Mamici de noiembrie- decembrie (127)
Raspunsuri - Pagina 11
adinag spune:
quote:
Originally posted by RGE
..si eu stiam ca e kk verde de la foame..dar al meu face de cateva ori pe zi...daca e flamand cum mai face de atatea ori?....plus ca lapte mai curge de la san dupa ce termina el..al meu sta maxim 10 minute la san dar dr mi-a zis ca poate sa stea si 2 minute atata timp cat suge bine si el se satura...nu mai pricep nimic
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
Scaunul la copiii alaptati exclusiv poate varia in culoare de la galbui (ca mustarul), peste verzui pana la maroniu, consistenta variaza de asemenea. Daca face de cateva ori pe zi kk e foarte bine, nu ai motiv sa-ti faci griji. Copiii cu timpul invata sa traga efectiv la san si dr tau are dreptate, nu este un anumit timp caré trebuie sa stea la san, depinde de copil cat de rapid este. Ai incredere in bb George, stie el ce face!
Adina 37+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag spune:
Hai ca m-am documentat despre scaunul verde si moale, cateodata cu spuma:
este un semn ca bb a capatat prea multa lactoza. La copiii alaptati se intampla atunci cand sta prea putin la un san si bea numai laptele de sete de la inceput, nu ajunge la laptele gras care vine abia dupa ce a baut acest lapte mai subtire. Poate fi si un semn ca bb capata prea putin sau prea mult de mancare sau are un virus la stomac (atunci cand e moale tare kk si cu spuma, deci diaree in toata regula).
No, deinde deci si de consistentascaunului, la bb alaptati arata de obicei ca branza aia cottage cheese, daca voi o cunoasteti in RO.
Adina 37+
adinag spune:
ROXANA, alergatul NU este recomandat asa repede, pentru ca uterul tau este inca lasat si ligamentele slabite de la sarcina, s-ar putea sa-ti provoace probleme pentru mai tarziu. Nu as face in locul tau. Sunt alte exercitii mai bune decat alergatul in perioada asta...
Lala, ma bucur ca sunteti bine si ca bb nu este chiar asa mare ca primul, dar totusi maricel. Mie mi s-a spus de dr diferiti ca nu se poate spune la eco daca are ciurculara sau nu, pentru ca asta se schimba mereu, daca are in momentul asta nu inseamna ca are si peste cateva ore.
Eu zic ca e bine pe 27, nu? E mai aproape de termen si stati si voi linistiti de Craciun, iar de Revelion esti intoarsa acasa.
Stefi, cum esti? Eu ma voi intinde iarasi ca nu mai pot, am niste dureri in piept si gat fenomenale.
Si ma enerveaza noua tastatura, mereu scriu gresit!!!
In rest computerul e fain tare
Adina 37+
Lala_D spune:
Adina e bine pe 27 dec , mi-ar fi fost si mai bine pe 20 dar asta e.
Circulara s-a vazut clar la dopler , cand a vizualizat circulatia pe cordon .
Nu este o problema inca dar e bine de stiut.
Si daca bebe sta pana pe 27 tot 4 kg face
Stai in patut si fa-te bine
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 4 saptamani!
slimatei spune:
suntem aici..dar vazusem ca nu sunteti niciuna...m-am retras si am vazut si un filmulet... am facut un pic de ordine prin casa..si acum urmeaza sa mergem la plimbarica... revenim mai tarziu...
daca nu mai intru totusi..adina iti doresc multa sanatate si bafta la dr. maine! sa intri si sa ne spui...
mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
slimatei spune:
felicitari lala...si incaodata bafta vali..raman eu urmatoarea...
mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
adinag spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Nu ma speria, ca bb meu a avut pe 2 noiembrie ca. 2500g, atunci cat mai face pana de Craciun???
Va multumesc de ganduri bune, fetelor.
Vali, nu zic decat:
Iti tin pumnii, totul va fi bine si ma bucur mult, mult pentru tine!!!
Da, Stefi, tu urmezi... acuma inchipuie-to ceva muzica dintr-un film al lui Hitchcock - glumesc cam bizar, cred ca-i boala, sa ma ierti, da?
Adina 37+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by g24hit
in legatura cu debridatul....voua v-a zis de la cate sapt se poate da...ca mie dr mi-a zis ca inca e cam devreme....
ENI si IULIA( 13.11.2007)
scrie pe prospect ca se poate da din prima saptamana de viata!! eu il dau la bebe de aseara.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
adra_bell spune:
Tocmai ce-am mancat niste sticksuri de ciocolata umplute cu menta si mi-a dat prin cap ca nu cumva menta sa imprime miros laptelui.
Ca metoda de contraceptie eu o sa ma opresc la AC, exista speciale pentru perioada de alaptare.
Stie cineva ce acte trebuiesc pentru CIC?
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by adinagquote:
Originally posted by Lala_D
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Nu ma speria, ca bb meu a avut pe 2 noiembrie ca. 2500g, atunci cat mai face pana de Craciun???
Va multumesc de ganduri bune, fetelor.
Adina 37+
Al meu pe 11 nov avea 2.100 gr deci a luat in 3 sapt 700 gr . Dr mi-a spus ca ia cam 250-300 gr pe saptamana in ultima luna de sarcina .
Al tau intr-o luna a luat clar 1.000 kg .
Vedem maine
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!