Minunate Scorpiutze, Sarbatori fericite ! (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Adriana, pana se va naste bb mai trece ceva timp, mai ales daca vrei sa mai astepti 6 luni pana treceti la treaba si apoi....cine stie cand vrea bb sa vina, asa ca, Razvan va fi si el mai mare si mai intelegator, sunt convinsa.
Eu sunt patita, ca am facut-o pe Kiki cand am vrut noi, dar ea a venit cu ceva intarziere(au durat 3 luni pana s-a prins). si la al 2-lea, cum imi doream eu mult, din primavara lui 2005, pana in august 2005(cand a facut Cristina diabet), nu s-a prins nimic.
Asa ca, eu sunt convinsa ca bb vine cand vrea el, nu cand vrem noi, parintii.
Nu ai scris nimic despre analize. Banuiesc ca sunt bune.
Monica, nu conteaza cum a iesit, conteaza cine l-a facut pe Mosulica !
Sa vezi ce desene a facut Kiki, in ultimele 2 zile ! Trebuie sa fac separat un album pt. creatiile fetelor.
Scara pisicii se face din 2 panglici(culori diferite) de hartie creponata. Capetele puse unul peste celalalt se lipesc, se tine bine, bine, intre degete si apoi se trece cand o panglica pe deasupra, cand cealalta...si tot asa, pana se termina panglica de hartie. Doar la sfarsit se da drumul dintre degete la scara rezultata. Kiki s-a descurcat si ea. Tare ii mai plac lucrarile de indemanari practice.
Fetele mai din nord, Mira si vanina, vine ninsoarea si la noi ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna Minunatelor si bine v-am gasit!
Bodoganici nu face febra dar inca"tuseste" dimineata a vomat din cauza mea(si-a facut sila).Gatul este ff bine deja numai e rosu".Asa ca azi am stat in casa"andoi"
De vreo doua zile cere Omu'Oala(uneori inainte sa faca alteori dupa)dar e un inceput.
Fetelor vreau sa scriu si eu ca voi poze si sa dau clik si sa se vada.Care ma pute-ti ajuta srieti-mi pe PM,asa ca pt mine pas cu pas.Multam'

Gabi mami de Bogdan-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Seara buna scorpiutze
Da Nina mi-am implinit visul si mi-am luat aparat .Zambarila mea...tot timpul e asa dar nu ma mir ca si eu si tati suntem niste ranjitzi . Daca si tu te vaieti de zapada....io ce sa mai zic?
Cuscra ai inteles cum e cu scara pisicii.Cam tot asa ma gandeam si eu sa-ti explic
Dodo ca sa scrii de exemlu POZE scrii asa:
POZE
Sper ca ai inteles.Intre ghilimele pui link-ul catre pozele tale.Sa nu uiti sa pui si tu ghilimelele si nu lasi nici un spatiu pe-acolo.Spor la pus poze
Ce-o fi facut Ana la serbare azi?Si eu de-abia o astept pe-a Stefaniei...Mi-am luat liber de la scoala in ziua aia
Adriana si mie tot de asta mi-a teama.Ca nu m-as putea descurca cu doi...Plus de asta ma tine si scoala legata cu examenul de def din august 2008...Curaj la tine ca poate-mi fac si eu
Va pe toate dulce
O seara faina sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Incep cu pozele ca dupa ce am scris un pomelnic am cautat pozele si am pierdut tot ce am scris

http://good-times.webshots.com/photo/2050140660102402592WYwODa

Daaaa, deci: de doua sapt ne-am mutat si yo inca nu m-am acomodat, parca imi vine asa sa plec "acasa" sper sa-mi revin repede

Azi au venit si cu netu' si am vazut pozele voastre cu torturi delicioase, desene, pesuit de bomboane... super!!!

Si la noi a venit mosu cu o carte de povesti care are pagini cartonate, o papusica si o pereche de ghetute

Pe Teo o am cu rosu-n git si luam antibiotic, am fost ieri la Stanciu in Budimex si am primit o reteta cit noi de mare

Georgiana felicitari pt aparat si asteptam poze muuulte
Si eu mai aveam niste poze in aparat dar nu gasesc cablul sa le descarc in calc.

Imi este dor de voi si va pupacesc pe toate de 1000 de ori!

O seara placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Gabi, hai sa incerc si eu sa-ti explic...cuscritaa incercat dar vad ca deja a intrat ascuns tot ce a scris ea
trebuie sa apara scrise urmatoarele semne dar fara nici un fel de pauze intre ele, ok?

[ u r l = " aici dai copy la link-ul pozelor " ] POZE [ / u r l ]

in loc de poze poti sa tastezi ce vrei tu...dar retine...toate semnele fara pauza intre ele si nici intre link si ghilimele nu trebuie sa fie nici o pauza.
ia sa vad ce-a iesit...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Laurici o sa aveti timp sa va acomodati cu siguranta...acum o sa intri mai des pe la noi nu-i asa? sa stapaniti casuta sanatosi tare frumos ati facut-o
gabi, ma bucur ca este mai bine bogdanel...sanatate multa si felicitari pentru cerutul olitei
nina, noi i-am pastrat lui alex toate desenele de la 2 ani jumate... si el zice mereu ca atunci cand o sa devina un pictor celebru ele or sa valoreze f mult
in seara asta vroiam sa facem Steaua dar am avut noroc ca nu a plouat ca in alte seri si am iesit pe-afara cu de la mic la mare
va pup pe toate
sa aveti o noapte buna si somnic pufos

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Buna dimineata fete!

MONICA de ce scrie Brazil sub numele tau ???? Parca stateai in Bucuresti sau am imbatrinit asa de rau ca nu mai am niciun pic de tinere de minte?!

Sa vedeti ce poezie am gasit pt copilasii bolnaviori

Nasul astazi e glumet,
Crede ca e cintaret!
Bate toba, suiera,
Pufaie si fluiera...
E trompeta, e scatiu
Si mereu face hapciu!
Dar batista, vezi ca-l stie:
A sarit la datorie!

Sanatate multa la toti muciosii !!!
Va doresc o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Monica "ro-brazilianca" scumpa.
Georgi75 .
Noi suntem tot acasa sa tratam omu'
Multa sanatate tuturor picilor si mamicilor.

Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Am gasit cablul de descaracat poze

poze calde facute acum 10 min

http://good-times.webshots.com/photo/2018735210102402592QCYcEm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

In primul si in primul rand sanatate maxima la toti bolnaviorii pe care ii pupacesc cu drag si le doresc insanatosire grabnica,ca tre' sa vina mintenas Mosu'!

Apoi sa va pup si sa va imbratisez pe toate ca ati fost alaturi de mine si ca sa nu va suparati ca am dat cu chiulu' p-acilea...

A fost minunat aseara la serbare...am lasat frustrarile deoparte si m-am lasat prada emotiilor...
Uite acilea poze de la serbarea fulgilor de nea erau toti imbracati in alb si puteai jura ca sunt niste ingeri...am si plans,mai ales la dansul de sfarsit...

Alex are teza la romana azi,avea emotii...

V-am povestit ,parca,despre sceneta pe care o montau cu diriginta lor...ei bine toata treaba asta a devenit ceva amplu,de caritate.Clasa lui Alex va juca sceneta impreuna cu o alta clasa,parintii vor cumpara bilete la sceneta,1 ron biletul de persoana.Clasa lui Alex va confectiona felicitari de sezon si le vor vinde cu 1,5 roni bucata.Alte clase vor face prajituri si sandvisuri,altii vor aduce suc si uite asa,toti bani adunati vor fi dontati spitalului pedriatic de oncologie din Timisoara.Acuma Alex nu mai este suparat ca joaca personajul negativ in sceneta....mi s-a parut foarte dedicat si entuziasmat.Asa ca luni,in 17 decembrie...alta serbare,alte emotii...

Va pup si promit sa-mi revin...ce sa fac si eu?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput