Bucurii de sept-oct 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna.dimineata
sarumana.de.cafea
chiar.am.nevoie.ca.dudu.iar.siar.reluat.programul.de.trezit.cu.noaptea
in.cap
ioana.multa.sanatate.la.pufisori
waw.ce.de.cuvinte.stie.cosmina
vazut.luca.cel.carliontar
ieri.darius.batea.la.usa.la.camera.unde.dormeam.eu.s.striga:imica(mamica)
cu.pernutza.sa.vina.la.mine.sa.dormim
s.mia.facut.s.el.cadou.de.mos.nicolae
am.vrut.sa.imi.iau.ghetele.sa.ma.incalt.s.erau.pline.cu.jucarii
va.pupez.s.va.doresc.o.duinica.minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Elenia, frumos din partea lui Darius, ca ti-a facut cadou de Mos Niculae

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Azi noapte am avut si eu o partida de treziri cu Maria. Voia sa doarma si la un moment dat se trezea si incepea sa se foiasca si sa planga. Ea nu a plans pana acum de la dinti, chiar nu stiu cauza. I-am dat Calpol si Peritol si a adormit. S-a trezit pe la 10 juma.

Eloise, sa dea Dumnezeu sa fie toate ecografiile de acum in regula. Unde ai fost cu Vladut? La Parhon au cica aparatura "ultimul racnet".

Sibylle, felicitari pentru noua sarcina!

Mephala si Pufy, nu ne lasa sa votam de mai multe ori.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Maria a inceput sa zica ma-ma, este asa de nostima, ca zice din varful buzelor. Cateodata zice cand merge prin casa, dar alteori isi pune capul pe piciorul meu si chiar zice ma-ma.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by GETY
Mephala si Pufy, nu ne lasa sa votam de mai multe ori.

, ai fost nostima.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

xandrutza

monique a adormit Luca pe jos ca era obosit si eu nu amavut timp sa-l pun in patut, iar dupa un timp am vazut ca e liniste m-am dus sa vad ce face...si cand colo il gasesc intins pe jos ...bine ca si-a luat pernuta macar

pufy nu i-a ajuns copilului meu ca si-a bagat gura si degetele in tort, a vrut sa vada cum e si cu piciorul. Multa sanatate la pufisori

elenia ce frumos cadou ti-a facut Darius de Sf. Nicolae

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

ce liniste e pe aici...cred ca va odihniti, nu?

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Fetelor am intrat si eu sa va pup.

Teuletzu este bine, s-a adaptat super bine acasa, parca a trait o viata la bunica, fara mami si tati.

Cand aude telefonul vine repede langa el si o intreaba pe mamaie :"ili"? Adica Lili este la telefon?

In rest la mie a inceput numaratoarea inversa. AMR 30 de zile.

Va pup.

Si totusi exista iubire...

Mama lui Teu

Mergi la inceput

am si eu o propunere pentru prima pagina: nu ar fi mai bine daca ar schimba cineva caracterele, ceva mai mci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Multumim si noi, cu intarziere, pentru urarile adresate de ziua onomastica a lui Rares - Nicholas si va pupam!
Felicitari tuturor Bucuriilor pentru progresele facute in ultimul timp! Sunt copilasi absolut superbi si destepti foc!

Noi, "circulam" la liber de la 13 luni, iar de vorbit "rupem" cateva vorbe: mama, tata, cac (cad), al (alo), ai (adi), apt (lapte), ba (bravo), ata (gata) si cam atat, insa numai cand vrem, nu asa toata ziua buna ziua. Dansam si cantam cu mare placere "coa, coa, coa", adica "oac, oac, oac".

Despre programul nostru de masa, acesta ar fi:
- ora 7 - 250 ml Milumil 3
- ora 10- fruct+biscuit+branzica de casa Covalact sau o feliuta de sunculita de pui, bucatele si painica felie intreaga neaparat
- ora 15 - legume cu carne sau ou, insa aici facem mari mofturi
- ora 19 - iaurt cu cereale sau fructe, budinci
- ora 21 - 180 ml lapte

In privinta somnului avem doua- trei treziri pe noapte cand bem ceai. Rares se culca pe la 9.30 si se trezste pe la 8.30. Ziua face nani o ora si jumatate.

La cantar, punctul slab, adica 9.600 kg la aproape 15 luni si 79.5 cm lungime. La picior, masura 21-22.

Pe 19 decembrie suntem programati la Oftapro pentru interventie chirurgicala pentru dezobstructie de canal lacrimal la ochisorul drept, treaba care implica anestezie generala. Pasul acesta ma sperie foarte tare, dar trebuie facut.

Intrebare: pediatra mi-a zis ca Rares are dop de ceara la urechea dreapta si mi-a recomandat Acerumen, insa in prospect scrie ca este recomandat copiilor de la 30 de luni in sus. Stiti ceva despre acest medicament?

Cam acestea ar fi ultimele noutati despre noi.

Cateva pozici: http://www.flickr.com/photos/ialina74/sets/

Pupici dulci tuturor Bucuriilor!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

VARSTA RARES

Mergi la inceput