Mamici de noiembrie- decembrie (127)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by ellis

quote:
Originally posted by dany26

quote:

AnK, eu i-am dat si supliment, manca si voma, dar dureri tot avea; iar 80-100 ml acum - la 16 zile eu zic ca e bine; i-am tot spus si pediatrei si...nimic...azi am dus kk la analize.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ELLIS si eu stiu ca e bine 80-100 ml dar de unde stiica atat bea de la san???cate min sta la o masa de san?

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

am cantarit-o inainte si dupa masa - dupa 20 min la san

ahaaaainteresanta idee!!!!!mersi mult de raspuns!
eu nu am cantar....inca...

oare cantarele alea cu plasa si cu greutate din aia ca pe vremuri or fi bune pt bb????

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

..si eu stiam ca e kk verde de la foame..dar al meu face de cateva ori pe zi...daca e flamand cum mai face de atatea ori?....plus ca lapte mai curge de la san dupa ce termina el..al meu sta maxim 10 minute la san dar dr mi-a zis ca poate sa stea si 2 minute atata timp cat suge bine si el se satura...nu mai pricep nimic

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

of chiar ca e ciudat cu minutele astea la san...offffffffffffff

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:

Mai intru si eu..cam rar din pacate ca nu ma lasa pitica; are colici si plang si eu de mila ei, nu mai stiu ce sa-i fac, abia doarme ziua; ii dau espumisan, sab simplx, colic baby(de azi), baby drink si debridat si tot nu scapam de udreri, se inconvoaie si isi da si sangele la buricut.
A mai patit cineva? Voi ce faceti sa le mai traca durerile?
Eu am incercat sa alaptez exclusiv, dar tot din cauza colicilor cu care am venit din maternitate dr mi-a dat sa alternez o masa san, o masa humana hn, apoi i-am dat doar completare humana 30ml, pana ieri cand iar a avut dureri mari; facandu-i proba suptului am vazut ca ia cam 80-100 ml de la san si am zis ca e mult si cu completarea si poate ca de asta o doare burticam asa ca azi i-am dat numai san si vad ca tot plange...ce sa mai fac? ..si face si kk moale si cam verde;
eu beau si ceai de colici, tin si regim, nu cred ca e de la ce mananc eu...

pt colici de ce nu incearci Bonisan sau Sab Simplex?!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

bonisan nu i-am dat, in rest...de toate.
acum i-am dat debridat si vad ca a dormit mititica 2 ore...mai recupereaza si ea.
in stilul asta imi dau doctoratul in colici...ooof, m-am tacanit de mila ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:

bonisan nu i-am dat, in rest...de toate.
acum i-am dat debridat si vad ca a dormit mititica 2 ore...mai recupereaza si ea.
in stilul asta imi dau doctoratul in colici...ooof, m-am tacanit de mila ei...

Si eu am incercat o gramada de picaturi, ceaiuri, siropele etc. De la multe dintre ele a vomat, altele nu aveau nici un efect. Acum ii dau sabsimplex inainte de masa, cate 10 pic si ziua e bine, dar noaptea plange si cu ele si fara ele, asa ca...nu stiu ce sa iti zic.
Prietene de ale mele cu copii mi--au zis ca pana nu se dezvolta bine stomacelul o s-o doara, orice i-as da.
Si mi se rupe sufletul de mila ei, saracuta se agata cu manutele de gatul meu si plange! si imi vine sa plang si eu odata cu ea.
Si cateodata mai si vomita. Off, greu e sa nu potisa-i alini durerile!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..la mine crizele de colici sunt numai seara si dureaza cam o ora -doua si atat...am vazut ca se potoleste daca ii dau chimen si anason cateva lingurite cald si adoarme....
..am sunat-o acum pe dr si mi-a spus ca , kk verde este de la ceaiurile anticolici ..si sa nu ma stresez ca e normal..kk cand e infometat este verde foarte inchis si este putin pe pampers nu ca la kk normal.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Ank83

ellis ,si la mine Raul facea caca verde pe la 3 saptamani si plangea mult si se strangea intr-una si cand colo nu erau colici era flamand, cred ca il durea burtica de foame.Din cate stiu caca verde e semn de foame.

Ank Raul 17.10.2007

subscriu!!doar ca la mine din sapt 2!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

seara.am intrat sa salutam mamcile si comorile lor..caci de gravidutze nici o urma....[:q]

vali multa bafta pe maine...o sa fie bine...macar tu stii ca e totul programat...si..si..
da' eu nustiu nimic..poate sa ma apuce toate alea si peste 5 min..si nu e chiar atat de placut sa nu stii cand si cum... "pleci in vacanza"

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

eu la urmatorul copil ma voi mulge de la inceput, nu mai vreau sa patesc la fel ca si acum.Atunci voi sti sigur cat papa bebe si voi goli tot timpul eu sanii sa vina laptic tot mai mult.daca as fi avut si acum pompa de la avent de la inceput as fi reusit acelasi lucru , dar acum e cam tarziu si imi pare foarte rau dupa lapticul care il aveam si dupa imaginea lui raul satul si satisfacut dupa o masa la san

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

eu mi-am dat seama ca lui raul intr-adevar ii e foame dupa ce m-am muls si i-am dat o masa asa la biberon si dupa a dormit neintors vreo 3 ore fara sa planga sau sa protesteze

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput