Sezatoarea canadiana (75)
Raspunsuri - Pagina 5
sia_o spune:
Ica1975, intre mine si fratele meu e exact aceeasi diferenta de virsta ca intre baietii mei , dar mie nu mi-a placut . eu eram cea mica . nu am avut absolut nimic in comun decit titlul de frati. din aceasta cauza mi-am dorit sa fie al 2-lea baiat. la diferenta asta de virsta e mai bine ca fratii sa fie de acelasi sex. sotia fratelui meu are o sora de aceeasi virsta cu mine, deci 5 ani diferenta intre ele si s-au inteles extraordinar de bine . chiar si acuma , cind sora ei e plecata in italia cu familia , vorbesc periodic si se cauta una pe alta, pe cind fratele meu si cu mine vorbim monosilabic si numai daca avem ceva de intrebat.
simona
columbiana spune:
Wow, cit ati mai scris de cind n-am mai reusit sa intru; abia prididesc cu cititul; Nelia, ma bucur ca esti bine! Pentru toti micutii ce-au sarbatorit, care-au venit pe lume Sanatate lor si parintilor!!!!!!!!!!
Tudor a primit ieri vaccinul (varicela); acolo s-a comportat exemplar (zice ta-su ca el s-a sacrificat sa-l insoteasca), acasa mi-a facut putina febra si gata; am scapat usor, creste baiatul mamii ;
altfel suntem toti trei obositi si asteptam vacanta si sarbatorile cu nerabdare; si un an mai bun........
quote:
Originally posted by sia_o
mikiion, eu sint din tg mures.........
simona
Simona mama, pai se poate venim din acelasi oras si copii poarta acelasi nume; sigur avem si cunostinte si amici comuni:-))
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
sia_o spune:
ana stroe, poate nu-ti mai amintesti de mine , dar ne-am intilnit o data intr-un parc din outremont ( daca imi aduc bine aminte locatia). eu eram insarcinata in 4 luni (cred). poate reusesc sa vin la intilnirea de la atrium si atunci o sa-ti aduci aminte.
un indiciu sa-ti aduci aminte : eu am stat linga gara mare si am lucrat intr-o farmacie la Dacia, cred ca astea sint detaliile care ti le-am zis la intilnirea respectiva.
simona
columbiana spune:
Simona, da, acum imi amintesc, scuze! batrinetea si oboseala imi mai joaca feste
Sa-ti traiasca baietii!!!!!
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
mikiion spune:
inseamna ca teoria mea cu nsacutul vara e proasta
Cred ca e mai grav cand primul copil e linistit, si apoi vine al doilea vulcanic. Atunci sa te tii ca parinte....
Sia sa stii ca intre mine si fratele meu e doar 2 ani jumate diferenta si tot monosilabic vorbim, De fapt cand eram mici si adolesenti nu prea ne-am inteles niciodata si chiar nu aveam nimic in comun.
Dar acum e altfel , parca suntem mai uniti. Cred ca ne-am mai maturizat si noi. Dar sa stii ca suntem f. diferiti unul de altul, de la aspectul fizic la meserie, preocupari...... Ce vrei sa vorbeasca un inginer constructor cu un istoric? In afara de afaceri de familie....
Si eu cred ca la Marc inexperienta si-a pus cuvantul, si faptul ca a fost prematur si bolnavior la inceput . Asta m-a facut sa fiu f. protectiva, inca mai fac cosmaruri noaptea de frica ca pateste ceva. Imi spuneau si doamnele in parc ca sunt prea prrotectiva cu el....
Si asa am ajuns sa dorm cu el, dar vad ca nu sunt singura pe aici....
Nu stiam de faza cu pampersii. Eu stiam ca se incepe la 2 ani olita, aici. Eu nici macar nu am incercat. Si oricum cu diareea lui permanenta ar fi insemnat sa-l tin toata dimineata pe olita
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
oanagabriela spune:
Nelia, ma bucur ca te simti mai bine si ti-ai regasit optimismul si energia...Abia astept sa-l cunosc si pe micutul Lisandru (v-ati gindit voi mult, dar pina la urma ati ales un nume superb ).
Eu, de cind am nascut-o pe Antonia super prematura (la 28 saptamini) prin cezariana, plus o a doua operatie majora dupa nici 2 saptamini (incit aveam pe burta 2 mari taieturi ca un T intors), plus (in acelasi timp) si socrul saracul, acasa, cu accident cerebral si pareza, nu ma rog in fiecare zii decit pentru un singur lucru: sa fim sanatosi (sau cum spunem noi in familie: in stare de functionare), pentru ca celelalte lucruri in viata se pot rezolva sau daca nu, macar ignora, dar fara sanatate nu prea poti face nimic.
Deci la toata lumea, mici si mari, fete si baieti, bebelusi, scolari sau vesnici adolescenti, va doresc din suflet SANATATE, ca este mai buna de cit toate.
Ira spune:
Fetelor, eu va pup din mers, maine am repetitie la 11 dimineata. apoi scoala pana pana la 8 seara si apoi show pana la 2 dimineata, apoi sambata de la cap : ore de dimi, spectacol seara.
Pana duminica n-am nici o clipa de respirat, da' si cand o veni sor'mea, duminica aviatoare, nimic nu mai fac.
La noi aici e zapada pana la cer, daca mai ninge de 2 ori nici n-o sa mai vina astia sa ne dezapezeasca, ca n-o sa ne mai vedem de atata namet.
Sofia e bine, se pregateste de spectacolul de la scoala de muzica : ea canta un cantecel (Noel, Noel, qu'est-ce que t'as dans ton coeur ???) - sper sa apuc s-o filmez... ea se da de ceasul mortii de emotii.
Ma'c la ale mele, la culcare adicatelea, sper sa-mi faca si Sofia freun masaj, cat de mic, ca de la ta'su n-am nadejde.
Bonne nuit, les filles!
Sofia
cge spune:
Vad ca ziceti ca diferenta de 5 ani intre copii e buna.
Si intre Victor si Anca e diferenta de 5 ani si 9 luni, in unele momente e ok, ca Victor e mare, intelege, se imbraca singur. In alte momente, e prea mare diferenta: cu Victor putem merge in diferite locuri unde printesa e prea mica.
Asa ca daca puteti, faceti al doilea copil mai repede.
Am citit eu intr-o carte ca diferenta ideala dintre copii e cea cu care parintii se simt confortabil.
Ei au fost cuminti amandoi, n-au plans in prea multe nopti. Cu Victor a fost mai greu, nu era nici internetul asa raspandit, si noi ne speriam din orice.
Si acum mai repede ma sperii la o boala noua a lui Victor, decat cand se imbolnaveste Anca. Stiu procdura si e mai simplu.
Noapte buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nelia spune:
Ira, de la care scoala? Sofia nu mai e la gradinita? Spune-i ca-i urez bafata multa cu cintecelul si tie iti urez sa rezisti cu atitea ore de munca si nesomn.
Nu stiu cum e cu diferentele acestea, noi am fost patru fete la mama si ne-am inteles si ne intelegem foarte bine, ne cautam, vorbim, sintem alaturi toate cind uneia i se intimpla ceva. In copilarie mai aveam si noi de impartit una-alta, si pumni si picioare, ca ne mai si bateam, dar tot timpul eram prietene doua cite doua, numai ca schimbam perechile. Intre cea mare si a doua e diferenta de trei ani, intre a doua si mine tot de trei ani si intre mine si cea mai mica e de 1 an si jumatate. Nici acum nu pot sa spun cu care ma inteleg mai bine, ca eu am senzatia ca cu toate ma inteleg la fel si le iubesc la fel. Si primele au si alt tata, dar la noi in casa nu s-a simtit deloc aceasta diferenta. Sotul meu are o singura sora, cu 5 ani mai mare decit el si e jale, nu se inteleg deloc, desi, in ultimul timp ea a inceput sa-l caute, sa-l sune, parca vorbesc mai mult unul cu altul. Eu am ramas socata de o intilnire a lor de la aeroport, dupa vreo trei ani in care nu s-au vazut... nici nu s-au pupat, s-au salutat respectuos si atit. Pai eu cu ale mele sarim si ne imbratisam si ne pupam de mama focului pina ne saturam, ca tare ne e dor sa mai fim toate impreuna ca la mama acasa. Si cu nepotii relatia este la fel, chiar daca eu m-am cam indepartat un pic de cind am plecat si ei nu prea stiu cum sa se poarte cu mine, ca nu ma mai cunosc, in vacanta asta am pus lucrurile la punct si acum ne scriem, vorbim pe net, ca au crescut si vorbesc cu niste tineri acum. Am 7 nepoti, 5 fete si doi baieti de la surori, si una dintre ele are si ea copil la rindul ei, cu o luna mai mare decit Lisandru!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
codritu spune:
Mikiion, Tudor s-a nascut prematur la aproape 35 de saptamani, mic cat un soricel , nu stia sa suga, tare ne-am mai chinuit, mai ales eu(am avut niste rani de sangeram in timp ce alaptam), el nu deschidea gura suficient de mare si adormea imediat tzopcaind la san. A durat ceva pana a invatat si pana mi-au trecut ranile, apoi a fost bine. Ideea e ca a fost cuminte, nu a plans, a dormit cu noi pana la 5 luni apoi singurel fara probleme. Si acuma e cuminte in general, cu zbenguieli si prostii aferente varstei, in schimb Petra, uf, ne-a tocat nervii, colici, plansete de mica, nu dormea nici cum, am incercat o gramada de metode, toate se terminau cu plansete. Cum deschidea ochii iar plans si frichileala de imi venea sa imi iau lumea in cap. Colicile au trecut, dar de cumintit nu s-a cumintit, acum a invatat sa se dea si de pamant si zbiara daca nu e asa cum vrea ea. Deci la mine primul a fost cuminte, al doilea nu; cu Petra inca nici nu stiu cum sa procedez. Sanatosi sa fie!!!
si