* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (75) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

danonique, tu chiar ai fost cu AMR, asa ca sa strigam pentru tine in cor: HAI LIBERAAAAREEEE!!!
ma bucur ca te poti mobiliza si tu un pic, sa mergi sa vezi luminitele de sarbatori!!

si bafta maine la analize. eu stiu ca poti bea apa, dar nimic altceva.
pentru urina eu aveam de obicei recipient si se colecteaza prima urina de dimineata (eventual in recipient steril daca e vorba sa faca si urocultura).

Monica 35+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

andrei - ana maria es bine ce spuneai eu vroiam sa-ti mai ridic moralul, la mine soacra se descurca singura, dar e si asta o parsiva ce n-am vazut, sotul meu a avut niste bani la fni ca multi altii si din 9 milioane la vremea aia a depus si ea vreo 5 sute de mii cred si acum ca se dau banii ne scotea ochii ca ea a cheltuit cam 1 milion si ca sa impartim suma care va fi trimisa, dar cum ca se dusese i-a deschis cont lu fisu anul trecut dar din pacate pentru ea sotul meu si-a schimbat numele la casatorie si in plus ii trebuia o declaratie la notar facut de titular si asa am prinso ca altfel lua banii si pa taticule, in afara de asta sunt multe de spus chestii de genul cat era acasa mereu ca te dau afara din casa ca nu stiu ce si cum si dupa nunta plangea dupa el, numa ca eu am norocul ca sotul meu stie ce mama are si a facut si diferenta cu parintii mei si si-a dat seama ca e dusa oricum

andreea 29, lasa tu ca vine sotul si primesti si tu ceva, nu te mai agita si i-a de aici

Angelique, Andrei si Honey, important este sa fiti voi bine, sa o tineti tot asa mai ales acum ca veti fi mamici un lucru suoperb, un miracol asa ca viata merge inainte

Danonique, profita de plimabari scurte si ma bucur ca esti mai bine

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Anca.Diana, in primul rand iti doresc sa-ti treaca raceala cat mai repede sa poti veni si tu la intalnire. tine-o pe citrice in continuare si eu cred ca o sa-ti treaca pana sambata.
multumim de aprecieri, si baiatul tau e un grasunel, pacat nu ti-a dat si pozica clara cu el.

Mari 32 bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Zuzici, nu va suparati va rog pe mine, dar am stabilit acum ceva timp ca nu mai vorbim despre mancare la subiectul nostru. a fost facut subiect separat "zuzele in bucatarie", gasiti linkul pe prima pagina.

Mari 32 bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Sa va povestesc patania mea de zi la prima ora, cu o paranteza sa intelegeti, vinerea trecuta il suna soacramea pe fisu, ca pe mine nu ma suna numa daca nu da de el, si cand ma suna mai intai intreaba ce face Costel poi ..., in fine ne invita la masda sotul sa scape zice sambata am treaba si duminica ma duc la bucuresti asa ca nu am cand, sa revenim azi de dimineata la 6:30 suna cineva l ausa neuitam unu la altul eram la masa, si el zice am nu am blocat pe nimeni in parcare ( ca daca vuine mai tarziu are cheie de la masina mea o muta o baga pe a lui si apoi a mea in fata ca imopartim un loc in doi) asa la care eu zic sa vezi ca mi-a busito vreun bou sau cine stie ce o fi, cand deschid soacramea la usa initial ma speriasem la care ea neata, vedeti daca voi nu veniti vin eu la voi, am ramas amadoi cu gura cascata mi-a pierit si cheful de mancare a stat 20 de minute ca eu a trebuit sa plec, fisu nici nu a bagato in seama, a venit cu 2 ciocolati si un ananas de mos nicolae, si cand i-am zis ca sambata nu avem timo sa-i onoram invitatia ca merge la expo cica cum sa cumoperi le iei apoi, si i-am zis cand operata sa umblu cu copilu, facea nu mai ma duic eu daca vrei sau roago pe maicata, in fine am facut deja un roman nu va mai plictisesc si sa vedeti ce soacra nebuuuuuuna am

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Va pupic ma duc sa intind rufele si sa ma intind ca a inceput bubulina nu-i mai convine pe scaun,

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

Mergi la inceput

beinazutza, si eu ma trezesc cu mainile umflate, am incercat sa reduc sarea dar degeaba. mai ai putin pana la eco, multa bafta.

Mari 32 bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Angi, eu nu reusesc sa vad pozele...

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

35+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 30 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by nemary

Zuzici, nu va suparati va rog pe mine, dar am stabilit acum ceva timp ca nu mai vorbim despre mancare la subiectul nostru. a fost facut subiect separat "zuzele in bucatarie", gasiti linkul pe prima pagina.

Mari 32 bebe

odiseea

Acel subiect este unul foarte bun insa se intra foarte rar iar personal, imi vine mult mai usor sa va intreb aici cate ceva despre ale bucatariei, decat acolo.Multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gina M

quote:
Originally posted by nemary

Mari 32 bebe

odiseea

Acel subiect este unul foarte bun insa se intra foarte rar iar personal, imi vine mult mai usor sa va intreb aici cate ceva despre ale bucatariei, decat acolo.Multumesc pentru intelegere.

daca Miri este de acord, eu nu am nimic impotriva.

Mari 32 bebe

odiseea

Mergi la inceput