Minunate Scorpiutze, Sarbatori fericite ! (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Laura,Teo e superba!Si am admirat-o pe zambacica...si sa mai sti ca si Luana bea din tzutzurica d-aia cu pai,exact ca a Teolinei,numai ca a Luanei este albastra si are un elefantel pe ea....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna scorpiutelor,
Ana, am vazut pozele, Luana chiar este o printesa tare frumushica si mandrutza de rochitza ei
Cat despre actvitatea de la Alex de la scoala...mi-au dat lacrimile...felicitari pentru idee celor de acolo...Doamne ajuta! si multa bafta lui alex
Laurici, am schimbat cam tarziu la profil
Gabi, cu multa placere
nina, pana acum se bateau astia mici care sa se joace la pc si alex si-a adus aminte de felicitarile fetelor tale si a zis...hai sa facem si noi...YUPI...tu ai reusit sa-i distragi de-acolo...ca eu nu mai stiam ce sa le zic multumim
va pup pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Multumesc Monica!
Si eu sunt curioasa ce va fi cu actiunea de la scoala la Alex.M-as bucura sa iasa ceva frumos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, minunatelor !
S-a animat clubul ! Ptiu, ptiu....sa nu-l deochi !
Ce de poze frumoase ! Ce a crescut Teutza, Laura ! Si e creatza si blondutza, chiar !
Ce fain v-ati mobilat sufrageria ! In ton cu sarbatorile.
Cred ca asa voi simti si eu, cand ma voi muta la casa noua(peste cativa ani) ca tine....imi va veni sa pleca acasa, tot timpul. Mai ales ca eu de 30 de ani locuiesc aici, ca sunt in casa parinteasca.
Insanatosire grabnica Teutzei !
Faina poezioara despre raceala !
Ana, chiar asa ii vedeam si eu, ca pe niste ingerasi pe copilasi, imbracati toti in alb.
Ce fulgusor elegant a fost Luana !
Ana, sper ca oricare ar fi problema sa gasiti rezolvare cat mai curand, sa fii din nou vesela si plina de umor, precum te stim !
Gabi, vad ca ai reusit cu pozele la semnatura !
Bravo, Bogdanel pentru evolutie ! Si insanatosire grabnica !
Monica, asa avem si noi, lucrarile Cristinei, la dosar !
Sa stii ca si fetele mele, cand au facut felicitarile, bradutzii si mosii pt. targul de Craciun d ela gradi, au uitat complet de PC.
Oricum, ele nu au voie la PC, decat dupa ce isi termina temele si lectiile de invatat...daca mai au timp la sfarsit.
Astept sa vad felicitarile, cand sunt gata si Steaua !
Georgi, la noi niiiingeeee, de azi dimineata, cand doar fulguia, iar de vreo 2 ore, ninge ca in basme. Si se anunta ninsoare si maine si in weekend.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Ca ma uitam pe la poz acuma....Monica,tare mult mi-a placut sorcova aia....si peisajul de iarna e minunat(cum ati facut guguloaiele alea pentru omul e zapada?),abajurul lui Alex,casuta din padure si sa inteleg ca deja bradutul vostru asteapta Mosul sa aduca daruri...super!
Gabi...may,ma uitam la pozele din Satul de Vacanta(cred ca era tare gustoasa vata aia de zahar)...si e acolo o poza cu Bogdan,se uita el asa in sus catre aparatul foto...si are o mocuta asa de dulce si dragalasaaaaa.....seamana cu un Gavroche,pe bune!E asa dulce!Sanatate puiului bolnav!
Adriana,saru-mana de sustinere.Pilotel a ornatul bradutul?sau am citit eu crucish???Sa ai spor la treburi si sa le termini si tu o data...
Georgi,am vaz't si eu mandrulita cu gurita pan' la urechi...muah!Ia zi:cine-i mandra no.2 de pe olita?
Ninocika mama....tu vrei sa ma ucizi cu zile?macar de nu ai mai spune ca ninge ca-n povesti,zi si tu ca e o fulguiala colea....vreau si io zapadaaaa!da' in Banatul asta n-ai sa vazi asa ceva...la mine acasica la Cta macar de-o fulguiala pe iarna si tot aveam parte de zapada....hai ca glumeam!Saru-mana de cuvintele frumoase si le-oi duce pe toate...sanatosi sa fim!

Hai ca m-am intins ca placinta!Pupici si vorbim maine....

PS.Esme,cum iti este?
Mira,ce fac puii tai?cred ca voi v-ati saturat de zapada...
Nina 2...tu ce mai faci?Cum te mai simti?

Mergi la inceput

gata Felicitarile
Craciun Fericit!
ana, bilutele le-am cumparat de la o papetarie

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

La Happy Hour cu Mamaruta cinta Radu Ile.... super tare!!! Mor de dragul lui, are o energie in el cit pt 10 oameni, bravo Radu!!!

Sa stiti ca mi-am propus sa fiu mai activa p-aci sper sa reusesc

Anutzo am vazut shi yo pozele de la serbarea cu fulgi Luana a fost cea mai frumoasa domnisoara si sa nu mai zic de rochita... ffff frumoasa ! Nu m-as mira sa imi spui ca tu ai confectionat rochita

Monica draga sa stii ca nu m-ai lamurit deloc... asa ca sa imi spui dak ai stat vreodata in Bucuresti si dak da cind ai plecat domle in brazilia ?
Aaa, am vazut si felicitarile voastre frumoase, artistilor !!!
parca ma bate gindu' sa comand shi yo o lampa la voi ca mai am un hol fara lumina

Ninaaa esti o draguta !
Teo este fff creatza, da, ai vazut bine... dar eu nu prea sunt incintata si tot sper sa i se indrepte parul pina la urma.
Ma bucur ca iti place sufrageria mea si as fi bucuroasa sa o vezi in realitate ca e si mai frumoasa

Esme voi in ce stadiu mai sunteti cu mincatul ??? Eu m-am dat batuta si tot la blender mincam... tocat fiiiiiiin de tot si de consistenta iaurtului ca altfel ma scuipa cu mincarea
Ma da' ma oftic de mor cind citesc pe aici de copilasi de virsta ei care maninca cite o farfurie de ciorba si apoi si felul doi si pe deasupra si desert... si teo abea dak ingite silita juma' de borcanel din ala de nestlle, asa ca imi vine sa ma dau cu capu' de pereti
Ea traieste doar cu milumil si fructe (la blender ) si danonino din cind in cind ( ei ii place danonino dar ma cam feresc yo sa ii dau)

Hai ca m-am intins si mai vreau sa mai intreb de Lory-Flory cred ca si ea o fi in pregatiri si serbari cu Alin

eee si acu' o sa ies pe balcon ca spune la tv ca ninge...ma duc sa vad cu okii mei

Mergi la inceput

si ce vazusi??? ninge au ba?
ti-am trimis un pm

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

nina, pliz sa-l intrebi pe sotul tau ccum face colacul ala rasucit in cuptor...si reteta colacului si modul de "coacere"...tare as vrea sa le fac si eu celor mici dar nu stiu cum
multumiri anticipate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

seara buna scorpiutze dragi.....

Nina si Ana , multumesc de intrebare..... momentan sunt bine... ma simt mai bine daca am terminat tratamentul.... putin intoarsa pe dos ca sunt cu "rushii" in vizita, dar in ansamblu e ok....
Ana, de ce plangi dupa zapada cand tu ai un fulgulet de nea asa de frumusel... ma refeream la Luana...
Laura, ma bucur ca ati reusit sa va mutati. Cat despre acomodare... eu m-am acomodat instant as putea spune... nu imi lipseste deloc vechea locuinta....
Iar despre vesnica problema cu mancarea.... da, grea problema. Sa stii ca si pitica mea ultimele 3-4 luni cam cu asta a trait.... adica lapte Nestle Junior, fructe, niste cereale ce i le puneam in fructe, iaurt simplu, si niste danonino.... De vreo luna ii dau sirop de catina si parca si-a mai revenit. a inceput sa pape si alte chestii. Tot de vreo luna mananca seara cereale in lapte... Una peste alta eu m-am mai relaxat si parca e mai bine cu mancarea... oricum de luat in greutate a luat... ultima luna chiar 400 g... de sanatoasa e sanatoasa... asa ca o las in voia ei.... daca nu isi papa pranzul, ca noi aici avem probleme, ii mai dau laptic ca e hranitor si pana la masa urmatoare pas....
Apropos de papa, am executat biscuitii dupa reteta lui Esme cu faina integrala si pitica ii papa asa de bine, asa ca o sa continui sa ii fac daca ii plac..
Georgi, sa stapanesti sanatoasa aparatul de fotografiat... imi amintesc ce fericita eram eu atunci cand am reusit sa-l cumpar...
Adriana, spor la "fabricat" bebe 2, daca luati decizia asta...
Ahhh. Nina, felicitari pentru nepotica. Un copil e intotdeauna motiv de mare bucurie..
Chiar azi dimineata am primit un sms de la o fosta colega ca a nascut azi noapte o fetita.... mi-au dat lacrimile.... mi-am amintit de momentele in care s-a nascut si minunea mea...
Apropos de ea, e tare harnicuta.... de cate ori face ea mizerie sau noi alearga dupa matura si lopata, sau daca ducem jos gunoiul nu sta linistita pana nu pun alt sac menajer in galeata... asta seara chiar a deschis sertarul unde le tin si a luat o punga sa o puna in galeata... imi atrage atentia sa scot cheile din usa atunci cand intram in casa...stie ca tati are nevoie de cablu sa cante la chitara si de cate ori ia chitara in mana merge si ii pune cablul. Ieri m-am intors de la cumparaturi si a scos din plasa un pachet de unt si s-a dus la frigider si mi-a aratat sa-l pun acolo ca acolo e locul lui.... si cate si mai cate, acum nu imi vin in minte...

Fete dragi, voi ce gatiti bun de sarbatori?.... ca eu momentan imi storc creierii gandindu-ma ce sa gatesc bun si deosebit de sarbatori

Eu va doresc noapte buna si va pup ....

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput