* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (75) *
Raspunsuri - Pagina 10

irinouka spune:
gina, la cum stau lucrurile pe-aici, sincer-sincer iti spun ca nici eu nu as naste cu doctorul care se nimereste de garda. uneori e greu sa ai incredere si in medicul care te-a urmarit pe parcursul sarcinii. ce sa mai zic de unul proaspat picat in viata ta?
irina 35
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Gugu - un doctor de garda trebuie sa existe in fiecare spital - chiar daca este sarbatoare.Trebuie doar sa te interesezi sa vezi cine v-a fi si ce sanse sunt.
Ma rog ca Dumnezeu sa te ajute sa gasesti si sa iei decizia cea mai buna pentru tine si pentru puisor.Cel mai important este ca acesta, sa se nasca cat mai aproape de termen si sa fie sanatos.
Vasi va doresc toate cele bune.
36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
M-am gandit la varianta asta, insa m-am desumflat cand mi-a spus doctora ca si colegii ei si-au facut un program mai lejer de sarbatori. Prin urmare si asa deci, garzile le vor face "gastele", daca ma intelegi la ce ma refer

GUGU

AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

gugushtiuc spune:
IRINOUKA
GUGU 36+
Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Gina M spune:
Offf, mai fetelor - ce ti-e si cu doctorii acestia!
Si al meu a fost la Paris in vacanta si s-a imbolnavit chiar acum cand la mine se apropie termenul de nascare.Sper insa sa-i treaca raceala cat mai repede si sa fie bine.
In orice caz, are 2 colegi pe mana carora m-a lasat la fel de buni ca el.Sunt 'norocoasa'! 36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

nemary spune:
am uitat sa va spun ca azi am cumparat un set de la Mustela care contine: crema hidratanta, sampon spuma pt.prevenirea scuamelor, crema pt.prevenirea iritatiei de scutec, prosopel cu gluga. pe toate am dat 65 ron, zic eu ca este super oferta.
Mari

odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

irinouka spune:
quote:
Originally posted by nemary
am uitat sa va spun ca azi am cumparat un set de la Mustela care contine: crema hidratanta, sampon spuma pt.prevenirea scuamelor, crema pt.prevenirea iritatiei de scutec, prosopel cu gluga. pe toate am dat 65 ron, zic eu ca este super oferta.
Mari32+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
super oferta, intr-adevar!!!
de unde???
irina

irinouka spune:
gina, chiar te citeam povestind despre medici si despre discutiile cu ei si ma gandeam ca esti foarte norocoasa si ca esti pe maini cat se poate de bune! e grozav sa ai incredere atat in calitatile lor profesionale, cat si in cele umane.
irina 35
Rares

stoisor spune:
mai rezista-ti zuzelor?
eu nu ,am fost cuminte am citit tot iar acum ma intorc in pat la nani,am reusit sa decorez pt Craciun dar nu am terminat
pt ca a inceput sa ma doara rau burta si in pat cu mine de pe la 7.30 ,acum i mai bine si sper sa pot sa dorm ....va pup
si Noapte Buna
29+cu
Sara Ioana