Bucurii de sept-oct 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Neata aproape de amiaza.
Piticul meu inca doarme, de aseara a facut o escala pe la 7.30 pana la 8 si inca nu s-a trezit drept urmare am luat nuielusa din ghetute si am lasat numai masinuta. Abia astept sa vad cum va reactiona cand va gasi el masinuta noua in hol.
ptr toti mosulicii mai mari sau mai mici, rude cu mosul al mare, si ptr mamicile si taticii frati cu mosu'.
Se aude bocanici de alaturi, asa ca fug la el.
Va pup si o zi frumoasa la toata lumea.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

de Sf. Nicolae!!!! cu -ici speciali pentru Nicolas de Princess si Nicole de Andreea_stancescu!

Multumim din suflet de urarile adresate Nicolashucului nostru!

Roxanae

Noi suntem ok...fara timp si chef de DC!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani sarbatoritilor acestei zile!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

xandrutza , se pare ca nu numai noua ne plac baloanele, dar eu il pun pe tac-su sa le umfle
nicole, bine ai revenit si daca esti o Nicoleta sau Nicole iti urez un calduros : LA MULTI ANI!
pufymic, cum adica fara chef de DC?! asa ne iubesti tu pe noi?!
tanima ce copil cuminte ai!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

mira.felicitari.lui.D.ptreusita
al.meu.zice.daarii(adica.dari.cum.il.striga.mama.mea)
ea.il.striga.dari.vino....s.el.daaarii.da
adriana.eu.nu.vad.pozele
nicol2005.bine.ai.revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Am rezolvat cu pozele.
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=rldx7jt.c9m4kwup&Uy=7pts7l&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">Iata cum l-am primit noi pe Mos (ultimele 4 poze).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lili mi-am adus aminte ca tu intrebasei cum se salveaza o melodie de pe youtube in winamp. Te duci in winamp si apesi butonul add (in stanga jos) si este acolo add url, intruduci acolo adresa melodiei (care se termina in mp3 sau mid, depinde de extensia fisierului). Poti face o lista cu melodii de pe net si apoi o salvezi cu save list. Sper ca m-am facut inteleasa.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata...la amiaza

LA MULTI ANI !!! tuturor celor ce-si aniverseaza onomastica, sa fie sanatosi si sa aiba parte numai de bucurii!

Mira - felicitari pt Da-diid!!! cred ca esti in al 9lea cer!!!

Pufy - cum adik nu ai chef de DC??? sa fie oare de la vremea asta mohorata de afara??? ce fac pufisorii??? sunteti bine sanatosi????

Adriana - am vazut pozicile - ce fericit era Dudu cand a vazut cadourile...cuier din acela avem si noi si inca unul cu Winnie, papucei tot rosii de la Nik-Nik avem si noi la fel - sta incaltat prin casa cu ei? - ca grasanu sta vreo 10 min api si-i scoate repede ca sa poata alerga!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

am.vazut.pozele.cu.dudu.asteptand.pe.mosu.s.ce.fericit.era.cand.a.gasit
cdourile
fetili.va.pupez.va.doresc.o.zi.minunata.s.petrecere.frumoasa.pt.cele
care.vor.petrece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani sarbatoritilor de Sf. Nicolae!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput