteia ii fac fan club, e prea tare
Soniuta e o luptatoare si o invingatoare, seamana cu mama ei. O sa fie bine! Stie si Soniuta si de aia e asa zambareata!
Am citit articolul, ai dreptate nu este foarte virulent, dar ceea ce ai spus tu transmite foarte bine ideea. Acum tu vrei sa te faci actrita, o sa fii tare, dar si daca vroiai sa te faci medic cred ca ti-ar fi reusit foarte bine
Va pupam si va iubim!
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
kay spune:
Sybille, felicitari pt buritca ! si pupam si bebe !
Maya, multumim ! nu situ daca o baga luni, da eu asa cred. daca nu sigur marti !
Alex, fanclub, clar ! sa stii ca m-am gandit sa dau la medicina, da poate la anu, si poate aici, in G... o sa vad !
Sonia e mai bine, mai are doar 0.25l o2/l, nu mai haraie asa rsu. ma cert cu sisterele ca nu sunt departe de asist din Ro... vat despre behaitoare, a reusit sa imbolnaveasca tot salonul... toti copii de acolo.. si pe al ei. ma duc inapoi, ca s-a uitatnurat sistara cand am zis ca plec juma de ora.
va pup si mai vin si maine sa va zic ce si cum !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Pepsi spune:
sanatate multa sonia draga, ma bucur ca e mai bine. te si vedeam cum o luai de par pe behaitoare. macar sa-i zica cineva ca TREBUIE sa poarte masca, inconstienta.....(cind era dominic mic aveam masti in casa si cind venea la mine cineva care pe departe mi se parea inceput de raceala hopa ii si viram pe nas o masca, vrea/nu vrea altfel nu intra si basta) astept sa ne spui cind o opereaza. pup zimbareata mica!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
kay spune:
S e cand calare, cand pe jos,.. aseara a facut show, cu desat la 60% si nhu react la oxigen, de s-a panicat spitalu...acu e cu 80%. nu mai zic ca e binel, ca poate iar o apuca. am devenit superstitioasa cu S...
op nu se stie, cand n-o mai avea muci.
fug inapoi, ca-s contracronometru !
pup mult !
asa creste Sonia
Sonia
www.helpsonia.com
Irinel spune:
pupici multi Soniuta noastra draga!
Doamne ajuta!
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
ckristina spune:
oana, ce faceti?sonia cum se simte? mai tuseste?
va pupam si va imbratisam cu drag
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
kay spune:
S muceste, tuseste, a facut si un 39.5 aseara... da era de la dinti si plans in nestire, ca imediat ce s-a potolit a scazut. pana s-a mocait asistenta sa-i aduca ibuprofen, sa sune dr sa-l intrebe daca poate sa- dea, sa-l aduca, fi-mea dormea si erea mai bine. da tot i-a dat di diazepam,sa doarma.
avem de asteptat pa na trece rsv-ul... cam atat.
voi stit ca daca ventriculul stang nu era fuctional S era inpoperabila? si e o minune ca e functional, toti se mira pe langa ea. si ea se rostogoleste, se suceste, se impiedica in fire,m rle roade panada monitorul alarma... se distreaza si ea cu ce gaseste ! si nu mai zic ca atunci cand o aspira, eu ies, ca n-am voie sa stau acolo. si acum de fiecare data cand ma apropii de usa tplange saraca cu sughituri... da trece el virusul si iesim la plimbare, ca e frumos aici, soare si cald !
va , ma duc sa verific rufele ca am bagat 2 masini, ramasesem fara hiane curate .
asa creste Sonia
Sonia
www.helpsonia.com
doradora spune:
oana, ce e al soniei e pus deoparte. cu toate incercarile prin care treceti, parerea mea e ca doamne doamne va intinde o mana. suntem in continuare alaturi de voi si va dorim tot binele din lume! [/flo]
chris + alexandra
bebeii nostri