Mamici de noiembrie- decembrie (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

ellis ,si la mine Raul facea caca verde pe la 3 saptamani si plangea mult si se strangea intr-una si cand colo nu erau colici era flamand, cred ca il durea burtica de foame.Din cate stiu caca verde e semn de foame.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by RGE

LA MULTI ANI TUTUROR DE MOS!!
VALI MULT SUCCES !! SA FITI SANATOSI!! DOAMNE AJUTA SI NASTERE USOARA!!
ELLIS...si al meu a inceput sa faca caca verde..s-ar putea sa fie de la colici?...ia incearca tu sa faci niste ceai de chimen si anason ..bea si tu si dai si lui bebe cateva lingurite dar sa fie caldut.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

EU BEAU CEAIUL DE COLICI DE CAND AM NASCUT, EA NU VREA BABY CALM, DOAR BABY DRINK

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

AnK, eu i-am dat si supliment, manca si voma, dar dureri tot avea; iar 80-100 ml acum - la 16 zile eu zic ca e bine; i-am tot spus si pediatrei si...nimic...azi am dus kk la analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Salutare,fetelor!

Eu merg dimineata la 10 sa ma internez, la 13.30 intru in operatie. Incerc sa va dau de stire cat de repede pot!
Le doresc tuturor gravidutelor ramase nasteri usoare si sanatate multa!
Mamicilor, voua va trimit multi si bebeilor vostri la fel...o sa va stresez eu, cand vin inapoi!

Va pupic pe toate! Si va multumesc, nu stiu ce ma faceam fara voi Doamne-ajuta!

Valentina 38+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Asteptand ziua de maine!!!

SUCCES VALI MAINE! OPERATIE USOARA SI RECUPERARE RAPIDA!!!ASTEPTAM VESTI!DOAMNE AJUTA!

VEI VEDEA CA DE MAINE VIATA TI SE VA SCHIMBA IN CEL MAI FRUMOS MOD CU PUTINTA!!!!!!!!!!!!!!!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

AnK, eu i-am dat si supliment, manca si voma, dar dureri tot avea; iar 80-100 ml acum - la 16 zile eu zic ca e bine; i-am tot spus si pediatrei si...nimic...azi am dus kk la analize.

mie asa mi-a zis pediatra...Cand vomita nu vomita prea mult??? Am inteles ca sunt bebei care vomita aproape tot ce au papat.Nu stiu ce sa zic..intreb si eu

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

acum nu mai vomita, vomita dupa supliment, e fomista rau si papa cu pofta, o opresc de vreo 2-3 ori de la san ca sa scoata aerul si sa nu se inece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:

ELLIS si eu stiu ca e bine 80-100 ml dar de unde stiica atat bea de la san???cate min sta la o masa de san?

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

atunci nu stiu ce sa iti mai zic

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26

quote:

ELLIS si eu stiu ca e bine 80-100 ml dar de unde stiica atat bea de la san???cate min sta la o masa de san?

14 Noiembrie 2007

am cantarit-o inainte si dupa masa - dupa 20 min la san

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..si eu stiam ca e kk verde de la foame..dar al meu face de cateva ori pe zi...daca e flamand cum mai face de atatea ori?....plus ca lapte mai curge de la san dupa ce termina el..al meu sta maxim 10 minute la san dar dr mi-a zis ca poate sa stea si 2 minute atata timp cat suge bine si el se satura...nu mai pricep nimic

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput