Sezatoarea canadiana (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Simona, dar este frumos ca o fetita, si chiar daca l-am vazut cu bleu sau verde nu m-am gandit c'ar fi baiat fiindca eu am imbracat gaza cu bleu si verde tot asa, ptr ca-mi placea cum ii statea.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Claucard soleil e card d'assurance maladie. I se spune soleil, cred, ca are un soare pe el...Sau poate nu.....Cine stie...
In momentul in care devii rezident permanent ai dreptul la el.

Sia nu-mi mai aduc aminte. Si tu esti din Bacau? ca asa de cunoscuta imi esti...dar poate ma insel.Ar trebui sa caut in paginile in care am vorbit despre asta dar n-am timp acum..
Si lui Marc ii statea si inca ii sta bine in rosu. Mie rosu mi se pare universal, roz e de fetite, dar nu rosu.
Si felicitari pt. bebelus. Pare asa de cuminte. Si e si frumos .Mi-ar fi placut sa fi fost asa si MArc. Poate la urmatorul o sa am si eu bebe fara colici.Care e diferenta intre copii? Ca mi se pare perfecta.Cel mare pare destul de autonom.

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Ica ai mai gasit gradinita? Spuneai acum cateva pagini ca nu o primste cu pampers la o gradinita. Este vreo regula? Ceva? Ca eu nu stiam.
Si eu caut acum dar neaparat in instalation ca sa aiba Marc unde sa alerge. Cu subsuolurile m-am lamurit. Sunt prea mici pt. el.
Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

mikiion, eu sint din tg mures, dar in poze sint destul de grasa. m-am ingrasat de cind am nascut. multumesc pentru felicitari. intr-adevar este foarte cuminte. nici mie nu imi vine sa cred.tudor ( cel mare) a fost foarte plingacios. plingea cind il imbracam , plingea cind ii faceam baita, a avut colici si am tras-o destul de mult , cu nopti nedormite la greu.vlad (cel mic) nu plinge decit atunci cind e prea obosit si vrea sa doarma si e un semn sa-l lasam in pace. dar in rest adoarme singur in patut sau in scaunul de masina , daca il las singur , nu are nici o problema si pot sa-mi fac treburile linistita, cind il imbrac - el povesteste , cind ii fac baita - ride. asa e acuma , nu stiu cum va fi in momentul in care va merge de-a busilea .astazi l-am facut sa rida cu hohote. de doua ori. a fost asa de dulce! cind l-am vazut cit e de cuminte , m-am gindit la nelia pentru ca ea zicea de tudora ca e asa de cuminte si unde o pui acolo sta. cam asa e si al meu. intre baieti e diferenta de aproape 5 ani dar cel mare e tare zvapaiat. are asa multa energie ca imi vine citeodata sa-i dau drumul afara numai sa se linisteasca. dar inca e prea mic.

simona

Mergi la inceput

siacand il descrii pe tudor, il descrii si pe Marc, exact asa facea( si inca mai face). Asta e dovada ca , chiar in aceeasi familie, doi copii nu sunt la fel. Eu m-am am o teorie, dar e a mea personala. Copii nascuti vara sunt mai agitati si au colici mai multi. Dar e doar parerea mea asa a fost cu copii pe care i-am cunoscut...

filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

[quote]
Clau, card soleil e card d'assurance maladie. I se spune soleil, cred, ca are un soare pe el...Sau poate nu.....Cine stie...
In momentul in care devii rezident permanent ai dreptul la el.
[quote]

Mikiion, Asa deci...acum m-am uitat si eu si am vazut ca are un soare pe un cer rosietic si o padure ( probabil un apus de soare). Merci ca mai luminat.

Mergi la inceput

mikiion, tudor e nascut pe 9 decembrie. eu cred ca e lipsa de experienta a parintilor la primul copil si acomodarea cu intrusul in familie e mai greu. in plus si faptul ca am avut copilul in primul an de la casatorie si nu avusesem timp sa ne acomodom noi doi unul cu celalalt si toate astea copilul le-a simtit. acuma sintem cu mai multa experienta , nu pot sa zic ca sintem mai linistiti , dar vedem altfel lucrurile, zic eu mai matur.

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La mine fetele sint nascute vara si nu au avut nici una colici. Prima, Agata, are un temperament vulcanic, asa a fost in burtica, asa a fost ca bebelus, mai ales in al doilea an de viata m-a rupt, asa e si acum si sper sa ramina asa toata viata, daca tot m-am chinuit cind a fost mica macar sa fie cu folos si sa aiba aceeasi energie pentru toata viata. A doua, Tudora, e foarte calma, linistita, cuminte, ascultatoare, dar nici nu are energia Agatei, nu-i plac sporturile, nu am putut inca sa o convingem sa faca nimic (Agata la virsta ei facea si gimnastica, si inot si incepuse si patinajul), nu-i prea place zapada, nici dupa apa nu se omoara, in schimb ii plac cartile, are rabdare sa se joace (singura!), sa se uite pe carti de una singura, e ginditoare mai tot timpul... In ultimul timp s-a mai zvapaiat si ea si nu mai e chiar atit de linistita si ascultatoare, noi zicem ca s-a umflat orzul si in ea, dar e departe de sora-sa, care rastoarna casa cind ajunge acasa. Mie imi sint dragi amindoua asa cum sint, nici nu le vad altfel, nu cred ca mi-ar placea sa fie altfel... De fapt, asa sintem si noi doi, opusi aproape de unde ne-ai lua, asa ca una e a mea (Agata) si una a lui tati (Tudora). Si culmea este ca, eu ma inteleg mai usor cu Tudora, Octav cu Agata... ca sa vezi cum lucreaza aceasta lege a contrariilor. Lisandru e nascut in noiembrie, cind era iarna afara... Colici inca nu are, dar mai avem timp, iar ca temperament, la prima vedere, pare ceva intre fete, deci intre noi, poate ca asa a fost sa fie, mai lipsea acest factor de echilibru ca sa fim familia... perfecta.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

nelia, tot respectul pentru tine, dar eu al 3 lea nu-l mai fac :). asa ca nu stiu cum e sa fii intre cele doua extreme, dar din experienta mea cu sagetatorii eu zic sa te astepti la o a doua furtuna in casa.in cele din urma important e sa fie sanatosi. si apropo de sanatate , cum te mai simti?

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Mihaela, sunt gradinite care nu primesc copii decat de la 18 luni sau 2 ani si, chiar si asa, cer ca copilul sa fie curat, adica sa spuna cand vine momentul , iar la noi, la 2 ani si 3 luni inca nu este cazul. Sper eu ca probl cu gradinita este rezolvata macar pana la vara, eu sunt o mamica dificila care incredinteaza cu greu copilul propriu cuiva Sper sa ma vindec ...

Nelia, cam ca Tudora este si fetita mea, numai ca Christine este un pic timida, insa eu tot mai sper sa depaseasca faza asta, cred eu ca ii va fi mai usor in viata, dar vom vedea.

Simona, intre sotul meu si fratele lui sunt 5 ani difer si el mi-a zis tot timpul ca a fost perfect asa.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput