Mamici de noiembrie- decembrie (127)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Vali, nastere usoara, bb sanatos!! Si te asteptam cat mai repede.

bb, nici eu nu pot sa te ajut cu debridatul.. nu mai folosesc nimic momentan. Cel mai usor ii trece cand are vreo durere tot la mine in brate.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

cat timp se poate folosi DEBRIDATUL??

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Eu ii dadeam "la nevoie " pana reglam situatia apoi faceam pauza iar daca revenea problema reveneam cu medicamentul.
Atentie insa :
- suspensia este valabila doar 15 zile de la preparare parca .
Asa incat eu faceam o smecherie :
-turnam bilutele/ prafuletul in 2 sticle de ddebridat ( adica injumatateam suspensia ) si preparam doar o jumatate de cantitate insa .Asa aruncam mai putina dupa 15 zile

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si cafeaua fierbinte !!!

Si majoretele pentru Vali !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Vali!!!!

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

BB eu zic sa incerci cu lactoza si ce ti-am zis cu ceaiul de musetel .Raul e asa de linistit acum.Face kk singur, nu mai plange... mami are timp deja si de ea... Sta si ziua singur in patut si tot vorbeste cu o albinuta ce e agatata pe acolo.Atata o cearta nu stiu cu cea a gresit saraca baz baz

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

nu e nimeni pe aici???? eu sunt treaza de la 4 cand a papat piticania.Acum a adormit , dar nu are rost sa ma culc si eu ca in maxim o ora se trezeste sa haleasca iar si mai rau imi fac cu somnul

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..neatza si noi am papat si l-am bagat la nani ca sa fac si eu baica ca la 11 am control
VALI NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!! REFACERE RAPIDA!!
..eu am visat ca am gasit bani in masina de spalat..multe monezi si apoi am visat sange

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata... facem prezenta...la cafea...multumim..buna

sa avem o zi buna!

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

STEFANIA ..ce mai faci?

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

suntem bine..multumimam depasit si pragul de mos nicolae..caci mai toti ne ziceau ca va veni odata cu el..si eu am stat int-o asteptare..acum majoritatea mai fac pronosticuri..pe 8 ..oare sa fie..? deci azi stau si eu linistita fara stres..vorba vine..

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput