* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (75) *
Raspunsuri - Pagina 6
irinouka spune:
monica, vorbesti de mici obsesii, de grija ta sa nu cheltuiesti exagerat pt bebe si de lejeritatea cu care "atcineva" se apuca sa dea bani pe chestii care le lasa masca.
ei, bine, ce zici despre:
1. cumparat adidasi pentru tenis, pt ca, da, brusc vrem sa ne apucam de jucat tenis si ne trebuie musai incaltari speciale?
2. cumparat manusi de portar pt ca toata viata ne-am dorit si n-am avut, nici macar cand eram portar la echipa de juniori de la sportul studentesc?
3. cumparat sistem audio (eu ii zic zabufar)?
4. cumparat tastatura externa si mouse pt laptop "ca sa nu le solicitam prea tare pe cele existente, si uite ce meseriasa e tastatura asta de 2,5 milioane, ce subtire e, aproape ca nici nu se vede pe birou"?
bine, nu toate s-au infaptuit dar asa, ca sa ai o idee, merita sa ti le prezint.
auuuuuuuuuuuuuuuuud???
:-)
irina 35 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
honey79 spune:
Ei, Angi... sunt mult prea multe de spus, iar acesta nu e locul potrivit...dar...viata merge inainte, nu-i asa?
Depinde doar de noi sa facem ce credem ca-i mai bine pentru noi si sufletul nostru, sa devenim asa cum ne dorim.
In alta ordine de idei, in 2 ore, ma vad cu doctorul cel nou. Sper sa-mi placa si sa fie pe sufletul meu, caci tare mi-e teama.In sarcina asta deja am trecut prin 2 medici, acesta fiind al treilea.
Ca sa nu mai spun ca am emotii si cu Spitalul si cu tot ce urmeaza sa ni se intample. Sper doar ca Doamne-Doamne sa ne fie alaturi , asa cum ne-a fost si pana acum.
Pe mine nu ma bazez....caci... eu detin medalia de aur la capitolul "tare ca soseta".
Sper sa revin cu vesti bune de la doctor.
Va pupic dulcic si va imbratisez cu drag.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 29+ Andrew John
Vali
danonique spune:
AM o intrebare.Inainte de a face analizele de sange si urina avem sau nu voie sa bem apa?Dr mi-a zis sa nu mananc nimic dar de apa am uitat sa intreb.
danonique 36+
andreea29 spune:
eu am baut apa,pentru ca altfel nu puteam sa dau proba de urina
quote:
Originally posted by danonique
AM o intrebare.Inainte de a face analizele de sange si urina avem sau nu voie sa bem apa?Dr mi-a zis sa nu mananc nimic dar de apa am uitat sa intreb.
danonique 36+
Anandrei spune:
Honey , semeni f tare cu Andrei. Imi pare rau ca ai o situatie asemanatoare, mai ales ca stiu ce inseamna. Eu il apreciez f tare pentru ca e generos si are suflet nobil si vrea tot timpul sa ajute pe oricine, cu orice, nu doar cu bani. Cand imprumuta bani diversilor prieteni sau ii ajuta nu ma supar, nu ma deranjeaza. Mai ales ca eu sunt mai egoista de fel, il admir ca e asa de bun cu toata lumea. Dar nu suport sa-si bata joc de bunatatea lui tocmai parintii lui! El zice ca e pacatul lor, dar pe mine ma racaie foarte tare ca ei profita de el. Si vreau sa pun piciorul in prag, sa le zic ca acum sunt banii "nostri", ca avem un copil de crescut si ca eu nu sunt de acord sa le dam. Si alte chestii mai urate daca va fi cazul. Ma fac a dreaq pt familia mea.
Ana-Maria 34+ cu David si tati Andrei
AMR 6 SAPTAMANI!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
docdecap spune:
irinouka, ma bucur ca intelege cineva..
pai zabufer avem si noi, dar cu placa audio externa, care scoate 5+1, up-grade la calculator, ca a aparut o generatie noua de procesoare, dual-core, abia l-am oprit la un monitor de 19".
ca sa nu mai spun de masina, care trebuie acuma sa fie 4*4, sa poata trece muntii, dupa cum am aflat amandoua asta-vara...
ghinionu' lui ca are deja doi copii, care nu-i mai lasa mult spatiu de manevra financiar, altfel ne-am umple de gadgeturi!!
Honey, Ana andrei, Angi, nu vreau sa mi-o luati in nume de rau, dar exista viata si dupa parinti, oricat e de greu, la un moment dat cel mai bine si mai sanatos pentru toata lumea e sa-i 'intarcam'. e greu de trait cu inversarea rolurilor, cand parintii sunt neajutorati in fata copiilor, si e bine sa lasam sa fie asa mai incolo, ca oricum e cel mai probabil ca la asta se va ajunge. Mai devreme cand se intampla se cheama 'rasfat' si trebuie vazut ca atare. in fond, abia ce o sa apara copiii nostri, pe care cu siguranta ii stim dependenti de noi, dar o dependenta sanatoasa si necesara. e vorba de resurse, in fond...
va si din nou, va rog sa nu mi-o luati in nume de rau sau ca pe o judecata.
Monica 35+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Ereena spune:
quote:
Originally posted by danonique
danonique 36+
Proba de urina trebuie sa fie prima de dimineata ,.Se poate bea apa si chiar un ceai neindulcit .
32+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
AngeliquedeS spune:
Doc, departe de a ti-o lua in nume de rau, din contra, eu sunt mandra de mine ca am reusit sa depasesc momentul.
Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 3 saptamani!
nemary spune:
Ange, nu mai sunt pozele pe care le-ai pus aseara
despre hranirea beblusului eu sunt de parere sa-i alaptezi de cate ori cere.
si nu ne-ai spus daca vii la Babyexpo, si daca DA, cand? ca noi facem sondaj cine vine vineri si cine sambata. poate ne ajuti si tu.
Mari 32 bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.