Strumfi de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
burtika spune:
nikole, cred ca a inebunit lumea, bebeul tau e prea mic la 8 kg deci trebuie diversificat, bebeluta liviei este prea mare la 8 kg.... deci trebuie diversificata. m-a sunat sotul ca vine sa ne duca la pediatra, nu stiu daca o sa fie prea mare sau prea mica bebitza mea, dar sigur o sa trebuiasca diversificata , va spun cand ma intorc.
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
CarlaV spune:
Nikole, no offense, dar japonezii aia sigur au ceva la cap. Cum adica sa fie cam slabutz??? Pai vezi si tu pe aici cati bebi sunt mult mai micuti decat Kevin si sunt in grafic. Of of of... Si in timpul sarcinii cand el era normal cica e prea mare si sa nu mai bei atata apa. Cine sa-i mai inteleaga? Bine ca tu esti cu capul pe umeri si faci cum stii tu mai bine .
Cu sotul, lasa ca trece. Pentru ce data aveti bilete de RO?
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
brazuca25 spune:
La multi ani pentru toti sarbatoritii zile! Asteptam o felie de tort virtual si !
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
monicabo spune:
Buna ziua si la multi ani sarbatoritilor. Sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi
Nico, La multi ani si de ziua ta de nastere! Tot ce-ti doresti, si bucurii alaturi de copiii tai. Si eu sunt mai "batrana" cu un an incepand de ieri.
Vis a vis de diversificare, tot citesc pe aici de unii dr pediatri ca recomanda diversificarea asa devreme... am noroc ca dr noastra nu ne-a propus vreo schema din asta timpurie... Dar uite, cand esti mai nestiutor, si dai peste un astfel de dr, il asculti, si....
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
brazuca25 spune:
Denisa mea a descoperit de dimineata care e miscarea ca sa se intoarca singura de pe spate pe burtica, si acum nu mai poti sa o opresti. Numai asta face. Se rostogoleste non-stop, oboseste, papa si adoarme umpik si cand se trezeste iar incepe sa se intoarca. Ea care nu suporta sa stea pe burtica acum cand te uiti la ea e numai in pozitia asta!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
ddanagh spune:
quote:
Originally posted by burtika
nikole, cred ca a inebunit lumea, bebeul tau e prea mic la 8 kg deci trebuie diversificat, bebeluta liviei este prea mare la 8 kg.... deci trebuie diversificata. m-a sunat sotul ca vine sa ne duca la pediatra, nu stiu daca o sa fie prea mare sau prea mica bebitza mea, dar sigur o sa trebuiasca diversificata , va spun cand ma intorc.
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
ai pus punctul pe i
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Timi07 spune:
La multi ani celor ce-si serbeaza numele azi!
Nico(nma) iti doresc sa ai o zi perfecta, sa te bucuri muuuulti ani de-acum inainte de cei ce-ti sunt dragi. Ma gandeam ca te serbatorim dublu azi da uite abea acum am reusit sa intru.
Mie mi-a adus Mosu Oscar Wilde-Opere complete-editia ilustrata si ma bucur de cadoul ales, stia el ce-mi doresc
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
ddanagh spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi
Eu, m-am tot uitat in ghete si nu a aparut nimic, cica cand sa imi ia daca saptamana asta a fost de dimineta pana seara ocupat. M-a enervat la culme.
Incerc si eu sa va pun un film cu Dariuta. Ea e mosul meu , cadoul meu cel mai scump. Sincer mie nu imi prea merge sunetul cand il incerc, poate imi spuneti voi cum sa fac sa mearga.
http://good-times.webshots.com/album/561675211yepisd
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Ioana75 spune:
Salutare si la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Nico, petrecere frumoasa azi si la multi ani inca o data.
iulia, felicitari pentru soldul vindecat, ma bucur ca e in limite normale.
Tizo, frumos mai vorbesti de acolescenta.
Luna, ce de cumparaturi faci, imi place.
Oana, dragut ca ai selectat mesajele de la Odisee.
Anto, da, smaranda bea un biberon de lapte praf si restul de mese la sin. Of nu apuc sa citesc deloc, nu stiu cum mai stai cu operatiunile biberonul si cresa.
Ieri i-am dat cereale cu lingurita; a fost foarte comic, dar a reusit sa manince destul de mult.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
X-ray spune:
acum sa va arat ce a primit elisutza cadou : de la mine(luate dupa site-ul la redoute) costumasul asta gros plus doua sarafane si bluzite.de la sot porcul asta e demential canta si danseaza, dar ea s-a cam speriat de el
eu am primit acum o saptamana telefonul mobil pe care mi-l doream de mult
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)