Sezatoarea canadiana (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Khristin, sa-ti traiasca printesa!
E o frumusete! La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Carmencita, scuze de raspunsul intarziat, dar azi am fost plecati in vizita toata ziua. Pediatra mi-a recomandat sa iau ceea ce am folosit pana acum la raceala (Sinupret, Stodal, Panadol, Nurofen), si pentru reglarea tranzitului intestinal (Debridat, Duphalac), Vigantol, Sab Simplex si un spray cu apa de mare. Dupa cum ziceam, sunt chestii uzuale, dar in caz ca am nevoie, pana ma dumiresc pe ce lume sunt, sa le am la mine.
O sa mai vorbesc cu ea oricum inainte de plecare, ca sa fiu sigura ca fac tot ce trebuie pentru Matei.
Intrebare: am inteles ca nu prea sunt fete din British Columbia pe forum. Nu se prea emigreaza in provincia asta? O fi mai ciudata zona? Aveti idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Kristin, l-a tras barbate-miu de pe internet. Are el nu-sh ce software care il pune in legatura cu nus-h ce site pe care palteste un one time fee si de acolo trage ce film vrea. Nu a fost o calitate buna (a imaginii vorbesc) - nu stiu daca din vina lui barbate-miu sau asa a fost incarcat filmul pe internet - dar se poate vedea.

BBPuck, din cate stiu eu, e comunitate mare de romani si la Vancouver, insa n-or activa mamicile respective pe site. Eu am o matusa care are o gramada de prieteni acolo si vroai sa se mute acolo, dar fiica-sa e aici, la Toronto (tocmai ce termina rezidentiatul) si nu se indura s-o lase singura, dar sufletul ii trage la Vancouver alaturi de prietenii ei. Cauta alte surse, alte site-uri sau forumuri. Sunt multi soft-isti romani acolo (dar de fapt pe unde nu sunt).

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by BBPuck

Carmencita, scuze de raspunsul intarziat, dar azi am fost plecati in vizita toata ziua. Pediatra mi-a recomandat sa iau ceea ce am folosit pana acum la raceala (Sinupret, Stodal, Panadol, Nurofen), si pentru reglarea tranzitului intestinal (Debridat, Duphalac), Vigantol, Sab Simplex si un spray cu apa de mare. Dupa cum ziceam, sunt chestii uzuale, dar in caz ca am nevoie, pana ma dumiresc pe ce lume sunt, sa le am la mine.
O sa mai vorbesc cu ea oricum inainte de plecare, ca sa fiu sigura ca fac tot ce trebuie pentru Matei.
Intrebare: am inteles ca nu prea sunt fete din British Columbia pe forum. Nu se prea emigreaza in provincia asta? O fi mai ciudata zona? Aveti idee?

BBPuck, mamica lui Matei

draga mea, zona e superba, provincia e superba, Vancouverul e un oras al paradoxurilor, munte iesind din mare. Sunt f multi asiatici, data fiind apropierea geografica. fetele nu sunt f active pe forumul asta, dar daca vrei, iti pot trimite o adresa unde sa poti intra in contact cu romani de acolo

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Hop si eu....dar tot pe fuga.

Mi-am pozat si eu casa si bradul, o minunatie. Uite aici
http://family.webshots.com/photo/2823639880062909686JReXwR

Simonna, sa stapinesti sanatoasa aparatul,dar ce legatura are cu GPS-ul???? Ce aparat ti-ai luat de data asta? Tot Canon?

Si noi suntem in diverse pregatiri si cumparat cadouri, ca miine poimiine a venit si Craciunul/Anul Nou.

Nelia
, eu am un doctor f bun ORL, in downtown, dar iti trebuie musai recomandare de la medicul de familie. Daca te mai intereseaza spune-mi pe pm si-ti dau mai multe detalii.
Cu rinichii cind te duci la control?

Eu fug acum sa-mi inscriu copiii la innot.

mQQm, mama tu mai traiesti????

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

BBPuck, noi ne-am mutat in Vancouver din Montreal de cateva luni. Citesc postarile fetelor, dar din pacate lipsa de timp nu-mi permite sa activez, asa ca mesajele mele sunt sporadice. Nu-ti fa probleme , nu este deloc ciudata zona asta....dimpotriva....muntele si oceanul impreuna fac ca peisajul sa fie mirific. Nu degeaba pe placuta de la masina scrie....Beautiful British Columbia...The Best Place on the Earth....am vazut destule locuri prin America de Nord, dar crede-ma zona asta le intrece pe toate.
Si desi luna asta am avut pentru cateva momente nostalgia zapezii din Montreal, cred ca am luat o decizie buna mutandu-ne pe coasta de vest.
Nu am retinut insa ce intrebari ai despre zona asta, asa ca te rog mai pune-le odata...am sa-ti raspund daca stiu deja.Am retinut numai ca vei locui in Richmond, e o zona faina insa in partea de nord e cam plina de asiatici de ai uneori impresia ca esti in Shanghai.

Nelia, profit de ocazia ca am intrat, sa-ti urez sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va dea Doamne Doamne putere sa-i cresteti pe toti trei. ai vazut ca pana la urma a ieist si un baiat? Mai treci prin parc la Westmount?
Aici ...ii cam simt lipsa ca nu avem parcul asa de aproape cum il aveam.

Va salut si pe celelalte fete si va urez spor la impobobit brazi si casute, cumparat cadouri si alte alea pregatiri de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Dana (Podeanu), casa voastra este absolut superba, si decoratiile de Craciun ii dau un aer feeric. Sa fiti fericiti in ea si sa petreceti sarbatorile cu bucurie in suflet si miros de cozonac .

Ce-ati mai facut cu decorarea dormitorului? S-a mai obisnuit sotul cu culoarea ?

khristin, inca o data, sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, frumoasa, desteapta si sa aiba mult noroc! Am vazut pozele de la aniversare, printesa ta este tare frumoasa si are un zimbet superb.

Roxana,

Legat de intilnirea de duminica, eu propun sa ne intilnim in partea patinuarului de linga lifturi (in partea dreapta cind vii de la metrou de exemplu , ca ar fii cam obositor sa tot dam roata sa ne gasim. Deci cind mai faci apelul, pune si locul de intilnire. Sint mese si scaune, deci nu este nici o problema sa ne asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dana, da, ma intereseaza doctorul. Nu avem medic de familie, dar de la un generalist merge trimiterea?

La rinichi am fost astazi si e nasol: am infectie urinara si, din cite a vazut doamna care mi-a facut radiografia, se pare ca sint si pietre la amindoi. Abia peste 5 zile aflu rezultatul oficial, de la medic. Si intre timp voi mai face si ecografia speciala pentru rinichi si abia dupa ce am toate rezultatele voi sti exact ce e cu ei. Pina atunci mai iau inca un rid de antibiotic, iau de 5 ori pe zi, de trei pentru sin si de doua pentru infectia urinara, ca nu pot face treaba unul in locul altuia si infectiile trebuie tratate. Acum singura mea grija este Lisandru! Sa nu simta gustul antibioticului. Ele sint safe pentru alaptat, dar mie nu-mi place cum a supt astazi si mi-e frica sa nu refuze sinul. A fost si mai agitat si plingacios ca de obicei...

Roxana, ce bine imi pare ca ai scris. Da, pai m-am tot uitat la ce mi-ai dat si de asta a iesit baiat! Pina in ultima zi de sarcina am trecut aproape zilnic cu fetele prin Westmount, acum le aduce tati, dar si ei tot pe acolo trec. Cind te mai eliberezi si tu si ma fac si eu bine si se linisteste nebunia din casa, o sa-ti scriu si te pun sa-mi povestesti despre orasul meu preferat! Eu sint sigura ca intr-o zi vom locui acolo, nu stiu de ce!
Try, sincera sa fiu nici nu mai conteaza daca se linisteste nebunia sau ne obisnuim noi cu ea... numai sa intre totul intr-un normal suportabil. Dar mereu zic, fie cum or fi, da' sa fie sanatosi. Noi acum sintem bolnavi si obositi, si stresati de toate alea, dar atita timp cit ne uitam la copii si ii vedem sanatosi si fericiti in toata obraznicia lor, le putem duce pe toate. Astazi era cit pe ce sa clachez cind l-am vazut pe Lisandru ca nu suge si ca plinge atit de mult, cum s-a linistit si a adormit, cum am inceput sa vad si eu jumatatea plina a paharului.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Simi si Oanagabriela multumim de aprecieri

Podeanu, tare frumoase decoratiile si bradul . Succes copiilor la inot

Nelia, asa se intampla intotdeauna, cand ai nervii intansi la maxim nu prea vezi jumatatea plina a paharului...sanatate maxima

Ca tot veni vorba de filme, in seara asta am vizionat si eu doua bune, pe care vi le recomand The White Oleander, o drama de familie ce dezbate relatia dintre o mama si fiica si Marie Antoinette daca sinteti dornice sa va relaxati cu atmosfera luxurianta a Versailles-ului, dramele specifice vremii si costumele fabuloase de epoca

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dana, f. frumoasa casa si bradul. E clar ca mos Craciun o sa fi impresionat.

Nelia, sanatate multa.
Asa zic si eu ca daca suntem sanatosi, le facem pe toate.

Noapte buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput