Strumfi de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

eiii, uite ca am reusit sa citesc tot pana la urma, mai pe sarite, dar am reusit.
lorinaoo1, exact dilema asta o aveam si eu, daca fata mea a luat prea mult in greutate sau nu, de fapt eu nu sunt chiar nelinistita pt ca tot aici am citit ca atata timp cat nu papa decat laptic de la mine sa nu-mi fac griji, dar sotul mereu ma intreaba mereu "oare nu e prea grasuta?" ca am inceput si eu sa ma intreb. ultima data am cantarit-o la 3 luni si o saptamana si avea 7,300 kg, acum avem 4 luni si o saptamana si nu am ajuns inca la dr. sper sa ajung astazi sau cel tarziu maine (depindem de tati sa ne duca cu masina si el nu prea poate fugi de la servici), oricum sunt convinsa ca are 8 kg. acum chiar m-ai pus pe ganduri cu ceea ce ti-a spus pediatra. am sa o intreb si eu pe a mea cand merg , desi nu prea am incredere in ea. ultima data cand ne-a vazut (la 3 luni) mi-a spus ca de luna asta trebuie sa incepem cu sucurile de mar, potocala....eu i-am spus ca nu vreau sa ma grabesc , ca portocala stiu ca se da mai tarziu....sa vad ce mai zice si luna asta,oricum nu o sa fac ca ea, pt ca voi fetelor (si vreau sa va multumesc la toate ....si in mod special Anyei) m-ati convins ca nu am niciun motiv sa ma grabesc cu diversificatul, asa ca poate sa zica ce-o vrea dr. ea mi-a spus si sa-i dau ceai cu o lingurita de zahar ...si lamaie pt sughit si , cand avea colici si plangea rau mi-a spus sa-i mai dau apa poate e sete. din pacate sunt foarte multi pediatrii care dau sfaturi aiurea, unei mamici cu care mai ies in parc i-a spus pediatrul sa-i dea formula pt ca nu ar trebui sa se mai trezeasca noaptea sa manance la varsta asta (4 luni bebe) si mamica l-a ascultat, desi are san i-a bagat formula seara si dimineata si e fericita ca doarme bine bebe. bineinteles ca a inceput si diversificarea cu cereale, mar, morcov , kiwi...

lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Deja nu mai suport sa citesc astfel de lucruri, in ce tara bananiera traim? Uitati si voi:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/79247/O-femeie-gravida-a-murit-din-vina-medicilor.html

Si inca ceva: http://www.evz.ro/article.php?artid=333346

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!
lavinia simo a scris exact ce vroiam eu sa-ti scriu,nu se considera obezitate infantila la copii alaptati exclusiv la san.dar imi aduc aminte de ce ne spunea dr hancu (profu de diabet si boli de nutritie)ca incepand cu varsta de 6 luni celula adipoasa incepe sa aiba "asa zisa memorie",isi cam aduce aminte de dimensiuni crescute...asa ca ii scoti cerealele din programul de diversificare si vei fi atenta la ce ii dai sa manance.asta ar fi sfatul meu.si a mea are 7700kg la 63,5 cm
flafy nu are nici un rost sa incepi piureurile si orice altceva inafara de san pana cel mai devreme 5 luni si jumatate -6 luni.efectiv nu ai nici un beneficiu,din contra poti face rau micutului tau.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Incep sa iasa bubele sistemului sanitar la suprafata.
Cind aud asa ceva ma bucur ca am nascut si totul e bine.Fiecare dintre noi am intilnit si medici nemaipomeniti care-si fac meseria cu pasiune pacat ca sunt si persoane care le stirbesc imaginea.

Mergi la inceput

incerc sa mai zic si eu cate ceva la ce s-a mai discutat:
- si eu pup fetita , de obicei pe caputz, dar pupaciosul cel mare este tati cu care mereu ma ciondanesc pe tema asta, sa nu o pupu fe fatza ca o irita , nu pe manutze ca le baga in gura, aseara mi-a zis sa-i fac un semn cu markerul unde are voie ca sa numai stau cu gura pe el. eu stiu insa, ca pot sa zic ce vreau ca el tot o pupa peste tot.
- si eu as manca dulciuri mereu, inainte nu pre mancam dar acum numai la dulciuri ma gandesc, nu stiu cum voi scapa de cele 10 kg cu care am ramas dupa ce am nascut.
- s-a mai scris si despre soacre, ehee , aici eu stau foarte bine, am o soacra minunata, decate ori ne vedem ne umple de cadouri si nu stie ce sa ne mai faca sa fie bine....secretul?....600 km distanta. asa ca ne vedem de 2,3 ori pe an.
trebuie sa-mi faca ordine in idei ca numai stiu ce vroiam sa mai scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

burtika pozele tale sunt incarcate in albumul comun

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

hai ca mai apuc si eu sa scriu 2 randuri!

in primul rand: la multi ani mamicilor nicolete, lui ines nicole si celorlalti strumfi care se sarbatoresc astazi!

ma bucur pentru toti cei care nu si-au gasit ghetutele goale ca mine si am sa ii scriu mosului sa il intreb de ce nu mi-a adus nimic? o fi oare de la kilogramele in plus? ca eu cuminte am fost anul asta si am facut un copil frumos
si penru toate mamicile cu strumfi bolnavi, insanatosire grabnica!

iris maine face 4 luni si ieri am fost la doctor. are 63 de cm, 6.600 kg (aproape si-a dublat greutatea de la nastere) si este in continuare mare fan tzitzi, dar cea mai buna veste este ca i s-a vindecat soldul ieri am facut si ecografie la sold si e bine. nu e perfect, dar e in parametri normali.
si noi mai asteptam cu diversificarea. oricum ma cam sperie momentul acesta (probabil ca prin februarie, asa de ziua indragostitilor sa incepem si noi). eu nu apuc sa gatesc pentru 2 oameni si ma mai scot cu domnul alfredo (asa se numeste pizza congelata pe care o mai cumpar), daramite sa gatesc IN FIECARE ZI pentru copil. cred ca mai mult ma sperie noutatea si faptul ca e un pas important si ca iris creste mai repede decat mi-as dori eu. eu o mai tot intreb daca nu vrea sa ramana asa mica si ea imi spune "beah!"

eu nu stiu sa schimb capitolul, asa ca nu vreau sa il umplu cu mesajul meu. va salut cu drag din ulm si ma duc sa fac ceva de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ohaio!!!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de astazi, cu sanatate, impliniri si bucurii in case!

Nico , votat!

Am fost si noi ieri la pediatru, Kevin are 4 luni si 7652kg(de masuratnu l-a masaurat, dar e lungut oricum), si dupa parerea medicului e cam slabutz!?!
In fine, cica ar trebui sa aiba in jur de 8 kg, si m-a nenorocit cu intrebari..."da' ai lapte???"
-da' sigur ai lapte suficient?
-da' mananca bebe?de cate ori mananca pe zi?
a ajuns ea la concluzia ca nu am suficient lapte si ma sfatuieste sa-i dau formula...
logic si firesc ca eu ii dau tot san, mie mi se pare f ok cupilasul asta, si daca eu la cat is de paranoica il vad bine, inseamna ca asa si este.Ca si o medie a luat 850 gr /luna ceea ce mi se pare f bine.
Ca sa nu mai zic ca mi-a spus ca pot sa-i dau o lingurita de una alta daca vreau, si mi-a dat un nr de tel sa sun ptr consultatii in ale nutritiei si diversificarii la bebei.

Eh..cam atat de la noi, in rest...am nervi, m-am certat cu omul, is pusa pe harta si nu-s cum sa ma calmez...am mai baut si cafea de la voi si m-am agitat mai rau...
da un vin rosu, de ala sanatos de tara cand dati???sa ma mai indulcesc ca-s cam acra...zice omu meu, da cine-l baga in seama

vb si de Bacovia, poi eu l-am iubit mult...drept dovada ca am comentat vreo 6 pagini pe baza textului Plumb, si am impresionant profii din Piatra(mergea vb ca-s f severi) de mi-au dat oamenii 9,75 pe lucrare.
Offf, de s-ar mai intoarce vremurile alea...si sa am minte de-acum...

pup la toata lumea fara exceptie...

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Alina.a, multumim frumos , deci pana la urma a ajuns e-mailul meu. sper sa nu-l fi trimis de mai multe ori. dar, nu am reusit eu sa trimit toate pozele sau...am trimis prea multe?.

Mergi la inceput

nu stiu ce este asta dar trebuiau sa fie pupici

Mergi la inceput