Mamici de noiembrie- decembrie (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..he he cunosc senzatia..stai linistita bebe vine atunci cand este el pregatit ...oricum nenascuta nu ramai

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Buna dimineata !

Avem vesti: am stabilit intalnirea cu Andrei pe 20 decembrie !!!!

Sper sa nu fie prea nerabdator pana atunci

HAIDE VALI !!!!!!!

Tinem pumnii maine sa fie totul usor usor si asteptam vesti !

Anka In saptamana 38 Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata si de la noi.
Vali nastere usoara si asteptam mesajul.
Cine merge la Epozitie?
Vreau si eu sa va intreb cum se sterilizeaza biberoanele cu sterilizatorul de biberoane ca nu am inteles nimic din instructiuni.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata,

am avut o noapte de cosmar, groaznic... Am si in gat si in piept niste dureri de neinchipuit!
Pana la urmaam luat la 4 dimineata un paracetamol (Dany, merci de indicatie, nici nu cunosc sinus) pentru ca nu puteam dormi de dureri de oase si aveam aproape 39 febra.

Vali, asteptam vesti!!!

Stefi, acum sunteti tu si Gaby la rand, nu? Lasa ca vine bb, dar te inteleg foarte bine cum iti merge!

BB, nu crezi ca ar fi mai bine sa consulti un dr inainte de a-i da Iasminei vreun medicament? Nu de alta, dar am impresia ca ai schimbat deja cateva (poate am citit eu aiurea?), si poate mai mult ii strica... Imi dau si eu cu parerea, sa nu te superi!

Adina 37+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata fetelor
Stefi, odihneste-te cit poti tu, chiar e real sfatul asta, nu iti dai seama cita nevoie o sa ai dupa aia
Adina, ma ingrijoreaza temperatura ta, aia nu e buna deloc :(
Nu poti sa te duci la medicul tau sa iti faca o sedinta de acupunctura pentru raceala de exemplu?

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Adina cam mare temperatura ta
Nu mergi la doctor ? Poate iti da ceva tratament .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

neata fetelor....ca buna e mai putin!
ADINA eu am adormit pe la 3h30 si am dormit cu ceapa sub nas...pe mine asta ma chinuie rau ca nu pot sa respir,dar cred ca tu esti combinata mai rau ca mine...eu nu am facut febra decat ieri un 38 leger.Cat despre nasul meu...O DOAMNE! Arata ca o muratura e umflat si sunt umflata si la fata...ce mai sunt certata rau cu oglinda! Abia astept sa se termine odata si sa inceapa distractia

STEFI TU CUM TE SIMTI?Mai e putin....cred ca tu vei fi inaintea mea ca mie mi-au spus la maternitate pe 16dec...DOAMNE AJUTA!Dar pe mine ma apasa rau in jos...la tine cum se manifesta?

PS: MAI VOTATI-MA SI PE MINE LA MISS ODISEEA SARCINII...CE BINE ARATAM LA 7 LUNISCUZATI-MA CA IMI LANSEZ FLORI SINGURA
IN CAZUL IN CARE VA VINE CHEFUL SUNT GABRIELA PAG 1 SI 13(parca)

ggaby 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc fetelor......

cum se face ca si pe mine m-a luat o durere de gat..cand beau apa parca am ace......am racit stand in pat...

bem o canitza de ceai si ne bagam iar in patutz....

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by ggaby

neata fetelor....ca buna e mai putin!
ADINA eu am adormit pe la 3h30 si am dormit cu ceapa sub nas...pe mine asta ma chinuie rau ca nu pot sa respir,dar cred ca tu esti combinata mai rau ca mine...eu nu am facut febra decat ieri un 38 leger.Cat despre nasul meu...O DOAMNE! Arata ca o muratura e umflat si sunt umflata si la fata...ce mai sunt certata rau cu oglinda! Abia astept sa se termine odata si sa inceapa distractia

STEFI TU CUM TE SIMTI?Mai e putin....cred ca tu vei fi inaintea mea ca mie mi-au spus la maternitate pe 16dec...DOAMNE AJUTA!Dar pe mine ma apasa rau in jos...la tine cum se manifesta?

PS: MAI VOTATI-MA SI PE MINE LA MISS ODISEEA SARCINII...CE BINE ARATAM LA 7 LUNISCUZATI-MA CA IMI LANSEZ FLORI SINGURA
IN CAZUL IN CARE VA VINE CHEFUL SUNT GABRIELA PAG 1 SI 13(parca)

ggaby 38+

Gaby, te-am votat....7 luni zici....arati super!

si multa sanatate!

Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

sarumana GININA! Mda....aratam k lumea! Acuma daca DARIO ARGENTO(un producator de filme horror)m-ar vedea...hehe!!!cred ca un rol mi l-as castiga! na,ca am facut si rima.

ggaby 38+

Mergi la inceput