Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Tocmai Rodica, Rox si nu am facut eu prea multe doar vreo 1,5 juma numa poze...si uite ca de la nasterea lui nu am mai salvat nimic pe cd, dvd...
Si pentru ca am rascolit prin poze...uite cum aratam eu cu nici o zi inainte de a naste: http://community.webshots.com/album/561670949rkXJio
Groaznicccccc!!!!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, stii cum ar arata balena in toale sexoase? Iti fac poze daca vrei sa stii. Las ca vad eu...ma mai gandesc pana atunci. Nu ar strica sa ii dau indicii si sa ne vedem la masa, si ii zic ca ma duc la toaleta si dispar, dar ii las cheia de la camera. Hmmm...e si asta o varianta. Oricum bucuroiul m-a costat indemnizatia cic pe 2 luni.

In alta ordine de idei, ca sa va lamuriti ce e cu buna mea dispozitie brusca, problema mov e pala rau de tot. Adica sunt alt om. Dureri numai la baie si oricum suportabile si in rest numai o mica jena. Cred ca ma voi vindeca in cele 2 saptamani. Sa vedem ce o fi pe interior, pe 17 merg iar la doctor.

Citisem despre santiunile medicilor pentru cazul micutului Sebastian. Madam dr a luat suspendare 12 luni si Radoi 6 luni. Hmmm...cam putin.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
Originally posted by isabeluta

Tocmai Rodica, Rox si nu am facut eu prea multe doar vreo 1,5 juma numa poze...si uite ca de la nasterea lui nu am mai salvat nimic pe cd, dvd...
Si pentru ca am rascolit prin poze...uite cum aratam eu cu nici o zi inainte de a naste: http://community.webshots.com/album/561670949rkXJio
Groaznicccccc!!!!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

mai Isabeluta nu fi rea tocmai cu tine... ca nu aratai rau deloc... inseamna ca nu m-ai vazut pe mine... aveam pe fata niste pete de abia ma recunostea lumea...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Cum aratai Isabeluta? Gravida cumva?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Magda, sunt sanse, am vazut ce dulceata frumoasa ai.
Isabeluta, mamico, hormonii ar fi trebuit sa plece dupa ce ai nascut . Vorba Annisiei, vin sarbatorile si ar trebui sa fim fericiti si sa ii multumim lui DD pentru tot ce avem.
Rox, de data asta nu are legatura cu shoppingul. Are legatura cu tot ce ma supara pe mine la tara asta. Am fost in Austria, si nu doar la Viena, si mi-au placut enorm oamenii de acolo si felul lor de a fi. Pana si omul care curata trotuarul emana asa o liniste de m-a frapat.
Fasolica mea fierbe, masina spala, doar sotul sa mai vina...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Gata, m-ati parasit? V-am speriat cu limbarita? Profit si eu acum pana vine atomica mea, ca apoi nu prea mai am timp. Bine, ma duc sa ma uit pe Antena 3 ca este reportaj despre mamica moarta la nastere in Giulesti.

Apropos de Giulesti, aici este un articol despre o prietena de a mea, al carui pui este coleg de scutecele cu Alexandra si a caror poveste eu o stiu de mult. Doctorita aceea este cea care mi-a zis acum 4 ani ca nu voi avea niciodata copii. www.evz.ro/article.php?artid=333231#" target="_blank">http://www.evz.ro/article.php?artid=333231# Tot acolo scrie si despre pedepsele pentru medicii implicati in tragedia micului Sebastian.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Sim, pai intelesesem, dar am vrut sa fac si eu un spirit. Nu ma vezi in ce dispozitie sunt?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Nana, io zic ca dupa 5 luni e ok.
da dece nu renunti la formula? sa stii ca la varsta asta a bebeului, nu se ingrasa mai tare cu lapte praf...
pune-l la san si cand ti se pare ca ai sanii moi, pt ca tot se gaseste lapte acolo!! dupa 3, 4 zile de pus la san de cate ori cere, ti se mareste imediat productia! Si eventual intreaba si tu de remediile alea homeo de la piciulika. Sigur le gasesti si p-acolo!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabinule, eu acum chiar am laptic, dar din cauza pastilelor mi-e teama ca nu suge si pe urma e tare molesit, ca il adorm alea.
El mititelul, nu prea vrea biberon, vrea la san, insa cum il pun trage de cateva ori si se aciueaza la somn, iar eu de teama sa nu adoarma si sa ramana nemancat fac prostia si ii indes biberonul pe gat.
Am incercat o data sa-i dau iar numai san, tragea si dadea impresia ca se hraneste, dar in 5 zile luase doar 30gr si m-am speriat asa ca am revenit la formula. Nu stiu cum sa fac. Iti dai seama ca imi doresc numai sa il alaptez de la san. Offf viata asta la grele incercari ne supune cateodata.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Sim, pai intelesesem, dar am vrut sa fac si eu un spirit. Nu ma vezi in ce dispozitie sunt?

Rox ,

Poze

Ba da, Rox. Doar ca azi sunt eu cam suparata pe viata. Astia de la banca ne f.. de ne-am saturat, aia de la primarie freaca menta de miroase pana la mine in casa, sotul e in delegatie de luni, afara ploua si nu pot sa ies si tot asa.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Sim, . Te as ajuta cu placere dc as putea. Iese el soarele si pe strada ta.

Acum da despre Sebi pe Antena 3.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput