* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (75) *
Raspunsuri - Pagina 8
nemary spune:
quote:
Originally posted by beinazutza
pt zuzele care se pricep vreau si eu sa imi apara saptamanile +carucior roz ,mamica de Richard(2.10.1994)-saptamani 32+
multam!
te-am trecut pe listuta cu datele pe care ni le-ai dat. sa ne scrii si DN, UM si DPN, sa inlocuim semnele de intrebare.
Mari 32 bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
gugushtiuc spune:
Zuzici treaba e nasoala! S-au cam naruit sperantele mele de a naste natural. Mi-a spus dr ca e nasol cu garzile in perioada de sarbatori, adica cam toti doctorii si-au facut un program mai lejer iar ea nu-mi poate garanta ca v-a fi in localitate.
ACUM VA ROG CEVA. AM NEVOIE SA MA AJUTATI SA MA CONVING CA NU E MARE BAI DACA NASC PRIN CEZARIANA
GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Gina M spune:
Pai si Miri a mai spus cate ceva despre ale bucatariei.Ce-a mai facut, ce-a mai papat etc si nu se supara ea asa usor.Este o scumpa!
Apoi, am trecut de perioada aceea a poftelor de la inceput cand era mai greu.
Ca maine poimaine ne vom tine puisorii in brate, vor creste si va trebui sa ne sfatuim /vorbim despre diversificare etc.Nu vad tocmai potrivit sa mergem la acel subiect sa vorbim despre aceste etape cand aici, ne este locul.
36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
nemary spune:
Irinouka ! bine ca te-ai linistit!
Anca dragute caruciorul si patutul. eu zic ca nu e scump caruciorul, mai ales ca il poti folosi pana la 3 ani.
Mari 32 bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ven spune:
GinaM , sunt perfect de acord cu tine! Nu sunt eu aia vorbareata (pe aceasta odisee, I mean), dar cate una-alta despre papa noastra si apoi a lui bebe mi se par lucruri ABSOLUT FIRESC DE DISCUTAT AICI!
Gugule, relax. Pe bune, nu e asa de grava o cezariana. Vorbeste cea mai mare fricoasa din lume, careia ii creste tensiunea numai cand intra intr-un spital si simte mirosul ala specific.
Sunt 2 zile mai nasoale, chiar dupa. Durere, frustrare ca nu vine lapticul imediat-imediat. Dar apoi totul revine la normal. Dupa 1 sapt. eram acasa, singura, spalam rufe pt. bebe, gateam, il tineam in brate bine-mersi etc. Am o cicatrice super faina, subtire si fina, si jos-jos de tot, nici cu cei mai sexy bikinei nu se vede.
Nu fac apologia cezarienei, nu incerc sa conving pe nimeni de nimic, spun numai cum a fost la mine. Asa ca o sa fie bine si la tine, daca e sa fie cezariana. fata.
Venera , mama lui Markus
36+ sapt.
Markus e mare!
Ereena spune:
gugushtiucsi eu este posibil sa fac cezariana.Imi e putin teama dar nu cred ca e asa groaznic.Intr-adevar prima zi ar fi destul de dureros, din ce imi spun prietene dar pe urma ziceau ca urcau 2 etaje ca fulgul cand stiau ca bebe e infometat.
32+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
nemary spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Buna, fetelor!
Am fost si eu azi la doctor sa verifice daca s-a intors Buburuza. A fost rasu' de pe lume: doctora, rusoaica, habar n-avea engleza; eu habar n-aveam finlandeza( nu vorbesc, dar inteleg). Noroc ca stiam ce o sa faca si ce trebuie sa verifice pt ca e standard consultatia si am inteles tot ce-mi zicea. Problema e ca n-am putut s-o intreb nimic.
Anyway...totul e bine( cum a spus si ea la sfarsit ..."kaikki("totul" in finlandeza) good". BUburuza e intoarsa cu capul in jos, pe col. Colul este inchis si are 2 cm.
Miki 35+ Buburuza simpatica
Miki
Lucrusoare buburuza
super tare faza, important a fost finalul fericit.
Mari 32 bebe
odiseea
gugushtiuc spune:
Fetelor, eu nu ma tem de durere, nu asta e problema mea. Am o stare tare ciudata. Noi ne doream cel putin 3 copii sau chiar 4, acumm nu prea vad cum o sa fie posibil asa ceva. Si as mai avea un regret, acela ca nu o sa simt ceea ce simte o femeie cand naste naural.
Nu stiu cum sa va explic... dar chiar imi imaginam toata sarcina cum o sa fie cand o sa vina momentul, cum o sa inceapa contractiile...
ADUCETI SHLAPUL SI TRAGETI_MI UNA IN CAP CU EL CA SA_MI REVIN.
GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Ereena spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Fetelor, eu nu ma tem de durere, nu asta e problema mea. Am o stare tare ciudata. Noi ne doream cel putin 3 copii sau chiar 4, acumm nu prea vad cum o sa fie posibil asa ceva. Si as mai avea un regret, acela ca nu o sa simt ceea ce simte o femeie cand naste naural.
Nu stiu cum sa va explic... dar chiar imi imaginam toata sarcina cum o sa fie cand o sa vina momentul, cum o sa inceapa contractiile...
ADUCETI SHLAPUL SI TRAGETI_MI UNA IN CAP CU EL CA SA_MI REVIN.
GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
Mai ce sa iti zic eu nu sunt genul de mama eroina si nu cred ca fiul meu o sa ma iubeasca pe mine mai mult numai pt ca m-am chinuit eu sa il nasc normal.Sa fie cum o fi atat vreme cat amandoi vom fi bine atunci nu am preferinte.Cat despre mai multi bebei , nu mai este cazul sa iti faci griji doar ai vazut ca acum mai nou se naste si norm,al dupa ceza......nu iti fa griji
32+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Anandrei spune:
zerilouiza, permite-mi te rog sa o strang de gat virtual pe soacra ta pentru ca seamana al dreaq de bine cu cele doua soacre ale mele!!! Urasc femeile astea care sunt cele mai destepte de pe lume si le stiu ele pe toate!!! Doamne permite-mi sa ma autocenzurez cand voi imbatrani si sa nu-mi stresez baiatul si nora cu ineptiile mele! Amin!
Ana-Maria 34+ cu David si tati Andrei
AMR 6 SAPTAMANI!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta