am nevoie de pareri sau sfaturi

am nevoie de pareri sau sfaturi | Autor: velenamaria

Link direct la acest mesaj

salutare. sunt mami de 7 saptamani..as vrea sa stiu si eu cam ce metode contraceptive ati folosit..ce ar fi mai bine ptr ca imi e foarte frica de o posibila sarcina...alaptez..asa ca nu stiu daca am voie sa iau pastile...steriletul nu ma prea incanta. ce alte solutii mai exista? (in afara de prezervativ care nu-mi place :) )
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Exista anticonceptionale si pentru proaspetele mamaici, care inca alapteaza. Mergi la dr. si-ti va spune ce pastilute poti lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Pastilutzele se cheama Exluton. Ti le prescrie medicul tau.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

exluton

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

www.culinar.ro/forum/continut/Noul-Culinar-ro/17220/Cine-are-cei-mai-multi-Xcenti-/#entry421099" target="_blank">vrei tu frigiderul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ai urmatoarele variante de contraceptie:
- exluton si orgametril - contraceptive hormonale
- sterilet
- prezervativ
- contraceptive locale.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu nu ti-as recomanda pastilele dupa nastere daca inca alaptezi, am auzit destule mamici care au avut probleme cu alaptarea de la ele. Ar mai fi o injectie care se face la 6 luni, nu prea sunt documentata in domeniu. Eu personal desi nu imi place folosesc prezervativul, dar nu vreau ca lapticul lui bebe sa fie afectat de pastile sau alte substante.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Exista Contracept M.Ovuloe ce se introduc in vagin cu 10 min inaintea actului sexual.eu nu am incercat, dar medicul mi-a prescris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

pelicule contraceptive
abstinenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Eu iau anticonceptionale si alaptez si n-am avut nici o problema. Pilulele sunt special pentru perioada in care alaptezi, sunt monohormonale, singurul "dezavantaj" e ca nu mai ai ciclu, sunt 28 de pilulu si se trece la urmatoarea folie fara intrerupere.

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

quote:
Originally posted by angiuta

Eu iau anticonceptionale si alaptez si n-am avut nici o problema. Pilulele sunt special pentru perioada in care alaptezi, sunt monohormonale, singurul "dezavantaj" e ca nu mai ai ciclu, sunt 28 de pilulu si se trece la urmatoarea folie fara intrerupere.

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Adica mie de asta nu imi mai vine ciclul?! Si eu iau pilule monohormonale, fara sa fac pauza intre ele. Alaptez inca, dar totusi Alex are acusica 1 anisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu toate contraceptivele monohormonale sunt cu 28 de comprimate si nici nu suprima menstruatia. depinde de la organism la organism. reglarea ciclurilor menstruale dupa nastere, indiferent daca se aplica o medota de contraceptie hormonala sau nu, poate dura si 10-12 luni.

Roxana

Mergi la inceput