Bucurii de sept-oct 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

ramomar si noi tot TEI ani avem dar aratam un degetel. Nu ar vrea sa zica unu doamne fereste. In cel mai bun caz zice " NUNU"

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Chestionarul zilei

Le dati copiilor produse pt cresterea imunitatii?
Daca da, de ce? au racit mai des sau le dati preventiv?

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

beatrix sanatate multa la amandoi, te inteleg perfect cu timpul asta care nu mai ajunge niciodata, eu am noroc de sot care ma ajuta mult.[/font=Comic Sans MS][/b][/purple]

Mira si eu la fel, am noroc de un sot care ma ajuta enorm! sa ne traiasca!
numai ca a plecat la sfarsitul lui noiembrie in romania si eu am ramas cu eric aici! se intoarce pe 23 decembrie! nu am nici un alt ajutor! asa ca anul asta astept sarbatorile mai mult ca niciodata!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sibylle, felicitari pentru sarcina, multa sanatate tie si lui bb! Ce fain ca esti colega cu Roxana !
Ma bucur ca Vladimir recupereaza repede, stai linistita ca in scurt timp nici nu se va cunoaste ca a fost o problema.

(Eu recuperez din urma, am lipsit 3 zile de pe forum. Revin)

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Ioana, sanatate multa pufisorilor! I-a mai trecut lui Nicolas sub efectul antibioticului? Intr-adevar, uracioase racelile astea, mai ales cand trebuie sa-i doftoricesti cu tot felul de medicamente.

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu i-am dat lui vladissimo Imunobaby o luna, dupa ce a tot fost racit...si i-a mers bine, s-a recuperat repede si nici nu a mai racit
trebuie sa=i mai dau ...toata iarna

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY
Eloise, sa dea Dumnezeu sa fie toate ecografiile de acum in regula. Unde ai fost cu Vladut? La Parhon au cica aparatura "ultimul racnet".

Am fost la dl. prof. Dumitriu, cardiolog pediatru, la cabinetul Medex. Aparatura parea moderna. Din fericire nu cred ca e nevoie de investigatii f elaborate in cazul nostru.

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by floricel79

Chestionarul zilei

Le dati copiilor produse pt cresterea imunitatii?
Daca da, de ce? au racit mai des sau le dati preventiv?

nu, nu-i dau.

Celui mare ii dau vit.C, am terminat un Imunogrip junior si ulei de peste.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Princess, va tin pumnii sa treceti cu bine peste interventia la ochisor si sa se recupereze Rares rapid! Despre Acerumen nu stiu nimic, dar metoda clasica, aceea cu apa calda, nu puteti s-o incercati la un cabinet ORL ?

Pufy, sanatate Pufisorilor!

Beatrix, sper ca sunteti mai bine acum! Multa sanatate! Te cred ca numeri cu nerabdare zilele pana la Craciun!

Floricel, ma bucur ca-ti place numele Mathias! Ti-l imprumut daca doresti pentru fratiorul lui Roxi. "Vegetalizarea" merge bine, chiar nesperat de bine. Vad ca accepta orice e cu scortisoara: mar, gutuie. Ii mai dau banana (dar pe asta cred ca n-o refuza nimeni), mandarina fara pielitza, para. Legumele nu i le gatesc intr-un mod deosebit,de obicei i le ofer asa cum sunt: bucati mici de rosii si castraveti, ardei gras, mazare Bondulelle de la borcan, nu cutie de tabla, conopida si broccoli fierte si amestecate cu unt cat sunt calde, piure de cartofi...cam astea-s pe scurt.

Am vazut poze cu frumoasele Bucurii: Cosmina, Rares, Luca.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Nu ii dau nici un produs de stimulare a imunitatii. Doar fructe.

Lili, cat Cipcal sa ii dau pe zi (lingurite)? Una? Si timp de cate zile?

Buna ideea cu merele bucati cu scortisoara. O sa incerc si eu, pana acum ii dadeam fructele pasate (singurul aliment pasat care a ramas) ca sa fiu sigura ca mananca tot, pentru ca daca ii dau bucati nu mananca decat banane, ananas, struguri si cam atat. Merele sau perele le arunca pe jos si ma dispera, nu il pot face sa manance nici un sfert de mar facut bucatele, iar daca ii pasez mananca minim 2 fructe mari.
De 2 zile incerc sa ii dau fructele nepasate si nu prea merge. Adica mananca numai ce am spus mai sus, restul arunca.

Am si eu o intrebare . Mai e vreun copil care sa aiba numai scaune moi? Vladut are pana la 4/zi, toate de consistenta pastoasa sau chiar si mai moale. I-am facut pana acum coprocultura de cateva ori,d e fiecare data a iesit negativa. Situatia dureaza de peste 4 luni.

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput