* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (75) *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

stiti ce e in capul meu acum? natural sau cezariana... natural sau cezariana...

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Eu te incurajez pentru NATURAL!

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

de ce eziti sa faci cezariana?

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!

si la tine ? ....intru si eu pe partea cealalta a balansoarului.

Eu prima data am nascut normal, experienta buna dar acum am alte cuie in cap ( la ultima eco am descoperit ca uterul e dublu sau in cel mai bun caz bicorn si am pitici pe creier )

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Am fost si noi azi la medic si totul e ok. Mi-a zis ca de acum bebele poate veni oricand fara probleme si mi-a dat voie sa ies din casa cate 15 minute.Cat am mai asteptat sa pot iesi si eu afara!Maine ne vedem cu anestezistul.Va pup!

danonique 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by danonique

Am fost si noi azi la medic si totul e ok. Mi-a zis ca de acum bebele poate veni oricand fara probleme si mi-a dat voie sa ies din casa cate 15 minute.Cat am mai asteptat sa pot iesi si eu afara!Maine ne vedem cu anestezistul.Va pup!

danonique 36+

bravoooooooooo!!! in sfarsit, scoti nasucul la aer. ma bucur tare-tare pt tine. am mare respect pt puterea pe care ai avut-o sa stai in consemn atatea luni. pup si felicitari!

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Lala_d - la prima sarcina si uterul meu a fost cu aspect bicorn.Am nascut insa natural fara nici o problema.Capul sus!

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Gugu ma bucur ca ai vesti bune.Si eu te sfatuiesc sa incerci sa nasti natural.Aici se face cezariana doar daca nu e posibila o nastere naturala.

danonique 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Lala_d - la prima sarcina si uterul meu a fost cu aspect bicorn.Am nascut insa natural fara nici o problema.Capul sus!

Pe eco scrie : uter dublu, posibil sa fie doar bicorn
Si eu as inclina spre natural , astept o noua eco sa vedem si cum e asezat bebe, cat are diametrul cranian si o greutate aproximativa.
Imi este frica ca la natural sa nu se stranga sangele in cavitatea a doua a uterului si sa dau in alte alea. La cezariana ar curata pe masa marea majoritate a chestiilor .

adica asa sper ...

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Irinouka esti o dulce.Recunosc ca nu mi-a fost usor sa stau in pat atatea saptamani dar stiu ca am facut tot ce puteam face pt bebe.De acum ma voi putea bucura si eu de "orasul luminilor".

danonique 36+

Mergi la inceput