Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 4
Annisia spune:
Pai nu, ca am avut piscina umpluta si am o caseta veche cu tot felul de sunete (marea, vantul, tunetul, ploaia, mersul prin iarba, fosnetul frunzelor...). Deci a fost tot tacamul....
Micul Yannis creste mare
isabeluta spune:
Sim eu nu am depus inca dosarul pt CIC, dar cand am fost sa aflu ce si cum e cu el mi s-a specificat expres: daca il depun in decembrie pleaca la Directia Muncii sau unde pisici pleaca la 1 ianuarie...
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
isabeluta spune:
upsss...vroiam sa mai zic si ca voi primii indemnizatia prin martie...hihihi...adicatelea pe cand intentionez sa ma intorc la servici...
isabeluta de
fecioru` mamei
Roxana_G spune:
Isabeluta, pai problema este ca fiind plecat a trebuit sa insist sa vad cand vine si se asteapta el la ceva. In plus tocmai am realizat ca posibil sa refuze orice intalnire ca se gandeste ca ma supar eu. Asa ca va ramane numai cu indiciile.
Annisia, asta e avantajul brazilor artificiali, pot fi tinuti mai mult.
Nana, eu pe Alex asa am diversificat-o, adica potrivit schemei aleia. Andrei e exclusiv formula insa mai devreme de 4 luni (daca nu cumva 4 luni jumate) nici nu am de gand sa incep. Mixt ar trebui tot de la 5, dar cred ca ai putea astepta si pana la 6 luni.
Gata, s-a trezit grasanul. Revin.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
magdaz spune:
Vad ca linkul cu atopica nu merge.
site-ul este emedicine.com.
in sectiunea " dermatology" se gaseste " atopic dermatitis".
mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74
Roxana_G spune:
Yaia, eu insami sunt un decor ca arat ca bradul de craciun de mare. Sumarul il las pentru mai tarziu, nu il atac de pe drum direct cu sumarul. Cat despre diversificare la dublarea greutatii de la nastere, la Andrei ar fi tare greu sa astept 10 kg.
Isabeluta, si noi avem ritual pentru ajunul de Craciun. Impodobim impreuna si ascultam colinde.
Rodica, tare dragute felicitarile.
Magda, eu nu pot intra pe link sa citesc. Al meu nu are pe fata ceva, are pe picioare. Dermatita seboreica mai fac eu si sunt sigura ca el nu are asa ceva.
Annisia, o sa iti urmez sfatul si reduc persoanele la una, adica la secretara, ca de ea am nevoie sa plantez cate ceva la birou si sa aflu exact programul de intoarcere si ce sofer il ia. Apropos de asta, sa iti zic ceva haios. Ea nu stie ca e ziua lui, pentru ca el delasator nu s-a ocupat inca de party pentru serviciu, probabil lasa pe ultima suta de metri - oricum, tot ea se va ocupa saraca. Asa ca nestiind cu ce ocazie ii fac surpriza, tipa a cazut pe spate si a zis ca trebuie sa iubesti foarte mult pe cineva incat sa te gandesti sa ii faci asa surpriza.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Annisia, pai ai facut super organizare, esti tare de tot. Desi stiam asta demult, tot continui sa ma uimesti.
Rodica, sunteti tare dulci amandoi. Cum ai facut pozele asa, in Photoshop?
Rox ,
Poze
isabeluta spune:
Rox ideea este oricum super si sigur o sa-l dai pe spate.
Tare guresa m-am trezit si eu sa fiu. Se vede ca doarme puiul si haladuiesc singura prin casa. Lasa ca trebuie sa vina una bucata sot acasa si se trezeste si puiul si sa atunci sa tii............
Ma chinui si eu de cateva zile sa strang poze pentru calendar si pentru un albumas...mi-a venit asa un gand ce s-ar intampla daca as pierde toate pozele...ca-s toate digitale...
Ana tu povesteai ca ai pui mic ce te trezeste noaptea sa pape mai des? Ai rezolvat cumva problema? Eu tot incercand sa-l fac sa doarma mai multe ore legat cred ca l-am ametit de tot...si de mine nu mai zic ...eu sunt cea mai ametita ...hihihi
isabeluta de
fecioru` mamei
Roxana_G spune:
Gagici, ia mai bagati aici idei de surprize si cadouri, ca uite ne mai inspiram unele de la altele si le facem celor dragi o bucurie.
Rox ,
Poze