Minunate Scorpiutze, Sarbatori fericite ! (49)
Raspunsuri - Pagina 5
monica-elizabet spune:
astazi constuim Sorcova una am terminat-o...mai avem una cand se trezesc incepem lucrul ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Ana68 spune:
Salut fete,
Mi-s ocupata...d-aia n-am mai dat p-aici...am citit,mai pe sarite...si am vazut fuguta si pozici frumoase de la Mira,de la Gabi,de la Monica si de la Nina...Am pus si eu poze noi in album,cele de la Mos Nicolae.
Azi Luana are serbare,e fulgulet de nea.Sambata,asa cum v-ati gandit voi,am fost la cumparaturi,am gasit rochita(Luana zice ca-i de mireasa)asa ca suntem pregatite de serbare.Dupa ce ca rochita a costat o groaza,am mai lasat vreo 30 roni si la Meli Melo,pe accesorii,evident.Am emotii,ca mandra e asa de mofturoasa...tineti-mi pumnii sa iasa bine.
Am avut ceva mici divergente si cu doamnele la gradi,dar s-au rezolvat.Bashca m-au mai enervat si unii parinti,cu strans de bani...si mi-am bagat oareshce in actiunea lor si am zis pas...parca vad,ca altfel nu se poate,ca vor iesi discutii,dar asta este.
Pai va pup
si va doresc o zi cat mai buna!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Anina_n spune:
Bune, fete minunate ! 
Vanina, ce faci, cum te simti ?
Am auzit si eu, ca pastilele astea hormonale sau cum sa le spun, provoaca astfel de stari ca cele ce le-i descris tu, aici.
Eu nu pot afla rezultatele, ca doctorita este in concediu sapt. asta.
Mai astept 1 sapt.
Adriana, tu cum esti, ce spun rezultatele analizelor ?
Monica, ce frumos erau imbracati copilasii la serbare !
Poze nu ai, sa-i vedem si noi ?
WOW, ce sorcova faina !
Ce idee buna, sa facem si noi ! ![]()
Ana, credeam ca e bolnavioara Luana si stati acasa. Bine ca nu e asa ! ![]()
Am vazut pozele facute de Sf. Nicolae ! Ce agitatie pe acolo, inainte, cu asezarea cizmulitelor !
Asa a fost si la noi, dar Cristina le-a explicat fetelor ca cele mici trebuie sa stea in fata si cele mari in spate, altfel nu o sa se vada cele mici. ![]()
Si ce incantata a fost Luana de cele primite ! 
Fain batz ! Eu ma gandeam la o nuielusa. Chiar, eu nu le-am pozat pe ale fetelor. 
Astazi aveti serbare, ce repede ! Abia astept sa vad fulguletzul cu accesoriile aferente ! ![]()
Gabi, ce faceti ? Cum sunteti azi ?
Oare va ninge azi, ca m-am saturat de ploaie in decembrie. 
O zi cat mai faina va doresc, fetelor !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
georgi75 spune:
Repede repede va salut si eu si va
cu scuzele de rigoare.Va pun cateva poze proaspete cu zambareatza.Trebuie sa fug la scoala.Si Stefi tot fulg de nea este, am gasit si noi rodchita si avem serbarea martea viitoare.
Va
si o zi faina
Anina_n spune:
Georgiiii, ati reusit, aveti aparat foto digital !!!
Candva, in anul asta, doar visai la el.
Bravo, ma bucur ca ti-ai implinit visul ! ![]()
Ce frumusete de fata zambareata ascunzi tu, la tine, acasa ! 
Doamne, ce a crescut si tot zambareata a ramas ! 
Vad ca ati impodobit si bradutzi, deja !
Adriana, voi ati facut bradul, pana la urma ?
La noi, doar Cristina are bradutul impodobit asa cum a vrut ea, ca ea l-a impodobit. ![]()
Inca o poza ce trebuie sa o fac. ![]()
Elena, vad ca esti pe faza, si tu. ![]()

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor,
Ana, bine ca sunteti ok, ma bucur mult...bafta la serbare si multa sanatate va doresc 
Nina
multumim, stii ce vroiam sa te intreb...cum ati facut voi scara piscii ca eu nu-mi mai aduc aminte...pliz da catea detalii tehnice ![]()
asera am mai facut un Mosh Craciun mic(nu prea reusit dar fiindca-i facut de noi ni se pare fain)
sa-i vezi pe amandoi ce se bucurau pentru fiecare manutza sau caciula...care aparea ![]()
georgica
si pe tine si zambareatza...si abia astept sa vad caaaat mai multe poze ![]()
noi de azi suntem toti acasa si-mi este destul de greu cu amandoi dar sigur ne vom descurca cumva
va pup pe toate sa aveti o zi buna in continuare
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
nastasie spune:
nina, l-am facut de duminica.nu am mai avut rabdare.razvan e tare incantat de el.am pus camera undeva sus si am filmat pe ascuns cum impodobea razvan.
ana, te pup, sa te eliberezi si tu.si eu mai am un tun si ma mai linistesc.desi tot apar probleme cu societatile astea si ma tin in priza continuu.
monica, pe mine ma bate gandul din ce in ce mai mult la bb2, dar nu am ajutor deloc.tu cum te-ai descurcat cu doi?cand era ruxi bebe cum faceai?de ex sotul a intrat azi dimineata la 6 si normal ar trebui sa iasa maine la 8, dar au alarma la unitate si vine pe la 1-2.cum as fi procedat daca aveam acum un bebe de 1 luna sa zicem si trebuia sa-l duc si sa-l iau pe razvan de la cresa?am masina, dar tot e frig pana se face caldura, cum intru in cresa sa-l schimb pe razvan?ca am auzit cazuri cand il lasau pe bebe in masina.sunt niste chestii care ma impiedica.si nu vreau sa par egoista dar ma gandesc ca iar ma rup de toate 2 ani si iar nu pot pleca nicaieri.
adriana&
razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
adriana, eu am avut noroc ca m-a ajutat mama cand era ruxi mica...in prima perioada a venit si a stat la noi( desi ea locuieste la 5 min de casa noastra) iar apoi ii lua pe rand pe fiecare sa doarma la ea pana cand i-am pasat pe amandoi
(eu stateam toata ziua cu ei, inclusiv baitza, adormit...apoi plecam acasa la mine...peste drum si dormeam acolo si reveneam dim cand se trezeau)
dar de cand a implinit ruxi 1 an am plecat aici...si ajutor Pauza...numai sotul meu dar care la inceput nu era delok acceptat de ruxi...el vroia sa o imbrace sau sa-i faca baie, sau sa iasa cu ea afara...si ea nu vroia delok cu el...acum a crescut si nu mai zice nimic...normal ca este greu..dar tot timpul o sa fie o "problema" acum e la cresa, apoi la gradi...scoala...
Doamne solutia aia cu lasatul in masina...mi se pare aiurea rau...
eu cand am fost in situatia sa merg cu amandoi ca n-aveam cu cine-o lasa o luam pe ruxi cu mine inauntru in gradinita...o bagam cu tot cu carutz(scaun de masina) pe hol astfel incat sa o vad prin usa cu geam de la vestiar si-l imbracam pe alex, il bagam pe usa in clasa si plecam cu ea...iarna e putin mai greu...dar te descurci tu cumva ca esti scorpiuta ![]()
hai
si curaj si bafta...sa ne dai vestea cea buna ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
nastasie spune:
of, monica, pare asa usor cand citesti, dar cred ca numai tu stii prin ce treci.oricum trrebuie sa astept 6 luni daca ma hotarasc sa ma opresc din pastile si sa ma las de fumat.pai cred ca la asta ma gandeam si eu sa iau bebe in scoica pana in cresa si gata.e singura solutie.cand citesc cum povestesti pare asa usor cu doi.si cum razvan a fost argint viu, mi-e putin teama.
adriana&
razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
adriana, la inceput e greu dar intri intr-un ritm si te obisnuiesti cu el
asa daca tot amani...ma repet...probleme vor fii tot timpul...gata lasa pastilutele ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post