Bucurii de sept-oct 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by floricel79
Le dati copiilor produse pt cresterea imunitatii?
Daca da, de ce? au racit mai des sau le dati preventiv?

Ii mai dau vitamina C pisata in mancare. I-am dat o data Oscillococcinum dupa ce-am iesit dintr-o sala f calda afara la 0 grade si-a tusit pana acasa. Cred ca a fost o reactie la diferenta mare de temperatura.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

M-am minunat de cate cuvinte spun copiii vostri! Vladut stagneaza si el, nici macar "tata" nu mai spune, in schimb il striga pe taxu ca pe mine, "mama" . Amuzant e ca uneori ii spun, "Hai, striga "tata"!" Si el "Mamaaa" Eu "Tata"! El "Mamaaa" si tot asa la nesfarsit!
In rest nu spune nimic dintre cuvintele uzuale. Face ca leul (da un mic racnet dragalas, ii place la nebunie sa faca asta, si recurge la racnetul leului pentru a impresiona musafirii de exemplu), mai stie onomatopeele pentru maimuta, cioara, si cocos ("guguiiii"... de fapt "guguiii"-adica cucurigu, spune de fiecare data cand vede o pasare, de exemplu flamingo sau pinguin tot guguiiii sunt ), spune "goooo" (gol) de fiecare data cand vede o minge, sau cand arunca sau loveste mingea, spune "gaaata" canfd nu mai vrea sa pape, si cam atat cu vocabularul.
In rest sunt multumita ca intelege aproape tot. Si ma incanta (si amuza, desigur) ca a inceput sa imite tot felul de activitati, de exemplu ii place sa dea cu buretele pe faianta din baie (o lustuieste de nu se mai opreste). Intr-o zi a gasit pe jos un tub de rimel de-al meu (inchis) si s-a dus la taica-su si a inceput sa ii dea cu el pe la ochi, pe fatza, imitand miscarile de machiaj. Asta chiar m-a uimit, mai ales ca m-am machiat f rar in fatza lui.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

eloise,
spuenam la un moment dat de ape care constipa sau care fac kk moale in functie de compozitia de saruri! noua pediatra ne-a atars atentia! verifica apa plata! la eric se verifica faza cu apa! cu apa care ii dua acum face doar o data, max 2 pe zi normal! cu st luis face mai des si pastos, spa-ul constipa! daca vrei detalii de compozitia sarurilor la ape iti scriu deseara dupa ca adoarme sua maine dimineatza!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Nerecomandat cardiacilor! Iata cum face leul

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, ce leut simpatic!
4 scaune/zi mi se par cam multe. Medicul ce spune?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!

Tocmai am vazut 3 bucurii superbe: Cosmina, Rares si Vladut (ce tort frumos a avut la 1 anisor...yam yam)

P.S. Eu incerc sa recuperez din urma macar cu pozele

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Fetelor, desi am reusit sa citesc tot nu mai am timp niciodata sa si scriu, imi pare rau ca nu mai pot sta la taclale cu voi ca alta data. Rares doarme f putin ziua si eu nu mai apuc nici macar curatenie sa fac, nu mai spun de mancare care o incep azi si o termin maine. Sunt in febra cumparaturilor si listelor cu bagajele ptr plecare, ma stresez ca as vrea sa iau toata casa cu mine si nu stiu la ce sa renunt ca sa ma incadrez in cele 40 de Kg cu care am voie in avion. Am ceva bagaje si ptr surorile mele si ma simt nevooita sa renunt la o parte din ele ptr a putea sa ii iau lui Rares tot ce are nevoie.
In cazul in care timpul meu se limiteaza si mai mult si nu mai apuc sa intru as vrea sa va urez de pe acum Sarbatori fericite! si Un an nou mai bun si sanatate maxima voua si famiilor voastre
Sa ne vedem virtual cu bine anul urmator, dupa 15 ianuarie vom aparea si noi
offf, as vrea sa mai scriu muuuulte dar din pacate nu mai pot sa zabovesc, asa ca multi multi pupici la toata lumea.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007

Mergi la inceput

Intrebare pentru cele care primiti indemnizatia pe card: ati primit luna asta banii? Mie tot timpul mi-au intrat banii pe data de 8 indiferent daca era sambata sau duminica. Luna asta nu au intrat pe 8 si am zis ca o sa intri poate azi, dar nimic. Nu stiu ce se intampla...

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Tanima sarbatori fericite si tie si un An Nou cu bine. Drum bun si te asteptam la anu...

Mergi la inceput

am uitat sa spun ca am vazut si leul cel mic

Mergi la inceput