Mamici de noiembrie- decembrie (127)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

quote:
Originally posted by ellis

Mai intru si eu..cam rar din pacate ca nu ma lasa pitica; are colici si plang si eu de mila ei, nu mai stiu ce sa-i fac, abia doarme ziua; ii dau espumisan, sab simplx, colic baby(de azi), baby drink si debridat si tot nu scapam de udreri, se inconvoaie si isi da si sangele la buricut.
A mai patit cineva? Voi ce faceti sa le mai traca durerile?
Eu am incercat sa alaptez exclusiv, dar tot din cauza colicilor cu care am venit din maternitate dr mi-a dat sa alternez o masa san, o masa humana hn, apoi i-am dat doar completare humana 30ml, pana ieri cand iar a avut dureri mari; facandu-i proba suptului am vazut ca ia cam 80-100 ml de la san si am zis ca e mult si cu completarea si poate ca de asta o doare burticam asa ca azi i-am dat numai san si vad ca tot plange...ce sa mai fac? ..si face si kk moale si cam verde;
eu beau si ceai de colici, tin si regim, nu cred ca e de la ce mananc eu...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Ellis si la noi este la fel...si cu durerile....si cu alaptatul exclusiv la san...mai si varsa cand se agita...colicile astea nu ne dau pace,astazi a fost agitata toata ziua. eu inca nu i-am dat ceai, nu stiu daca sa incep sa-i dau.

Mergi la inceput

in legatura cu debridatul....voua v-a zis de la cate sapt se poate da...ca mie dr mi-a zis ca inca e cam devreme....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ne-am intors si noi de la control

Bebe are 2.800 gr , conform UM 35 de sapt , ecografic aproape 36 de saptamani , circulara de cordon , placenta gradul II, alimentatie pe artere uterine ok , lichid suficient , batai ale inimioarei 147 b/min, rinichi ok, vezica ok, dezvoltare armonioasa , col de 4 cm , inchis .

Daca nu se naste natural pana pe 27 dec , am stabilit cezariana la aceasta data.
Si de acum incolo control saptamanal joia .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna seara bebelushi, mamici si gravidute.
Pe noi ne-au mai iertat colicii, a dormit binisor timp de trei nopti, Doamne-ajuta. Am renuntat complet sa-i mai impun orice fel de pretentii d-ale mele... mananca atat de de des cat vrea ea (si la jumatate de ora), sta in brate toata ziua, si o legan pana adoarme, de fapt ne leganam amandoua cu fotoliul.
Neonatalogul mi-a spus ca proba suptului e absolut irelevanta.
Atentie ca espumisan si sab simplex contin aceeasi substanta activa.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Bravo Lala. sunteti mari...circulara mai poate sa se desfaca pana la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LALA FELICITARI PT BEBE MARE SI SANATOS..si eu am avut circulara pana la vreo 37 de sapt...si apoi nu i-a mai placut cu fular.
..la contraceptie s-a gandit cineva??...si daca alaptam care ar fi solutia ideala?..eu merg maine la control si o sa am unda verde..sa-mi fac si eu sotul fericit!

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxx, felicitari pentru bb dolofan! Refacere rapida si multa sanatate!

Gaby, mie imi merge rau de tot, nu imi aduc aminte cand am mai fost bolnava in halul asta! Paracetamolul ajuta impotriva durerilor de cap si sau provocate de febra si numai slab impotriva infectiei. Scad febra, de asemeni. Dar impotriva racelii propriu-zise si a nasului infundat nu au cum sa ajute.
Eu beau mult ceai cu lamaie si miere si am luat o singura data paracetamol, pentru ca aveam dureri insuportabile.
Chiar azi am citit ca majoritatea racelilor sunt virale si cel mai important este sa stai cat mai mult intinsa, sa ai liniste si sa-ti refaci imunitatea. Asa scapi cel mai repede de ea. Celelalte medicamenteajuta impotriva simptomelor, dar nu impotriva bolii...
Asa ca multa sanatate!

Flory, habar nu am de ciuperca, citisem undeva de ea si ce se face dar nu-mi mai functioneaza pe moment neuronul si nu-mi aduc aminte. E mai bine?

Am fost azi la spital la monitorizare si masurat tensiunea, control urina si cicatotul e ca la carte. Deci inima bate cum trebuie, tensiunea ok. Si ca da, bb e mare, dar asta nu inseamna ca va veni mai repede.

Mi s-a repetat acolo ca 4% din bb-i vin la termen, 30% inainte si restul dupa si deci probabilitatea cea mai mare este ca bb sa vina in cele doua saptamani dupa DPN.

Maine merg la ginecolog si face si eco, sa vedem daca-i tot asa mare sau a mai ramas in urma, nu m-ar deranja, ca nu stiu ce usor imi va fi sa nasc un copil de peste 4 kg la inaltimea mea. Si cica-i si genetic, iar eu am avut 4kg la nastere, iar al meu e ditamai omul de 1.90m si aproape 100kg, si cica e normal ca nu va fi mic bb.

Adina 37+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Adina multa sanatate mami si bafta multa maine la eco

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

dany26 nu am si neonatolog si pediatru.
Cand am nascut am stat de vorba cu neonatoloaga si la o saptamana dupa ce am iesit din spital am mai beneficiat de o vizita acasa a neonatoloagei. Ulterior am "intrat pe mainile" unei pediatre si i-am spus ce mi-a recomandat neonatoloaga, iar ea a fost de acord.

Roxana ce bine de tine si eu abia astept, dar mai am inca o saptamana de asteptat.
Am vb cu doctorul meu cand am fost sa-mi scoata firele despre contraceptie si mi-a zis ca pana la 6 luni cand se poate monta sterilet exista varianta AC-urilor sau prezervativ.
Saptamana viitoare ma duc si eu la control si sa vedem ce decidem. Cred ca o sa merg pe ac-uri pana la 6 luni dupa care sigur imi montez sterilet.

Doctorul tau ce ti-a zis despre exercitiile fizice? Cand poti sa incepi sa faci sport? Ca al meu e intr-o dunga, a zis ca dupa 6 luni

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DARLEENA si eu tot AC vreau..cat despre gimnastica am inteles ca de la 6 saptamani..eu deja fac ..nu m-am bagat la abdomene dar alergat usor, exercitii pe mingea de travaliu ..dansez cu fi'miu

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput