* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (75) *
Raspunsuri - Pagina 5
honey79 spune:
Bun gasit, zuzici scumpici.
Angi.. felicitari pentru cele 37 de saptamani.Cat despre poze.... mmmm.. foarte frumoase... la fel ca si modelul. Eu n-am mai facut pozici si nici nu cred ca mai apuc sa mai, nemazicand de genul asta...sexos... caci am impresia ca n-o sa mai termin nicioadata cu nebunia, ca sa am timp si eu sa ma linistesc.
Miri ma bucur sa aud ca te simti mai bine ca ieri. Lasa decoratiile & co pentru dupa vizita la doctor... ce zici, nu e mai sanatos asa?
Alinus drag, wow.. doar 2 saptamani ramase??? Mie sincer, mi-e cam teama sa va mai citesc , fetelor. Parca nu-mi vine sa cred. Unde-a fugit timpul? Cand au trecut aproape 8-9 luni???
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 29+ Andrew John
Vali
honey79 spune:
Irinush ma bucur ca te-ai linistit in privinta rezultatului glicemic. Pupici dulcici.
Anca Diana sper ca te simti mai bine si ca temperatura n-a crescut. Am vazut ca ai intrebat de rummy... pe site-ul dat de fete, se joaca si rummy.Iti faci cont si...poate ne nimerim in vvreo partida. Am vazut ca e din ala pe etalate.
Vali
andreea29 spune:
Fetelor,am o seara proasta
Sunt singurica,sotul nu e acasa,vine de-abia vineri,e Mos Nicolae,nu-mi aduce nimeni cadou,nu vine nimeni la mine si de suparare am fumat si o tigarain conditiile in care nu am mai fumat de 2 saptamani aproape.Ma simt dezamagita de mine
N-am vrut sa va intristez...poate voi sunteti mai vesele
Ereena spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
buna seara fetelor...eu am fost azi un pic la cumparaturi...un pic de tot..dupa parerea mea...dar...acum sufar...ma doare pe sub burtica...asa..ca niste intepaturi..dar numai cand merg...of..of...of...stiu ca nu am voie..dar trebuia sa ii iau si eu lui tati un cadou, nu?...sper sa ma refac..dar...stiti cum ma simteam la un mom dat...ca si cand imi pica burta...nu am deloc tonus muscular la abdomen..na..doar stau de vreo 2 luni in casa....in pat...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
Alina 30 si Stefania
Ai renuntat la tricotat dupa ce toata lumea ti-a admirat fesuletzul?Sper sa termin vineri( nu pot mai devreme ca nu ma lasaat bunica-mea, babeste au fost zilele varsatului) si eu ce am inceput, o jachetica , pluovaras inca nu m-am hotarat ce denuminre are:-)
32+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
irinouka spune:
honey, uelcam! la un moment dat se va termina si cu balamucul amenajarii si sa vezi ce bine o sa fie!!!
mama-mama. si ce plina si frumaosa si vesela o sa va fie casciara. ma rog, domeniul. conacul! :-)
pup fata
irina 35 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
honey79 spune:
Anandrei probabil ca raspunsul meu e deja fara rost, caci se pare ca ti-i convins sotul sa faca asa cum iti doresti.
Am citit tot ce-ai postat, referitor la felul in care-i sunt parintii si la fratii lui , etc.
Scumpa, sincer, n-am putut sa ma supar /enervez/frustrez... de situatie, caci... oarecum sunt si eu la fel ca sotul tau.
Nu am fost adoptata... parintii mei sunt parintii mei .. naturali, dar...de-a lungul anilor...am avut si noi problemele noastre. Mama nu mi-a fost niciodata prietena..in schimb la aruncat cuvinte grele, care-au ranit si-au lasat cicatrici...s-a priceput. Am mancat bataie, am fost jignita, etc... i-am urat din tot sufletul. Ma certam cu ei toata ziua, de ne stia tot blocul.
Acum insa... sunt.. "raza lor de soare" ( citat pe tata) si... fara mine isi dau seama ca ar muri de foame... ( cuvintele lor).
La 24 de ani am plecat in Bucuresti,sa-mi gasesc un job mai bun..asta dupa 7 ani de lucrat intr-un laborator chimic pe bani de nimic in oraselul unde-s ei. Nu au vrut sa ma lase, desi aveam o varsta... nu m-au incurajat, nu nimic.
Cu voia lui Doamne-Doamne... mi-am gasit un job mai mult decat bine platit... fapt ce a dus la ajutorarea lor saptamanal. Se invatasera ca... pe fiecare saptamana sa-mi spuna ca nu mai au bani, sau ca le trebuie nu stiu ce.. si eu doar le trimiteam.
Apoi, mi-am cunoscut sotul... si am hotarat sa ne casatorim.
Crize... caci ce fac...eu plec, ii las pe ei ai nimanui, cine o sa-i mai ajute.... etc. Nu tu... Casa de piatra, mama.... sau... ma bucur ca esti fericita.. nimic.
Mama si-a pus mainile in cap si... a inceput sa planga ca .. nu nu nu, sa nu plec.
Dar, daca totusi plec, sa-i promit ca... o voi ajuta..si nu-i voi uita. Asa ca, de doi ani si 7 luni, eu trimit acasa la ai mei... pe fiecare luna, cel putin 200 euro. Au fost cazuri cand am trimis si 500 si 700 ... si niciodata nu le e de-ajuns.
E un cerc vicios... si da, se poate spune ca-s slaba... se poate spune ca-s naiva si ca.. proprii mei parinti profita la maxim de mine. La maxim 2 sapt. de cand le trimit bani.... ei nu mai au...sau ma rog, asa-mi spun prin telefon.
Anyway... chestia e ca... si eu , la randul meu sunt intretinuta de sot. Am fost primul an de cascnicie, iar de anul asta din iunie, sunt iarasi. Hai sa zicem ca in perioada cand am lucrat.... banutii pe care-i castigam ... erau "ai mei" si le trimiteam din aia... dar acum... sotul munceste, sotul plateste datoriile casei, cumparaturi, etc si tot el... accepta sa se rupa de cateva sute de $$$ ca sa ii ajute pe ai mei.... cu care .. n-are nici o treaba. Pana la urma, s-a casatorit cu mine, nu cu familia mea.
Chestia e ca... desi stie cate mi-au facut ai mei si... continua sa faca, ma vede ca ma supar cu ei si zic cate-n luna si-n stele.... intelege si..."apreciaza"..daca pot spune asa.... faptul ca imi pasa, ca am o inima mare si ca incerc sa ajut si sa le fac viata cat mai usoara posibil.
Sper sa iei tu ideea ce-am vrut a o expune...caci am scris un roman...si... sper doar sa nu fi aberat prea mult pe-aici.
Fii inteleapta si... fi-i alaturi sotului... orice decizie ar lua.
Vali
docdecap spune:
andreea, si pe mine m-a lasat barbatu' singurica (ma rog, cu fata lui), fara cadou in ghete, cu 2 mil date lui cadou pentru ultima lui obsesie, un PDA cu GPS (la care evident doar am participat, ca costa mai mult de atata!!)
si eu care ma chinui sa nu cheltuiesc prea mult pentru bebe, ca mai are 2 fete de intretinut, dintre care una in bucuresti. offf, inseamna ca-l iubesc tare!! nu!?
si vine abia maine, si astia pe DC nu mai baga episod nou de grey's, io la ce sa ma uit? si mai si ploua, si nu pot manca nimic, macar asa, de o mica bulimie de self-pity.
cred ca de-aia am starea asta, ca n-am mai vazut de mult un film lacrimogen, unde sa-mi vars hormonii si sa ma refac.
da' peste juma de ora poate sa fie mai bine, si daca nu, peste o ora cu siguranta!!
Monica 35+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
irinouka spune:
andreea, nu fi supa! pune-te pe telefoane sau/si mailuri, stai aici, cu noi, asculta-ti muzica preferata, cumpara-ti ceva frumos sau bun!
pup fata
irina 35 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Ereena spune:
m-ati innebunit cu doizece :-), tocmai ce mi-am facut si eu cont . As face un rummy asta seara.Erau nopti cand jucam cu prietenii pana dimineata.Acum ma duc sa pap ,dar putin , pt ca m-a certat doctorul ca ar fi mult 10 kg cat am luat eu pana acum
32+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
AngeliquedeS spune:
Offf, Honey... si tu? Ce mult inseala aparentele..... suntem cu zambetul pe buze, aparent fara nici o grija dar numai noi stim ce cicatrice ne ascunde sufletul Din pacate daca nu ai face asta, daca nu i-ai ajuta nu ai putea trai impacata cu tine insati. STIU.
Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 3 saptamani!