Strumfi de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lvinia s-a renuntat la idea de obezitate sau orice risc de boala metabolica la copiii alaptati excusiv.

Tocmai imi spunea sotul ca la ultima conferinta internationala de pediatrie s-a hotarat decisiv si pt toate tarile alaptatul exclusiv pana la 6 luni. De aia cei cu lapte praf se diversifica de la 4 luni...au risc de a dezvolta la maturitate boli metabolice (diabet, obezitate...) si boli cardio-vasculare.

Nu zice nicaieri ca cei alaptati exclusiv daca nu iau nu stiu cate kg se diversifica. Stiu ca asa era, dar nu mai e

Asa ca lasa fata sa pape tzitzi, o sa ia mai putin in greutate de luna viitoare

Nicoleto nu am primit nik, ca nu am ghete, port slapi

Nu mai stiu ce era...Bacovia, daaa mi-a placut, dar am fost si o adolescenta bacoviana...melancolica si mereu in negru...Acu recuperez si rad si la deget si ma imbrac f mult in roz

De electrocasnice utile ma documentez inca, mai am 2 luni sa iau o decizie.

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Nico , tu ne inivti la bunatati si eu nu zic nici macar La multi ani!

Kirligitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

Luna mersi de info cu diversificarea. Trebuie sa cercetez cand se poate da peste si de care ca noi suntem mari amatori si sper sa-i placa si ei mai incolo. De cumparaturi te-as ruga sa nu ma oftici in halul asta pentru ca am cheltuit si eu intr-o veselie cat am fost in Anglia, Next e o nebunie dar eu am cumparat de peste tot si la astea nu asa scumpe, B&S, Matalan, New si la Primark am gasit niste lucruri foarte frumoase si de calitate si incredibil de ieftine. Pana si din Tesco mi-am cumparat haine. FCUK (French Connection UK- ca sa nu creada lumea altceva) imi place dar e cam scumput zic eu. Jojomamanbebe il stii? Ce, credeai ca numai tu esti shopaholic? Apropo, ai citit cartile alea de Sophie Kinsella?
Putem vorbi de cumparaturi cat vrei, si eu ies cu gargarita peste tot si ii place tare asa ca ma tem ca o sa ne goleasca de tot buzunarele mai tarziu. Eu nu ma pot abtine sa nu-i iau ceva de fiecare data cand ies. Intrebarea e, cum facem rost de mai multi bani

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

La multi ani Nicoletelor, la multi ani la multi bani! Sa aveti tot ce vreti si sa va aduca mosu numai bucurii. Sa bem acum:

Ame aici in cartea asta a mea magica cica de la 7-8 luni se poate da peste. Insa nu scrie de care si cum. Ma interesez si-ti zic. Despre cumparaturi hehe, si eu ma inebunesc dupa Matalan de acolo imi iau in fiecare vara vreo trei costume de baie. Si Tesco e bun la haine ieftine si Asda daca ai fost. Jojomamanbebe nu-l stiu. Din Primark mi-am luat ieri o bluza si niste colanti ca tare ieftin mai e, e cel mai ieftin de aici.

Ce carti de Sophie Kinsella? Nu stiu, chiar spune-mi ca tare vreau sa mai citesc ceva bun fara diversificare si culoarea materiilor fecale la bebelusi.

Si bani...pai punem biciu pe barbati sa munceasca mai mult.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lavinia, nu stiu ce sa-ti raspund. O avea dreptate medicul ala...habar n-am.
Nonna, la diversificat ma bag, dar la asta cu dulciurile...Eu sper sa ma tina. Nu stiu. Si mi-e sa nu te corup. Desi, la mine nu doar dulciurile sunt o problema, ci faptul ca mananc muuult in ultimul timp. Si activitate fizica mai putin. Niste plimbari scurte acolo, prin fata blocului. De abdomene inca nu m-am apucat.

quote:
dar o fotografie tot ii fac - de, boala veche asta cu pozatul intensiv

Lia o fi boala veche, dar pe la noi cam zgarcita cu pozele Mirunei. De tine...nu mai zic! Ca mi te inchipuiam in fel si chip. Pana sa te vad. Si atunci mi-am dat seama ca asa cum esti ti se potriveste cel mai bine. Dar sa stii ca m-ai indus in eroare. Spuneai ca esti grasa. Grasa comparativ cu cele 40 si de kg avute inainte de sarcina? Nu se pune! Voi va plangeti de grase ca aveti 50 de kg, nu? Of! Unde-s iernile de altadata?!

Oana

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

quote:

Voi va plangeti de grase ca aveti 50 de kg, nu? Of! Unde-s iernile de altadata?!

Care ierni Oana? Cele cu zapada sau cele in care aveai 50Kg?
Eu vreau si zapada si sa am 55 kg sau macar 60.(la 50 nu ma bag cu toate ca vara trecuta atit aveam).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Luna, cartile lu' Sophie Kinsella asta le cauti pe net, ca cine stie ce se intampla daca dau link, o patesc ca aylin si sunt despre o tipa, shopaholic. Mie mi s-au parut teribil de amuzante, dar recunosc ca sunt niste carti "usurele", nu filozofii interesante. Dar sunt bune de citit pentru "fun" printre picaturi, la unele faze chiar mi-au dat lacrimile de ras pentru ma mai regaseam pe acolo.
Sigur ca n-am ratat Asda. Jojo ala e si pe net, au site si-l gasesti, scrii in google exact jojomamanbebe.

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

"La multi ani!" sarbatoritilor de azi.
La noi Mos Nicolae n-a ajuns, a venit doar la bunica sa lase niste cadouri pentru fii-mea.
Noua ne pun contor de gaze si lucreaza oamenii de la 9, fumeaza pe hol si mi s-a umplut casa de fum, bleah! Abia astept sa termine ca sa mancam si noi si sa plecam dupa cadouri. Fii-mea doarme in zgomot de rotopercutoare si pare OK.
Vreau si eu shopping cand sunt reducerile in state... Din pacate o sa o fac doar pe net, tot mai bine decat deloc.
Aylin, m-am distrat si eu cu site-ul de text generator.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flufy spune:

As avea si eu o intrebare pentru mamicile care inca alapteaza .De la cat timp ati inceput diversificarea si cu ce.
Am o fetita de 4 luni si un pic si ieri i-am dat putin piure de fructe ,2 lingurite si tare ia mai placut. Deocamdata papa tzatza.

Loredana,mamica de Vanessa(29 iul 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

quote:
Originally posted by flufy

As avea si eu o intrebare pentru mamicile care inca alapteaza .De la cat timp ati inceput diversificarea si cu ce.
Am o fetita de 4 luni si un pic si ieri i-am dat putin piure de fructe ,2 lingurite si tare ia mai placut. Deocamdata papa tzatza.

Loredana,mamica de Vanessa(29 iul 2007)

Organizatia mondiala a sanatatii recomanda ca bebelusii alaptati exclusiv sa nu fie diversificati inainte de 6 luni.
Or sa aiba timp toata viata sa manance diversificat, nu e nici o graba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Simo multam de raspuns, asa stiam si eu de la mami de A-uri. Concluzia: e cam invechita si dr asta.
Mai eu nu inteleg ce ii costa pe doctori sa mai citeasc asi ei sa s epuna la punct? Cred ca doar indolenta. Eu inteleg ca ajungi la o varsta (dr asta are in jur de 45 de ani, deci nu mult) si ti se face lehamite de toate (probabil, ca nu am incercat), dar e totusi vorba de o responsabilitate mai presus se lenea asta nenorocita, si aici ma refer la toti doctorii astia care dau tratamente asa dupa ureche sau dupa obiceiul bunicii si nenorocesc niste oameni. Eeeeha, ca m-am suparat.
Nu ca as tine neaparat, obsesiv de hranirea exclusiva la san pana la 6 luni, ca as putea sa incep sa-i dau si de pe acum supica, dar de ce sa o fac cand pot sa mai astept o luna in conditiile in care eu am san de dat si la altii de trebuie sa port sutien si tampoane de san permanent, ca altfel ar trebui sa ma schimb de 20 de ori pe zi (cred ca sunt prea mici tatucile mele si da laptele pe dinafara )? Cred ca am sa fac si eu ca Luna: ii spun doctoritei ca ii dau supica si eu o sa-i dau san pana in ianuarie, na.

Acu, nu ma luati in seama, cred ca am aberat cam mult si am umplut spatiul aiurea, dar asta e ce gandesc acum. Cine stie cand oi fi soacra ce poama acra cu idei stupide oi mai fi ...

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput