Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, dar tot secretara ii poate spune ca are aranjata o intalnire cu un client la Hilton, la o ora anume... Si eventual sa faci o rezervare pe numele lui la restaurantul hotelului (unde au o mancare naspa rau, apropo...). Eventual si camera o poti rezerva tot pe numele lui si asa va fi si mai bulversat... Sau il poti itui pe chelnerul care raspunde de zona unde rezervi masa, sa ii spuna ca respectivul client il asteapta in camera X... Nu stiu, mai scotoceste si tu ceva...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
mi-a venit asa un gand ce s-ar intampla daca as pierde toate pozele...ca-s toate digitale...

eu le salvez si pe un hard mobil... si pentru ca-s fricoasa rau de tot...nu de alta darmi s-a sters hardul de 2 ori cu tot ce era pe el, acuma le pun si pe dvd-uri

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Isabeluta, si eu ma stresez legat de pierdutul pozelor. Imi tot propun sa le pun pe cd-uri. De fapt unul din harduri chiar a murit, e la recuperat date acum.

Gataaa, acum chiar striga baiatul. Foamea, deh!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Rodica, eu am reusit performanta sa pierd mai multe poze cu Yannis in spital... S-a bulit laptopul si a trebuit formatat, cu tot cu pozicile mele...
Am reusit si sa sterg inregistrarea cu ziua lui B de pe camera si erau niste faze memorabile acolo... Deci se poate, se poate draguta...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Roxule, ce bucurii mai fata ca ce ii pregatesti tu sotiorului e ditamai BUCUROIUL !!!! Hei, bravos, asa imi place viata!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Roxule, dar tot secretara ii poate spune ca are aranjata o intalnire cu un client la Hilton, la o ora anume... Si eventual sa faci o rezervare pe numele lui la restaurantul hotelului (unde au o mancare naspa rau, apropo...). Eventual si camera o poti rezerva tot pe numele lui si asa va fi si mai bulversat... Sau il poti itui pe chelnerul care raspunde de zona unde rezervi masa, sa ii spuna ca respectivul client il asteapta in camera X... Nu stiu, mai scotoceste si tu ceva...

Micul Yannis creste mare

Pai asa am vrut initial. Insa nu stiam ca berbantul meu e asa dificil. Mi-a zis secretara ca nu iese cu oricine, vrea sa stie exact tematica intalnirii si riscam sa sune persoana aia sa o intrebe. Mai ales daca el se asteapta sa il invit undeva, cu atat mai mult va verifica daca e urgent sau nu. Si chiar si in regim de urgenta, nu sunt asa multe persoane care au trecere. Una am descoperit-o, banuiam eu, dar nu am incredere in el deloc (tocmai ce l-a parasit nevasta, si e in perioada de misoginism )

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Pai mie exact hardul mobil mi s-a stricat.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Annisia, nu aveam nici cel mai mic dubiu ca tie iti place viata. Iti place sa traiesti frumos si intens!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki13 spune:

buna fetelor.. ne primiti si pe noi pe listutza
Raul Catalin
15.10.07
scor10
3500gr
51 cm
ora 12.20
multumim

Mergi la inceput

Offf, greu nene, greu... Complicata situatia... Trebe sa te gandesti bine...
De ce nu incerci altceva... Pur si simplu dati-va intalnire undeva prin zona. Drincuiti ceva si apoi invita-l strengareste in camera de hotel, unde ai tot tacamul pregatit. Poti chiar lua si niste treburi mai kinky de la sexshop...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput