Sezatoarea canadiana (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Carmen - multzumesc frumos de idee! Uite ca la ebay.com nu ma gandisem. Noi cumparam o gramada de pe amazon.uk - dar ne rezumama la jucarii, cartzi, CD-uri si DVD-uri. Masina nu ne-am luat... ca tot am zis... anul acesta se termina contractul si venim acasa... da' uite ca n-a fost sa fie asa... contractul s-a prelungit... Am sa dau o raita pe ebay! Multzam fain!

Lorelai
Gabisor , Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dana, scuze ca te-am indus in eroare, eu am scris asa cum se pronunta, pentru ca se potrivea bine cu gluma lui tati, ca iti dai seama ca Agata nu s-a prins la ce anume s-a gindit tati. Deci pouliche inseamna iapa neajunsa inca la maturitate, minze cum ar fi mai pe romaneste. Tudora le spune ponei ca pentru ea nu e clara inca diferenta, dar Agata care e topita dupa acesti caluti colorati si are si desen si carte cu ei, l-a romanizat din pulish l-a facut pulisha, ceea ce in romaneste, daca vreo cu tot dinadinsul, te poate duce cu mintea la altceva, de dimensiuni mai mici insa.
Uite aici cum arata ca jucarie sau in desene animate.

Aseara ziceam ca raspund, dar acum am uitat tot ce voiam sa spun, atit doar ca am vazut pozele Antoniei - printesa noastra cea exotica, ale Selenei - sint niste dulci copiii tai, ale Irei - e tare simpatica Sofia imbracata asa si cu zapada de afara, ale mele sint ca niste mici cosmonauti, ca fara costul de iarna complet nu ies afara, ce cizme, ciorapei, fustita - la primavara) si ale lui CGE - cred ca s-au distrat copiii in nametii aia de zapada.

Eu ma simt bine... in sfirsit! De joia trecuta, e prima zi in care pot sa spun ca vad in roz lucrurile. Dar se innegresc ele repede, cind ma gindesc ca trebuie sa ma apuc sa recuperez din treburile prin casa, nu mai am hainute pentru fete, lui bebe i-am spalat aseara, dar trebuie sa i le calc, ceva de mincare ca de citeva zile bune mincam doar ce apucam... si de miine trebuie, e musai, sa ma apuc de pregatit examenul de saptamina viitoare, sa trec acceptabil si de cursul pe care nu pot sa-l amin. Ca mai am apoi unul de incheiat, la inceputul lui ianuarie, nu ma mai gindesc, ca mai am timp.

Gata, ma duc la munca, asa fac oamenii sanatosi! Dar nu ma mai pling, ca decit sa fiu bolnava, mai bine sa fiu om al muncii de jos!

Si eu simt ca ne-am apropiat mai mult dupa 1000 de insule, Sezatoarea noastra a devenit mult mai animata. Abia astept sa ne vedem din nou la Atrium, ca noi venim, daca nu ne imbolnavim de altele pina atunci.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

buna fetelor

imi cer mii de scuze ca nu am raspuns felicitarilor pentru bebe, dar nu am stiut ca nelia va anuntat. abia acuma am vorbit cu carmencita la telefon si ea mi-a zis ca a vazut pe forum ca am nascut. de vreo 2 luni nu am mai intrat pe forum . mai exact de cind am nascut. totul a decurs foarte repede si pe neasteptate . mai aveam o saptamina pina la termen , asa ca nu am avut timp sa ma odihnesc. mai aveam o zi de mers la serviciu, dar bebe a zis ca trebuie sa merg la spital. insa am noroc ca doarme si maninca tot timpul , nu plinge si nu are colici. asa am putut sa ma odihnesc , in plus a fost si mama mea la noi si m-a ajutat foarte mult cu treburile prin casa. tudor este foarte incintat de bebe. vrea sa se joace cu el dar inca nu intelege ca este prea mic. nu e deloc gelos , doar ca vrea sa fie si el din nou bebe.
o sa incerc sa pun si eu niste poze dar mai intii trebuie sa invat cum se face.

va doresc o zi superba
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

SIA O felicitari pentru bebe. Incep si eu sa ma bag in discutie pe aici. Ma numesc Mihaela si sunt in Canada de 3 ani. Am un bebe de 1 an si trei luni acusica pe 18 dec. Mi-ar face placere sa cunosc lume din Canada si mai ales din Toronto unde locuiesc. Imi place cel mai mult Montrealul unde ma duc din cand in cand dar nu prea pot sa-mi mut sotul din loc asa ca ramanem in Toronto. Va salut pe toate cu toti piticlonzii vostrii

Mihaela

Mergi la inceput

mi-am deschis si eu cont pe dropshots. am pus niste poze, dar nu prea stiu cum sa le pun pe forum . o sa incerc cu link-ul de la poze pina invat cum se face altfel.
http://www.dropshots.com/piumic#date/2007

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Doamne ce copii frumosi aveti !

Felicitari Simona ptr printesa !
Mihaela, bine ai venit la sezatoare.

Christinei i-a adus mosul un DVD cu desene animate, fara dulciuri si cam atat. Oricum, nu stiu cat a inteles din ceea ce i-am explicat.

Sper ca sunteti bine cu totii

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Simonna, ai spus ca controlul la ochi ar fi acoperit de card soleil. Scuza-mi ignoranta , dar care e card soleil ? Ca nu stiu daca il am.

Mihaela(mi_ro), Bine ai venit printre noi.

Simona( sia_o), Felicitari! Am vazut pozele si sunteti tare frumosi

nelia, ma bucur ca te simti mai bine si iti doresc spor la invatat si bafta la examen

Am pus si eu un link cu poze sa ne vedeti si pe noi. Nu am altele mai recente dar cand o sa le descarc de pe camera o sa-l actualizez.

http://s227.photobucket.com/albums/dd70/claudiafilipescu/Toamna%202007/?action=view¤t=ClaudiaAlexandrasiSebastian.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Saluty, faleleuiuuuuuu, de fiecare data cand deschid topicul asta ma ia cu vibratii de Plugusor :

Aho aho copii si frati,
stati putin si nu manati,
langa boi v-alaturati
si cuvantu-mi ascultati!

sanatate tuturor bolnavilor,
veata lunga si plina de fericiri tuturor nou nascutilor,
nastere usoara gravidelor,
bun venit pe topic tuturor canadiencelor,
ia mai manati maiiiiiiiiiiiiiiii

felicitari pt. pozele superbe fotografilor,
pt. reusite elevilor,
pt. job-uri aplicantilor,
pt. bilete de avion, ipoteci, leasing-uri si chips-uri de la Dolarama

ia mai manati maiiiiiiiiiii

De urat as mai ura, da' ma tem ca m-apuca pranzul p-acilea

Si m-asteapta elevii
cu bucate gustoase
cu paine calda pufoasa, vinul de vita aleasa
cu Cotnar de Dragasani, la anul si la multi ani

Pe o sea am incalecat si de bine v-am urat, hai haaaaaaaaaai!!!

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

cred ca despre mine e vorba. Ica1975, te-a indus in eroare culoarea rosie cu care l-am imbract pe bebe, dar e baiat. la virsta asta ne luam dupa culorile hainelor , ca altfel e foarte greu sa deosebesti o fetita de un baiat, dar mie mi-a placut culoarea rosie si ii statea bine cu ea.

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Simona intradevar este dulce foc bebeul tau, intr-o poza seamana foarte mult cu baietelul meu Alex cand era mic.

Eu trebuia sa ma duc la CLSC sa ii fac vaccinul piticei dar nu m-am incumetat sa ies cu caruciorul, iar sa iau taxiul pentru un drum pe care l-as face pe jos in 10 minute parca nu mi-a venit, asa ca vom face vaccinul la pediatrul ei saptamana viitoare.

Ma bucur ca esti mai bine Nelia

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume astazi

Anul asta tati a fost mos Nicolae, ca eu nu m-am simtit in stare sa ies din casa. Aylin a primit prima ei papusica de la tati si niste hainute frumoase si o jucarie de la varul sotului. Alex a primit o tablita magnetica de la Fisher Price pe care sa scrie (asta de la tai) si hainute si o chitara de jucarie de la var.

Vreau sa fac ceva de mancare pana vin baietii acasa dar nu am nici un chef de bucatarie azi. Dar macar copilului trebuie sa ii fac ceva.

Va pup pana data viitoare

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput