Mamici de noiembrie- decembrie (127)
Raspunsuri - Pagina 13
adinag spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Salutam fetele
Adina, ai grija de tine, imi pare rau ca iti e asa rau :(
E cineva sa te ajute acum, mama ta, sau doar voi 3?
Joshua e bine la gurita, eu sunt cu probleme la sini, ca s-a transmis candida de la el, si sunt iritati si ma maninca :( Ma tot fac pe ei cu glicerina cu nistatin de vreo saptamina darnici un efect :( Si imi e frica ca citisem ca se poate transmite si la nivel vaginal :(
Am o intrebare la voi, la 3 sapt si un pic voi ati dus bebeii in contact cu alte persoane?
Miine la fosta mea firma e Kids Christmas Party si suntem invitati, am zis ca mergem si stam nu mai mult de jumatate de ora, dar acum nu stiu daca facem bine ..
------------------------
Flory de Joshua Raphael
God brought you in our life
Homepage: www.almarl.tk
Flory, multumesc mult. ama a venit ieri, dar pleaca maine devreme, poate o conving sa se intoarca. Si Jasmina nu vrea sa mearga la ai mei sa stea 2 zile, si ma streseaza de mor (nu face nimic rau, dar vrea joaca - numai cu mine)
Eu am fost cu Jasmina in colectivitate de la inceput, dar fa ce simti tu ca e mai bine. Aici toata lumea iese, parca la spital nu-i tot incontact cu multalume? Vizite etc...
Ah, si in ce priveste ciuperca asta, am citit ca este foarte rezistenta si trebuie tratata pe lunga durata, nu trece asa repede. Si trebuie tratata si cand pare ca a trecut, ca sa nu reapara. Din pacate se pare ca se mai intampla si ca unele sa devina rezistente la niastinasi trebuie gasit alt medicament.
Continua si sa ramai in legatura cu dr.!
Adina 37+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Ce frumos! Au inceput nasterile la mamici de ianuarie, noi mai avem putin si ne mutam la scutece, astazi mi-am reauzit dupa mult timp vocea interioara (abia acum realizez ce depresie serioasa si lunga am avut), poate ninge zilele astea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
ma bucur ca te simti mai bine! [floare]
Si vad ca si mamicile de ianuarie mi-o iau inainte
Adina 37+
bb_yasmi spune:
cat timp se poate folosi DEBRIDATUL??
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
adinag spune:
BB,din pacate nu am cum sa te ajut ca nu am folosit nici unul din produsele astea...
Ma duc in pat ca mi-e din nou mai rau, am si febra... offf...
Adina 37+
bb_yasmi spune:
offf adina ai grija!! bagate in pat si bea un ceiuc cald!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
gianina spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
cat timp se poate folosi DEBRIDATUL??
mie mi-a zis sa ii dau timp de 10 zile.
Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
bb_yasmi spune:
gianina doar atata timp?? sau se face pauza si apoi iarasi se da???
offf am dormit azi prea mult si acuma nu am somn...pe cand se trezeste bb sigur o sa imi fie un somn....
gianina spune:
Vali, facem galerie pt. tine ..sa fie opertia usoara si fetita sanatoasa.
dany, vei vedea ca te vei simti din ce in ce mai bine!
Adina, multa sanatate...ai grija sa nu ii transmiti si jasminei//si succes maine la echo.
Lala, felicitari pentru bebe ...si eu zic ca este bine pe 27...sa fiti de revelion acasa.
Am folosit astazi cu succes batistuta bebelusului..Ade era fornaita rau de tot ..abia mai putea sa respire. Ne-a adus Simo o raceala de la gradi de toata frumusetea...ne-a virusat pe toti!
Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
gianina spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
gianina doar atata timp?? sau se face pauza si apoi iarasi se da???
offf am dormit azi prea mult si acuma nu am somn...pe cand se trezeste bb sigur o sa imi fie un somn....
BB, nu stiu...noua ne-a fost prescris deoarece Ade facea caca foarte, foarte moale. Maine se implinesc 10 zile de cand ii dau....o sa mai vad ce mai zice dr. marti cand vine sa o vada.
bb_yasmi spune:
gianina eu il dau fara recomandarea dr, din ce am tot citit. se chinuie foarte tare sa faca kk si are gaze (si cu ele se chinuie). am inteles ca e ff bun si pt colici (a mea nu are!)
daca mai stie cineva, repet intrebarea: cat timp se poate folosi debridatul????
NOAPTE BUNA!!!