am nevoie de pareri sau sfaturi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Eu am luat pilula monohormonala Cerazette de la 6 saptamani dupa nastere pana cand bebe s-a lasat singur de supt la 8 luni. Lactatia nu a fost afectata. Ciclul mi-a venit la 6 luni dupa nastere.
Daca nu vrei sterilet si nu iti place prezervativul, pilula e cea mai buna metoda contraceptiva.
Aveti grija cu contraceptivele locale (spermicidele). Au o rata de esec de 30%, ceea ce e riscant.
http://www.plannedparenthood.org/birth-control-pregnancy/birth-control/spermicide.htm

Monica si Eduard (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am folosit exluton de la 8 saptamani pana la 5 luni, cand mi-a venit prima menstruatie. atunci a trebuit sa renunt la ele pentru ca organismul meu nu le-a mai suportat.
nu au daunat alaptatului.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

EXLUTON . mie mi-a spus dr (Badiu) ca atata timp cat sunt sub exluton, nu imi va veni menstruatia (eram ingrozita ca sunt!!!) si sunt total inofensive pt bebei; de asta se si dau un anume tipi, nu orice de anti. nu trec in lapte si nu afecteaza pe bebe. eu personal nu am avut nici o reactie neplacuta la ele.
se gasesc in farmacii si sunt 7 lei. cand se incepe folia , se tine cont doar de ziua respectiva, nu de altceva, ca nu avem menstra. cele cu menstra , in prima zi a menstrei.

pupici!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurasv spune:

La cat timp se face testul de sarcina de la posibila data a conceptiei!

Mergi la inceput