Strumfi de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
diane_dun spune:
Nico, si sa traiesti cu numele, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de copiii tai si sa ai bafta la examene (inclusiv maine!) Multumim pentru tort, a fost foarte bun!
Nicolehooka, La multi ani si toate cele bune! La multi ani si fie-mii, stiu eu de ce
Eliza, Mirela, bine ati venit!
N-am inspiratie azi, fie-mea s-a trezit de vreo trei ori in noaptea asta si sunt cheauna… si nici dulciuri nu pot sa mananc pt ca am facut alergie la ceva (nu mi-e clar la ce) si sunt plina de pete rosii si tin regim. Nu pot nici medicamente sa iau ca alaptez, asa ca stau si sufar.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!
Mami de Dani (1 august 2007)
diane_dun spune:
Nico, am uitat sa-ti spun, am votat si eu o mamica frumoasa cu Alex in brate.
Editez ca sa urez LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de astazi!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!
karligutza spune:
quote:
Originally posted by diane_dun
Nicolehooka, La multi ani si toate cele bune! La multi ani si fie-mii, stiu eu de ce
de ce? (cea din stanga sunt eu ) e tot Nicoleta? sau... ?
karligutza
sunt mamica Adelutei
Trimitem un gand? - o actiune
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Nicoleto nu am primit nik, ca nu am ghete, port slapi
Nu mai stiu ce era...Bacovia, daaa mi-a placut, dar am fost si o adolescenta bacoviana...melancolica si mereu in negru...Acu recuperez si rad si la deget si ma imbrac f mult in roz
Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
deci am ras 2 reprize; o data pentru slapii tai si-nca o data pentru ca te-mbraci f.mult in roz... doamne, ma doare burta de la ras... ce talent ai sa faci omul sa sufere!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Anya20 spune:
la multi ani dragei noastre ines nicole, care astazi aniverseaza de 2 ori...caci implineste 6 lunite!!! sa ne trimita si noua o raza de soare de la "fidel-uta" de-acolo.
la multi ani cu drag si fetelor noastre, nicoleta-hook si nico!!! sa petreceti frumos si sa primiti multe cadouri.
refecere rapida, andreeaC!!!
clau, ai o printesa de fetita!! sa va traiasca!
lunito, tare dulce e adelise! pozele cu palariuta sunt preferatele mele. dar si cele noi.
ma bucur ca te-ai decis sa mergi si la un alt medic sa cercetati cauza reflexului.
lavi...cred ca stii parerea mea. un copil hranit la san nu poate fi obez! problema se pune doar la cei hraniti artificial. iar diversificarea precoce a umnui bebelus precum lorinuta...nu are nici o logica. ideea de baza este exact invers: un copil care nu creste bine poate fi diversificat sub varsta de 6 luni, cu cereale (chiar si aici exista cazuri speciale). daca ea creste...las-o in pace. asta e ritmul ei. o vei diversifica la 6 luni si vei incepe, evident, cu piureuri de fructe/legume.
in ceea ce spune dr-ita ta exista o parte de adevar: in primul an de viata, celulele adipoase cresc in numar. dupa un an, aceasta crestere stopeaza, iar "ingrasarea" se va face prin "umflarea" celulelor adipoase deja existente.
obezitatea la adult tine de multi factori: de genetica, de alimentatia in primii ani de viata ( mai ales in primul an - f. importanta este alaptarea si diversificarea corecta), de tulburarile metabolice si endocrine aparute pe parcurs(eu i-as face lorinutei o glicemie, daca vrei sa fie totul "ca la carte").
mai citesc si revin.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
diane_dun spune:
quote:
Originally posted by karligutza
de ce? (cea din stanga sunt eu ) e tot Nicoleta? sau... ?
karligutza
sunt mamica Adelutei
Da, Karli, o cheama si Nicoleta. Incercam si eu sa tin un secret, dar m-a luat gura pe dinainte. Si nici cu perspicacitatea ta nu mi-e rusine!
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Simo multam de raspuns, asa stiam si eu de la mami de A-uri. Concluzia: e cam invechita si dr asta.
Mai eu nu inteleg ce ii costa pe doctori sa mai citeasc asi ei sa s epuna la punct? Cred ca doar indolenta. Eu inteleg ca ajungi la o varsta (dr asta are in jur de 45 de ani, deci nu mult) si ti se face lehamite de toate (probabil, ca nu am incercat), dar e totusi vorba de o responsabilitate mai presus se lenea asta nenorocita, si aici ma refer la toti doctorii astia care dau tratamente asa dupa ureche sau dupa obiceiul bunicii si nenorocesc niste oameni. Eeeeha, ca m-am suparat.
Nu ca as tine neaparat, obsesiv de hranirea exclusiva la san pana la 6 luni, ca as putea sa incep sa-i dau si de pe acum supica, dar de ce sa o fac cand pot sa mai astept o luna in conditiile in care eu am san de dat si la altii de trebuie sa port sutien si tampoane de san permanent, ca altfel ar trebui sa ma schimb de 20 de ori pe zi (cred ca sunt prea mici tatucile mele si da laptele pe dinafara )? Cred ca am sa fac si eu ca Luna: ii spun doctoritei ca ii dau supica si eu o sa-i dau san pana in ianuarie, na.
Acu, nu ma luati in seama, cred ca am aberat cam mult si am umplut spatiul aiurea, dar asta e ce gandesc acum. Cine stie cand oi fi soacra ce poama acra cu idei stupide oi mai fi ...
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
ba eu cred ca ar trebui sa tii obsesiv . e un lucru mult mai important decat realizam noi acum. si daca se poate, de ce nu?!
iar dr-itei tale ar trebui sa-i spui. cu riscul ca se supara! poate asa se mai indreapta cate ceva...
am avut surpriza neplacuta ca dr-ite tinere sa recomande alimentatia artificiala cand mamele aveau lapte din belsug sau diversificare la 2 luni (ca cica asa recomanda americanii!!!). si i s-a intamplat unei colege de-ale mele, care nu a spus ca este medic atunci cand a fost cu copilul la pediatru. asa ca nu ma mai mira nimic.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Luna1 spune:
Nico la multi ani pentru azi, ce cadou ti-a adus sotul ca nah, e dubla aniversare?
Monica la multi ani si tie pentru ieri, sa fii fericita alaturi de familie.
Mosu mie personal nu mi-a adus nimic insa am cumparat eu o cutie de bomboane pentru amandoi, eu si sotul. De mos Niculae chiar nu vreau nimic, recuperez in restul anului.
Nikole daca fiu-tu e prea mic la 8 kg a mea cum e la doar 5 si ceva la app 4 luni? Cred ca m-ar expulza astia din Japonia cu un copil asa mic, ca nu fac fata standardelor.
Luni ne cantarim si noi si daca n-are sase kg...nu stiu ce fac. Lunea asta am chiulit de la dr caci de cate ori o cantaresc ma apuca depresia asa ca am hotarat sa iau o pauza.
Despre diversificare...inca mai ma informez, vad ce zice si doctorul luni, il pun putin la zid si hotarasc dupa aceea. Aici si copiii hraniti artificial tot dupa 6 luni se diversifica in teorie, in practica luati de la caz la caz intre 4-5 luni. Se iau in calcul cresterea in greutate, schimbarea programului de masa (cere sa manance mai des ziua) si programului de somn (se trezeste noaptea sa manance dupa ce isi scosase mesele de noapte).
Va pup ma duc sa mi-l iau pe praslea de la scoala
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna1 spune:
Anya multumim de complimente.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
aylin_tarcan spune:
am venit si noi de la dr. altul
cica e sanatoasa clinic, dar intr-adevar nu a luat in greutate. cica se razvrateste ea, si face fite. nu mananca voit. asa, ca nu vrea si pace. ca de aia mananca noaptea, ca e prea adormita si nu stie ce face. azi iar nu a mancat nimic. noroc cu mesele de noapte, ca altfel.... in rest arata bine, e vioaie si sociabila. deci nimic alarmant. un foarte vag suflu sistolic, care nu stiu ce inseamna. dar fata nu are nimic. eu insa trebuie sa vad cum fac cu lapticul sa nu piara, ca deja a scazut enorm. si sa ma chinui in continuare. iar am incercat cu bibe, nici vorba sa vrea. nici nu mai incerc. era doar un test, dar degeaba l-am facut.
si sa ii dau 2 pic de vigantol, nu 3, ca poate asta e cauza inapetentei in cazul ei. ca exista copii care reactioneaza asa la mai mult vigantol. si ca sa ii dau 2 picaturi, ca pana la 2 luni. poate de la aia brusc nu a mai vrut sa manance. incercam si vedem.
nici noi nu am implinit 6 kile inca
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita