Mamici de noiembrie- decembrie (127)
Raspunsuri - Pagina 5
dany26 spune:
bb mie dr pediatru mi-a specificat sa nu pun Vig in lapte...dar nu am intrebat de ce...
fetelor acum putem sa ne dam cu ce creme vrem sau tot cu creme speciale de garvide si de bb???
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
lala mersi frumos ink o data de raspunsuri. voi incerca 4-5 zile si daca nu are efect luam lactoza de la humana!!
ank de unde ai cumparat lactoza??
eu ii pun vigantol in laptic, nu e bine??? nici nu stiam ca nu e voie sa folosesti mai mult de o luna...
si-a revenit fata la papat acuma seara a bagat 150 ml!! noaptea vad ca nu prea are pofta!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
de la helpnet.. e vreo 300 de mii
Ank Raul 17.10.2007
pufulet74 spune:
Salutam fetele :)
Si eu alaptez exclusiv si sunt foarte fericita ca am reusit ;)
Mie mi-a zis pediatra ca e f important sa ii dau la bebe din Vigantol numarul de picaturi prescris, nu mai putin, mai bine scap o picatura in plus decit in minus.
Piticul meu a avut un fel de ciuperca, candida, in guritza cind l-am scos din spital, care acum s-a transmis la mine la sini :(
Ati avut asa ceva, cum ati scapat de ea?
------------------------
Flory de Joshua Raphael
God brought you in our life
Homepage: www.almarl.tk
Ank83 spune:
si al meu a avut ciupercuta in gurita cand am iesit din spital si mi-a prescris pediatra o soluitie ce se prepara in farmacie cu care ii dadeam prin gurita si imi puneam pe sfarc inainte sa ii dau sa pape si i-a trecut.La sani nu am avut probleme pt ca ii dadeam cu mamelon
Ank Raul 17.10.2007
bb_yasmi spune:
atunci de maine nu ii mai dau vigantol in laptic. eu ii dau 2 pi/zi, voi???
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
darleena spune:
Dany explicatia pentru care nu se recomanda sa pui picaturile de Vigantol in lapte este ca s-ar putea ca bb sa nu manance tot laptele din sticluta si atunci tu nu stii exact daca a luat doza de vigantol, asa ca e mult mai sigur sa i-l dai cu lingurita sau sa i-l picuri.
BB eu ii dau 3/zi, asa mi-a prescris neonatoloaga si dupa aceea am intrebat-o si pe pediatra si mi-a zis ca e bine, sa ii dau 3 picaturi in lunile cu "r" si 2 in celelalte.
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany26
RGE LALA VICTO mersi inca o data pt raspunsuri!
of bb meu nu a mai dormit azi de la ora 15...nu stiu ce are ...dar de vreo 5 zile se screme in somn si plange si adoarme la loc f greu...dar ca zi nu a mai fost...i-am dat suzeta dar scremandu-se din 20 in 20 min o scapa si plange....de papat macar azi a papat f bine de la san....30-40 min de la 15-20 ...o fi de la bonisan?.
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
fff posibil sa fie de la bonisan. eu nu ii mai dau si ia scazut pofta de mancare.....
Ank83 spune:
Buna dimi!!!! Azi m-am trezit devreme sa merg sa imi verific cizmulitele si poate poate ..trag cu ochiul si in cizmulitele altora sa vad ei au primit mai mult sa stiu sa ii cer socoteala lui Mos Nicolae
Ank Raul 17.10.2007
dany2007 spune:
Buna dimineata mamici ,burtici , bebici!!
In sfarsit am ajuns si noi acasa....
Am intrat sa va salut si sa raportez ca sunt mai bine, numai ca lapticul asta se incapataneaza sa vina , rod la GALACTOGIL de m-am saturat...
Luca e un scumpic ...si fff cuminte ,nici nu stie sa planga...imi e o mila de el ca nu pot sa ii dau laptic, ii bag tatica ii gurita si e in stare ca o pape pe toata...e un mare papacios!!
Vali milioane de pupici si mercic mult pt incurajari. Iti tin pumnii pt maine...
Ancuta mercic si tie , am vazut apelurile tale , insa nu am avut puterea sa raspund si nici curajul sa te sun eu mai tarziu.A fost o perioada f grea ...acum sunt acasa si dragostea celor din jur ma ajuta f mult. Inca o data mercic si sper ca nu te-ai supi pe mine.
Pt cine ma trecut in listuta sa corecteze ....am nascut prin cezariana cu anestezie totala (nu recomand la nimeni anestezia totala). Iar Apgar 9.
Va las ma duc in patut ca nu mai pot ...sper ca zilele urmatoare sa intru mai des.
Dana 37+ Luca-Rares
AMR - 3 Saptamani de stat in burtica la mami.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Victo spune:
dany, eu ii dau completare la fiec masa cate 60 ml.dupa san, binenteles..aici..suge cand-cum..noaptea mai slabut asa,ca-i somnul dulce
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)