Mamici de noiembrie- decembrie (127)
Raspunsuri - Pagina 12
RGE spune:
ADINA ..multumesc frumos pt raspunsuri...cat despre kk varde am sunat-o pe dr si mi-a zis ca atata timp cat este exclusiv san si verde ca frunza inseamna ca i-am dat ceai anticolici si asa a fost i-am dat...cat despre kk el face de cateva ori pe zi, inclusiv noaptea.
...cat despre alergat ce sa zic recunosc ca nu am intrebat dr dar m-am simtit super ..oricum pana nu intreb nu mai fac.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
hai ca am bagat atatea "cat despre" ca te-am ametit
VALI CATEVA MAJORETE PT MAINE!!
------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
pufulet74 spune:
Salutam fetele
Adina, ai grija de tine, imi pare rau ca iti e asa rau :(
E cineva sa te ajute acum, mama ta, sau doar voi 3?
Joshua e bine la gurita, eu sunt cu probleme la sini, ca s-a transmis candida de la el, si sunt iritati si ma maninca :( Ma tot fac pe ei cu glicerina cu nistatin de vreo saptamina darnici un efect :( Si imi e frica ca citisem ca se poate transmite si la nivel vaginal :(
Am o intrebare la voi, la 3 sapt si un pic voi ati dus bebeii in contact cu alte persoane?
Miine la fosta mea firma e Kids Christmas Party si suntem invitati, am zis ca mergem si stam nu mai mult de jumatate de ora, dar acum nu stiu daca facem bine ..
------------------------
Flory de Joshua Raphael
God brought you in our life
Homepage: www.almarl.tk
darleena spune:
VALI
Abia astept sa revii si sa ne povestesti cum a fost.
Cand spun ca pitica mea e terorista nu ma crede nimeni. AM pus-o in pat sa doarma dar ti-ai gasit. Statea cu ochii inchisi 5 minute si incepea sa tipe. Cand ma duceam la ea si o luam in brate tacea,mai maraia ea putin dar tacea. Si asa am facut cam o ora, pana cand am pus-o in patul mare, si am adus laptopul langa mine si acum doarme de mama focului.
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
RGE spune:
DARLEENA cunosc despre ce este vorba insa la mine ramane in patut..daca il pun la noi in pat se intinde ..trage de 2 ori pe nas miros..isi da seama ca miroase a mami si tati si baga somn dar de ceva timp sta la el in patut si numai acolo..ma doare sufletul cand il aud dar asa e mai bine pt ambele parti..si oricum se opreste dupa ceva timp daca vede ca nu este bagat in seama.
------------------------
------------------------
"Doamne ajuta-ne!!"
adra_bell spune:
Ce frumos! Au inceput nasterile la mamici de ianuarie, noi mai avem putin si ne mutam la scutece, astazi mi-am reauzit dupa mult timp vocea interioara (abia acum realizez ce depresie serioasa si lunga am avut), poate ninge zilele astea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
darleena, la noi a dormit bb cu noi primele 2 sapt ca imi era greu sa ma tot ridic la ea, dar acuma pe timpul noptii doarme in patut si cateodata ziua mai doarme in pat la noi sau in landou!! deci al noi nu au fost pb sa nu mai vrea sa doarma la ea in patut dar bebele prietenei mele dupa ce s-a invatat in pat nu mai vrea deloc in patutul lui....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
darleena spune:
Roxana si eu imi propusesem sa o las sa planga azi dar tipa asa de tare ca la un moment dat parca nu mai avea aer si atunci m-am speriat si m-am dus s-o iau in brate si am pus-o la noi in pat.
Nici eu nu vreau sa o invat sa stea in patul nostru, mai ales ca in curand trec cele 6 sapt de la operatie
Povestea nasterii
darleena spune:
Pai Kara doarme ocazional la noi in pat, o pun numai cand nu pot sa o linistesc de niciun fel.
noaptea doarme tot timpul in patul ei fara probleme, dar cum vine ziua incepe sa arda patul
Povestea nasterii
adinag spune:
quote:
Originally posted by RGE
hai ca am bagat atatea "cat despre" ca te-am ametit
VALI CATEVA MAJORETE PT MAINE!!
------------------------
------------------------
"Doamne ajuta-ne!!"
Nu te teme, ca mai ametita decat sunt, nu ma poti face (hmmm, nu stiu daca are sens propozitia asta)
Adina 37+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)