* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (75) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gugu, nu esti mai putin mama sau mai putin femeie nascand prin
cezariana. nu gandi asa. nasterea poate fi o experienta care sa te faca sa te simti una cu dumenzeu, sa te faca sa simti starea aceea de fericire beata, ca sa-i spun asa, dar poate fi si...altfel. nu te gandi neaparat ca pierzi ceva nenascand normal (ca natural oricum nu se poate spune, cu atatea perfuzii si epidurale si epiziotomii). important este ca aduci pe lume un bebelus. asta e, pana la urma, fericirea aia care te face sa muti muntii si sa calci pe nori. nu modalitatea in care ai facut-o.
important e sa nasti in conditii de cat mai mare siguranta pt tine si pt gugu mic. iar daca asta inseamna cezariana, foarte bine. n-ai de ce sa-ti ceri singura socoteala pt asta.

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by EreenaMai ce sa iti zic eu nu sunt genul de mama eroina si nu cred ca fiul meu o sa ma iubeasca pe mine mai mult numai pt ca m-am chinuit eu sa il nasc normal.Sa fie cum o fi atat vreme cat amandoi vom fi bine atunci nu am preferinte.Cat despre mai multi bebei , nu mai este cazul sa iti faci griji doar ai vazut ca acum mai nou se naste si norm,al dupa ceza......nu iti fa griji

32+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

Faptul ca am ales sa nasc natural nu are nici o tangenta cu 'mama eroina' sau iubirea puiului fata de mama intr-o masura mai mare pentru felul in care a nascut.
Am considerat/consider doar aceasta varianta a fi cea mai buna pentru mine din toate punctele de vedere si ma bucur ca am reusit sa nasc 2-a fetite sanatoase in acest fel.
Nu pentru toata lumea insa, aceasta este cea mai buna solutie.Si ma refer la cazurile care intradevar datorita unor probleme serioase necesita cezariana.
Nu felicit insa cazurile in care din comoditate (pentru a scapa mai repede de pacient) si din dorinta de a primi o spaga cat mai 'groasa doctorii, recomanda cu usurinta cezariana.
In acest caz desi este trist si greu pe ultima suta de metri, mi-as cauta un doctor care m-ar putea asista chiar daca as naste in ziua Craciunului, Revelionului sau a stiu eu ce alte mari sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by irinouka

gugu, nu esti mai putin mama sau mai putin femeie nascand prin
cezariana. nu gandi asa. nasterea poate fi o experienta care sa te faca sa te simti una cu dumenzeu, sa te faca sa simti starea aceea de fericire beata, ca sa-i spun asa, dar poate fi si...altfel. nu te gandi neaparat ca pierzi ceva nenascand normal (ca natural oricum nu se poate spune, cu atatea perfuzii si epidurale si epiziotomii). important este ca aduci pe lume un bebelus. asta e, pana la urma, fericirea aia care te face sa muti muntii si sa calci pe nori. nu modalitatea in care ai facut-o.
important e sa nasti in conditii de cat mai mare siguranta pt tine si pt gugu mic. iar daca asta inseamna cezariana, foarte bine. n-ai de ce sa-ti ceri singura socoteala pt asta.

irina 35 Rares

IRINOUKA ai dreptate. Acum stau si eu si ma gandesc ca decat sa nasc cu cine apuc, mai bine fac cezariana ca parca e mai sigur si sunt mai putine riscuri pt Gugu mic, ce de el mi-i sa nu sufere sub nici o forma. Eu nu oi crapa acum doua zile.
Stau si ma gandesc ca o sa am o burta ca dupa razboi. Am o cicatrice hidoasa rau pe burta deja de la o operatie suferita in copilarie. Asta e pe verticala, ma mai pricopsesc cu una pe orizontala

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Noapte buna fetelor! Suntem mame prin comportamentul si grija pe care o purtam puilor nostri si nu prin modalitatea prin care nastem sau prin posibilitatea/imposibilitatea de a alapta sau nu!

Ana-Maria 34+ cu David si tati Andrei

AMR 6 SAPTAMANI!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gina M

quote:
Originally posted by EreenaMai ce sa iti zic eu nu sunt genul de mama eroina si nu cred ca fiul meu o sa ma iubeasca pe mine mai mult numai pt ca m-am chinuit eu sa il nasc normal.Sa fie cum o fi atat vreme cat amandoi vom fi bine atunci nu am preferinte.Cat despre mai multi bebei , nu mai este cazul sa iti faci griji doar ai vazut ca acum mai nou se naste si norm,al dupa ceza......nu iti fa griji

32+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

Faptul ca am ales sa nasc natural nu are nici o tangenta cu 'mama eroina' sau iubirea puiului fata de mama intr-o masura mai mare pentru felul in care a nascut.
Am considerat/consider doar aceasta varianta a fi cea mai buna pentru mine din toate punctele de vedere si ma bucur ca am reusit sa nasc 2-a fetite sanatoase in acest fel.
Nu pentru toata lumea insa, aceasta este cea mai buna solutie.Si ma refer la cazurile care intradevar datorita unor probleme serioase necesita cezariana.
Nu felicit insa cazurile in care din comoditate (pentru a scapa mai repede de pacient) si din dorinta de a primi o spaga cat mai 'groasa doctorii, recomanda cu usurinta cezariana.
In acest caz desi este trist si greu pe ultima suta de metri, mi-as cauta un doctor care m-ar putea asista chiar daca as naste in ziua Craciunului, Revelionului sau a stiu eu ce alte mari sarbatori.

Gina eu chiar nu am nici o sansa sa gasesc unul bun care sa fie de acord sa ma asiste. La noi e greu sa gasesti unul bun in general. Faza e ca la noi medicii bine cotati fac o caruta de bani si nu sunt constransi de nimic ca sa vina sa asiste. Dupa mine pe ultima suta de metri nu ar fi de acord nimeni sa-si schimbe planurile facute pt sarbatori, facute deja, doar pt o gravida.

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Scuze pt incoerenta si greseli in exprimare, dar sunt obosita.

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

pai da, gugule, sa fie diversitate, nu? :-) una pe lung, una pe lat...
pe bune acum, nu te lasa sa nasti cu cine apuci. nu cred ca prin asta i-ai face neaparat un bine lu' gugu mic.

irina 35 Rares

Mergi la inceput

Asa e. las ca ma duc sa fac nani si maine o sa gandesc mai limpede.
DE MAINE IN DOUA SAPTAMANI NAAAAAAAASC!!!

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Gugu - un doctor de garda trebuie sa existe in fiecare spital - chiar daca este sarbatoare.Trebuie doar sa te interesezi sa vezi cine v-a fi si ce sanse sunt.
Ma rog ca Dumnezeu sa te ajute sa gasesti si sa iei decizia cea mai buna pentru tine si pentru puisor.Cel mai important este ca acesta, sa se nasca cat mai aproape de termen si sa fie sanatos.
Va si va doresc toate cele bune.

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

peste doua saptamani naste guguuuuuuuuu!
sa ai un somn strasnic si inspirat! ;-)
noapte!

irina 35 Rares

Mergi la inceput