Mamici de noiembrie- decembrie (127)
Raspunsuri - Pagina 16
gianina spune:
Anca, noi mergem maine pe la 10.
Dany26, tu nu ai tot 2 poze? ca eu am gasit-o doar pe cea de la pagina 11.
Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
ggaby spune:
scuze am scris GININA in loc de Gianina...dar pe langa nasul umflat si infundat am si ochii cat cepele![]()
ggaby 38+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by adinag
Buna dimineata,
BB, nu crezi ca ar fi mai bine sa consulti un dr inainte de a-i da Iasminei vreun medicament? Nu de alta, dar am impresia ca ai schimbat deja cateva (poate am citit eu aiurea?), si poate mai mult ii strica... Imi dau si eu cu parerea, sa nu te superi!
Adina 37+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
hello
toate au fost recomandate de dr, inafara de ultimul! si nu am mai incercat decat ink unul inainte BONISAN!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
iuli-ana spune:
Salutare burtici,mamici si bebici!
ADINA,imi pare tare rau ca te simti rau
...Ma gandesc ca febra aceea a ta nu este buna,ai consultat vreun medic???La voi nu se face sirop din muguri de brad?Era tare bun...Cand am avut ultima raceala urata cu febra,mi-a pus sotul meu comprese cu cartofi dati pe razatoarea mare muiati in spirt.A doua zi ma simteam mult mai bine,parca imi luase cu mana...Poate ar fi bine sa incerci si leacuri babesti...
VALI,cred ca majoretele mele sunt cam tardive
...imi cer scuze ca nu am fost pe faza...Sa dea Dumnezeu sa ai un bebe sanatos si asa cum va doriti,iar tie refacere rapida si mult laptic!
ANCA_D,nu am mai ajuns la Baby Expo,nici nu cred ca mai ajungem,sotul meu se incapataneaza sa ma duca pana acolo...![]()

Zilele astea am alergat pt pitica,insa carut si patut tot nu i-am luat...Poate maine...
STEFANIA,sunt alaturi de tine,chiar daca intru rar!
Ana
37+ 

adinag spune:
Buna, ne-am intors de la dr.
Copilul e binemerci, col inchis, capul nu-i fixat in bazin (dr la asta ma asteptam, de fapt).
Va multumesc de griji, sunteti niste comori! Am vorbit cu ginecologul si mi-a zis ca daca nu scap de febra saiau penicilina 6 zile, ca sa nu intru in pneumonie, ca deja e afectat pieptul. Deci ma voi supravegheaazi bine si vedem noi... In rest - paracetamol pana la 3/zi, bomboane de supt, ceai cu miere, o solutie de gargara si antibiotice (poate).
as avea o mare rugaminte: a zis ca e cam mare copilul si mi-a masurat femurul, are deja 80mm. Ce masuratori v-au iesit voua la sfarsit? Eu sunt dupa calcule acum 37+5, dupa eco de la inceput 37+3. M-ar ajuta mult sa-mi dati un raspuns, ca sa stiu si eu ce port in burtica...
BB, am zis eu ca am citit aiurea cu febra, probabil tu ai intrebat de mai multe si eu am facut o combinatie aiurea. Nu te supara, da? 
Gaby, multa sanatate, guturaiul la mine e partea cea mai putin proasta a bolii. Iti urez oricum muuulta sanatate!
Si tu Stefi, ia-o din timp ca nu cumva sa racesti mai serios, da??? Anotimpul asta blestemat! Eu de obicei nu ma imbolnavesc cu anii, si acuma-s la pamant 
Adina 37+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by adinag
Buna, ne-am intors de la dr.
BB, am zis eu ca am citit aiurea cu febra, probabil tu ai intrebat de mai multe si eu am facut o combinatie aiurea. Nu te supara, da?
Adina 37+
adina, n-am de ce sa ma supar!!

intr-adevar am intrebat de mai multe!!ai mare grija de tine!!! ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr!! mai e doar un pic!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
slimatei spune:
fetelor...
va salutam asa din cand in cand...caci sunt slabita tare....mi-e mereu somn... am papat o mancarica de legume caldutza si am baut inca un ceiut cu lamaie...si acum din nou in patuzt..
gabi am si eu zile cand apasa... cred ca se pregateste de iesire...mai nou mi se pare ca tare nervoasa..ca nu mai are spatiu..si ma apasa prin burtic..ma ddoare uneori..am impresia ca vrea sa scoata piciorusele prin burtic..mai rau e cand imi da cu capul..de zici ca fac pe mine in momentul ala...
mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
bb_yasmi spune:
ank lactoza si-a facut imediat efectul?? sau dupa un timp???
voi folositi pt nasuc spray-ul cu apa de mare???
mami si bubulina
RGE spune:
..acum am venit si noi de la dr...am avut parte de un tuseu vaginal si de o ecografie transvaginala
...putem sa reluam toate activitatile
..si sa ma apuc de gimnastica....s-a terminat si cu periaoad de lauzie..bine mai curge ceva si trebuie sa maia steptam cateva zile
..pana la ..stiti voi ce
..chestia aia pe care nu o mai stim sa o facem...in rest trebuie sa ne protejam cu prezervativ...ce e ala??
..ca nu-mi da voie sa iau nici un fel de anticonceptionale atata timp cat alaptez exclusiv.
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
adinag spune:
ROXANA, felicitari! Poate ma poti ajuta tu cu intrebarea mea de mai sus, tu erai ecografista sefa, nu?
Adina 37+