Strumfi de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
CarlaV spune:
Flufy, si eu alaptez exclusiv dar fii-mea o sa vada diversificare dupa 6 luni. O sa incerc sa-i dau piure de legume si daca nu are chef n-o sa o stresez, il va manca ea cand va dori. In primii 2 ani copiii cresc foarte bine doar din laptele matern, diversificarea se face mai mult pentru a se introduce gusturi si texturi noi si eventual un aport suplimentar de fier.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
nma spune:
eu de azi sunt mai batrana cu un an. asa ca pt cine vrea sa-mi faca un cadou virtual va invit sa-mi dati cate un vot www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=18" target="_blank">aici (mai putin pe cele care m-au votat deja )
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Amethyst spune:
lorina, eu i-as spune clar despre OMS si nu as lasa-o sa creada ca sunt dezinformata si fac tot ce spune ea. Ii poti spune frumos si cu tact.
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
liadorian spune:
quote:
Originally posted by flufy
As avea si eu o intrebare pentru mamicile care inca alapteaza .De la cat timp ati inceput diversificarea si cu ce.
Am o fetita de 4 luni si un pic si ieri i-am dat putin piure de fructe ,2 lingurite si tare ia mai placut. Deocamdata papa tzatza.
Loredana,mamica de Vanessa(29 iul 2007)
Inca n-am inceput diversificarea. Asteptam sa implineasca Miruna 6 luni si apoi mai vedem. Oricum, s-a discutat muuult despre asta pe aici si discutiile in sinteza se afla pe blogul comun, aici: http://blog.360.yahoo.com/blog-_wTbeIs4bqqWAcrMRrRUM9i9. Te loghezi si ai acolo o gramada de informatii.
Lia si Miruna Demetra
liadorian spune:
, Nico! Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de cei dragi tie.
Lia si Miruna Demetra
olguttza spune:
La Multi Ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi!! Nico, Karligutza...pt. toate
Edit: Nico, La Multi Ani x 2! Votat!
gâza mi-a dormit azi doar 40 min. fix, pt. ca s-au apucat vecinii de sus sa bage bormasina sau rotopercutoru, de mi se zdruncina toata casa! si nu pot sa le fac scandal, ca orele de liniste incep la 2. se vedea ca nu-si facuse somnu, era mâtzâita, nu-i convenea nimic. acu s-a culcat la loc, a adormit intr-un minut.
ma uit la ea si observ ca n-are nicio treaba cu jucariile, daca o intereseaza 5 minute e mare minune, dupa care le azvarle cat colo (pe parchet e cel mai interesant ), uitandu-se in ochii tai. are si play-gym si bara cu jucarele, dupa 5 min se enerveaza si incepe sa urle progresiv. am mai observat ca atunci cand o apuca nervisorii si-ncepe sa chitaie din ce in ce mai tare, pana la plans (de cele mai multe ori, fara lacrimi, deci de kiki), scoate un soi de "moamoa", da cu un "m" cumva din gat. cateodata o las sa exerseze.
a venit si la noi mosu aseara, la mine si la fie'mea adica (io daca n-am iesit din casa, deh, o sa mai intarzie) si ne-a adus la fiecare ce meritam: olgutei un catzelus care merge, latra si i se aprind ochii, de care a fost incantata in prima jumatate de ora (incantata de radea in hohote la catelu ala), iar mie 1 ciucalata si 1 tub de fenilbutazona pt. spate, ca innebunesc de durere (si stiu ca de la anestezie mi se trage); apoi, mosu a mai facut si smotru prin casa (la noi, barbatu e cu treaba asta, ca si cu piata - lista de la mine, evident), de-a picat lat inaintea buburuzei, asa ca io ramasei sa ma uit gales la tubu de unguent si sa sper ca poate in seara asta m-o si unge cineva (caci, cine e cineva in casa noastra?! )
Claudia, e o dulcica Alessia cu cerealele!
si io-mi aduc aminte cu placere de Bacovia, l-am studiat intensiv in liceu pt. ca-mi placea la nebunie si chiar faceam analize interesante pe text, am fost si olimpica datorita lui. rockeritza rebela, fan manowar, cu ruj si oja negre, blugi rupti si-n c**, fugeam de-acasa la festivalurile rock din bucuresti (n-am ratat niciunu), iar tata, saracu (dumnezeu sa-l odihneasca), mereu imi spunea ca, daca ma ridica politia, el nu vine sa ma recunoasca. doamne, ce vremuri!! si pe-atunci iernile erau pline de zapada, iar eu n-aveam nici 50 kile...
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
CarlaV spune:
Olguttza, si eu tot asa, cu ruj si oja negre, cat mai mult negru pe ochi (acum se zice smoked-eye effect ) si tot blugi rupti in cuvantul ala care e in DEX. Si cu Bacovia si cu olimpiadele, sigur nu suntem surori? Hehehe...ce vremuri, m-a apucat nostalgia.
Si nici tatal meu nu mai este...
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
liadorian spune:
quote:
Originally posted by olguttza
si io-mi aduc aminte cu placere de Bacovia, l-am studiat intensiv in liceu pt. ca-mi placea la nebunie si chiar faceam analize interesante pe text, am fost si olimpica datorita lui. rockeritza rebela, fan manowar, cu ruj si oja negre, blugi rupti si-n c**, fugeam de-acasa la festivalurile rock din bucuresti (n-am ratat niciunu), iar tata, saracu (dumnezeu sa-l odihneasca), mereu imi spunea ca, daca ma ridica politia, el nu vine sa ma recunoasca. doamne, ce vremuri!! si pe-atunci iernile erau pline de zapada, iar eu n-aveam nici 50 kile...
Mi-ai incalzit sufletul, olguttza! Sunt zile cand inca ma mai intreb cum a fost posibil ca de la toate cele insirate de tine mai sus sa ma trezesc azi maritata, mamica si profa pe deasupra!
Lia si Miruna Demetra
olguttza spune:
Carla, io stiu numa de una (la sor'mea, ma refer), care fu olimpica la mate. da mai stii?!
pentru toti parintii care nu mai sunt...
olguttza spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Mi-ai incalzit sufletul, olguttza! Sunt zile cand inca ma mai intreb cum a fost posibil ca de la toate cele insirate de tine mai sus sa ma trezesc azi maritata, mamica si profa pe deasupra!
si io mi-s idem si la fel , numa ca n-am stat la catedra decat un an (mai mult meditatii).