Bucurii de sept-oct 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 13
Chuny spune:
Multumesc mult, mult de urari si incurajari !! ma simt mai bine ca la prima sarcina, dar de ceva vreme vomit in fiecare zi ... dimineata abea ma mai suport.
O perioada m-am simtit bine si asta pt ca ma convinsese ecografista ca o sa pierd sarcina si atunci nu am mai bagat in seama simptomele. Dar acum o saptamana am facut inca o eco si i-am vazut inimioara batand ... evident ca de a doua zi au reinceput greturile ![]()
Eu tot nu am gasit pe situl quelle puzzle-ul cu animale vorbitoare asa ca o sa fiu atenta la pozele care vor aparea. Ma intereseaza orice jucarie susceptibila sa ii atraga atentia la Vladimir si am vazut ca zgomotul animalelor il atrage. Noi avem desene cu animalele de la ferma pe pereti, asa ca va cam dati seama cum fac eu toata ziua prin casa ca sa imi distrez copilul ![]()
Va urez noapte buna!
PS : am vazut ca Cristina va avea o fetita
, mi-ar placea si mie o fetitza, insa cred ca tot baiat va fi ca in familie la sotul meu de cativa ani se nasc doar baietei.
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
Monique_new spune:
Desteptarea. A sosit
luta.
princess am vazut pozele cu Rares.
Aveti casuta (cort) ca a noastra.
Despre medicamnt nu stiu ce sa-ti pun iar de greutate nici Cosmi nu are inca 9.500 kg e undeva pe la 9.300. Pediatra mi-a zis ca nu o sa fie niciodata grasa ca nu are cu cine semana. Iar inaltime are 76 cm dupa ultima mea masuratoare acum vre-o 3 sapt cred.Dar mie nu mi se pare slaba e cam ca Rares....l-am vazut in dres.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
Sibylle intra pe site la www. quelle.com.ro si da pe lumea copiilor . La mine s-a deschis chiar cu 3 jocuri dintre care primul e " Puzzle cu voci de animale, EICHHORN". Daca nu da-i o cautare si ti-l gaseste sigur.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monique_new spune:
Alaturi de cafeluta a invitam sa vedeti un set de Poze noi
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

ramomar spune:
Buna dimineata,
Sibylle felicitari pentru bebe 2!
Sarcina usoara!
scumpik_lui vazut Luca cel carliontat si pofticioa nevoie mare pe tortulet ![]()
Ioana multa sanatate pufisorilor mici si dragalasi 
Gety, Patricia a acceptat foarte usor sticluta cu pai, parca a baut de cand e numai cu paiul lichidele, dar lapticul tot din biberon il bea.
Monica pupici multi lui Cosmi acrobata si vorbareata. Vazut si pozicile. Ce bine se distra ea cu hainele de pat ![]()
Aaa si va zic si ce varsta are puiul meu: daca o intreb cati ani are imi arata un degetel si zice " tei"-trei. Deci noi am crescut tare repede ![]()
pupici
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Monique, multumesc pentru cafea. Am inceput deja sa vizonez pozele, Cosmi e tare dulcica.
Sibylle, o sa incerc sa fac o poza la puzzle, cand doarme Narcisa.
Princess, am vazut pozicile, il pupam pe Rares.
Gety, felicitari pentru "ma-ma".
Va pup pe toate, de la A la Z, si va doresc o saptamana excelenta!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
beatrix spune:
Salutare bucurii si mamici de bucurii!
Noi nu prea mai reusim sa tinem pasul cu voi, din lipsa de timp si plus ca am fost amandoi bolnavi! Eu cu o gripa care practic m-a pus la pat si Eric cu enterocolita!
Programul nostru e cam asa: trezit intre 6-6.30, mancat, imbracat mers la cresa, iar eu la munca! Am si o perioada mai aglomerata cu reactii si raport de an si de proiect! Plecat la 15.30-16 dupa Eric, ajuns acasa la 16.30-17 si pana la 20-20.30 cand adoarme nu pot face nimic de el! Cum ma pun pe scaun la calculator hop si el e prezent! Ce face cu biata tastatura... ma mir ca inca nu s-a spart! Dupa ce adoarme ma apuc de facut curat evident in urma lui, spalat vasele si biberoane, pregatit pt dimineatza sticla si hainele, geanta pt cresa, mananc si eu ceva si imediat e 22, deja sunt rupta si ma bag la somn!
Baie imi fac in pauza de la pranz cand ma duc acasa ca nu se poate cu Eric treaz iar dupa ce adoarme nu ma risc ca baia are peretele comun cu camera! Noroc ca stau la 10 minute de lucru! Cresa e mai departe, cam 8 km si e supertrafic!
Asa ca eu ma odihnesc la lucru daca pot zice asa! Tot de aiic reusesc sa va mai citesc, dar nu prea pot sa scriu! Sper sa ma intelegi si sa nu va suparati!
Va pup si o spatamana minunata,
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
Mirabelac spune:
Hello,
Am vazut poze cu Rares si Cosmina niste copii tare dulcei.
sybille sarcina usoara si cine stie, poate o sa fie fetita.
ramo David e mai mincinos decat Patri, el zice ca are "sase" ani, l-a invatat soacra-mea sa zica sase si numai asa turuie.
beatrix sanatate multa la amandoi, te inteleg perfect cu timpul asta care nu mai ajunge niciodata, eu am noroc de sot care ma ajuta mult.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">
Asteptam Craciunul! 
princess spune:
Multumim ca ne-ati vizionat pozicile si pentru aprecieri!
Multi pupici si de la noi pentru voi 

....
Monique, nici la noi nu are cu cine semana Rares gras si nici nu imi mai fac probleme in legatura cu kg atata timp cat este faricit si sanatos!
Am vazut la multe dintre voi jucarii de la quelle. In cat timp v-au sosit voua coletele? Eu am comandat de acum doua luni ceva pentru Rares si nu mi-a sosit nici acum!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
floricel79 spune:
Buna dimineata si de la noi,
eu nu mi-am baut cafeluta ca n-am apucat, ca de obicei, asta apropo de ce ziceati cu timpul asta din ce in ce mai "comprimat"...
Noi suntem ok, am repetat analizele de urina dupa o saptamana fara antibiotic si au iesit ok; mie mi se pare ca urina miroase mai tare dar... poate totusi nu este infectie si mi se pare mie.
Mamilili, cum merge "vegetalizarea" lui Mathias? Frumos nume, Mathias, imi place din ce in ce mai mult.
Dupa cum observi, incep sa ma gandesc la nume de baieti ![]()
Da-mi te rog niste idei de "vegetale" bune si cum le gatesti? Roxi nu papa boabele de mazare numai daca sunt fara coaja; e sensibiloasa rau, ce mai...
Noi am avut musafiri saptamana trecuta, verisoara mea cu fetita ei de 1 an jumate; atata de bine a fost cum se jucau ele amandoua si nu stateau tot de fusta mamicilor, de m-am hotarat sa nu mai astept foarte mult cu bebe 2; maxim 2 ani.
Roxana alearga toata ziua prin casa, ea nu mai merge normal, numai fuge si Andreiuta mergea dupa ea si o striga Ioki, Ioki (Roxi) si cand o prindea la inghesuiala ii dadea la pupici... pana reusea Roxi sa scape si o lua iar la fuga. Intr-o zi stateau ele doua una langa alta cu coatele pe pat si se jucau fiecare cu jucaria ei, parca erau pedepsite asa cumintele stateau ele acolo si se jucau linistite. Mi-a placut tare mult cu 2 copilasi. Adina, mamica norocoasa ce esti 
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)