Mamici de Martie-Aprilie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Dalv e ingrozitor ce ti s-a intamplat,de-a dreptul cutremurator....am lacrimi in ochi...nu am cuvinte..sa dea DD sa ai putere sa depasesti momentul..

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol19+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Dalv imi pare foarte rau pentru tine si sotul tau, suntem alaturi de tine , si ne rugam lui DD sa-ti dea puterea sa treci peste aceasta tragedie si iti doresc bafta , este foarte frumos sa infiezi un copil.inca o dat imi pare rau , desi cuvintele sunt de prisos.

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

A inceput emisiunea preferata a burticilor pe zone reality!

mami_papatot 22+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

dalv, abia acum am citit prin ce ai trecut ... asa cum spuneau si fetele pentru asta nu pot exista cuvinte care sa te aline ...

am sa-ti povestesc ceva ce s-a intamplat in familia mea si sper ca asta sa-ti dea putere ... am o matusa care acum este destul de batrana (sora bunicului meu)... in tinerete a incercat de f multe ori sa aiba un bebe si pentru ca nu a resusit a hotarat sa adopte un baiat ... dupa ce a luat copilasul sa-l creasca a ramas insarcinata, de doua ori in asa fel incat acum are trei copii ... pe Victor , cel adoptat care acum este alaturi de ea in Cermegesti iar copiii ei buni sunt unul la Timisoara si altul la Bucuresti si au cam uitat sa-i treaca pragul (le e si greu ca e mai departe, dar sa vezi soarta)... iar ea, asa amarata cum e ca aramas vaduva de mult, i-a facut o casutza lui Victor si dupa ce el a iesit la pensie de la Valcea i-a spus ... uite, asta este casutza ta, daca vrei sa te muti langa mine ... si cine-i poarta de grija acum?

Sunt sigura ca DD iti va rasplati toata aceasta durere intr-un fel pe care nici nu-l banuiesti acum! Va doresc si tie si sotului tau multa putere sa treceti peste acest necaz!

Cu actele de adoptie din pacate nu te pot ajuta dar cu siguranta de vor gasi pe aici randunici care sa-ti intanda o aripioara!

Doamne Ajuta!

mami_papatot 22+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Dalv nu am cuvinte ...nu stiu ce sa iti spun, am ramas masca...Sa va ajute DD sa treceti peste aceste clipe cumplite si sa va ajute sa puteti adopta cat mai repede un bb.
Poti intra aici pt a discuta cu alte persoane care doresc sau deja au adoptat un bb, sunt tot pe forumul DC.
Dumnezeu sa iti fie alaturi si sa nu iti pierzi credinta!

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Salut, la toate fetele!!!
Dalv, mi-au dat lacrimile, imi pare tare rau de intamplare, DD te va ajuta intr-un fel sau altul sa treci peste asta.

Ralucapm , nu m-am suparat deloc de cele spuse, dar nu inteleg ce are combinatia -ir, care e explicatia!!!

Florio, eu deja am scris asear cate cumparaturi am facut, si ce urmeaza sa cumpar luna asta, nu te mai lua dupa toate superstitiile!!

Ursuleata, merci de raspuns, oricum noua, mie si randunoiului ne place f mult numele, indiferent de parerea celor din jur

toate randunicile care mi-au raspuns in legatura cu numele!!!

Ariel, bine ai revenit!!!

livi +27 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Dalv, si eu am ramas fara cuvinte...imi pare foarte rau...groaznic...Doamne-Doamne sa va dea putere sa treceti peste acesta tragedie si sa aveti nororc sa va impliniti visul si sa infiati un bb...

Oana 19+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Netul s-a intors la mine cu ajutorul sotiorului drag, care, in chip de mos Nicolae, mi-a adus si un Mos Craciun care urca si coboara pe o sforicica cu desaga in spate, canta si danseaza. Il pun sa cante cand mi se fac injectiile.
Nu pot sa nu incep prin a o strange tare in brate fie si virtual pe Dalv, nu am cuvinte, decat ca esti FOARTE TARE ca ai luat acea hotarare si, cum ti-a povestit si Mami, nu se stie daca Dumnezeu nu-ti va trimite cel mai potrivit sufletel pe care sa-l cresti cu toata dragostea imensa pe care o porti in suflet.
Ma alatur cu LA MULTI ANI Nicoletelor noastre dragi. Nicol, imi pare rau de mititica ta, multa sanatate!
Blankar, mi se pare drastic regimul prescris cu 150 de carbohidrati, eu am diabet sadea si am regim cu 200, oricum daca ai pofta mare de dulce sau mai ales lichid dulce, ia grapefruit, e cel mai indicat si in cantitatea cea mai mare; paine dietetica, nu simplu graham; branza, oua, gratar cat vrei; si in masura in care poti, mergi pe jos mult. Nu e de gluma dar chiar daca ai diabet gestational treaba poate merge f bine. Curaj, sunt langa tine!
Sunt si langa Simo-se pare ca asta e, cnd colul o ia razna nu-si prea mai revine intr-o saptamana si fara tratament. Ai grija!, tu esti cu sarcina mai mare ca a mea dar NU POTI RISCA NIMIC. Asa ca stai leguma.
Zoze, de ce erai suparatA??
Va doresc pofta buna la cartofi prajiti, eu numai icre as manca (si mananc!), in rest greeeu bag in mine ca daca stau ca leguma...Fundul meu e tot mov (oare asa va ramane mereu?...); tot la 6 ore fac injectii, POATE de luni mi le spatiaza la 8 ore si sa vedem cand fac ecografia la Dr Albu, abia astept. O colega de salon, si ea cu cerclaj si contractii la 5 minute, a primit ieri o veste urata la eco, cum ca bebelusha ei ar avea lichid in burta (ceea ce poate fi ff grav); nu-i mai pasa nici de injectii, nici de durerile ei, nici de nimic. Cum imi storceam mintea si nu gaseam explicatii (ca si dr Puia care o urmareste, de altfel), a repetat azi eco, dupa ce a citit acatistul Sf Nicolae si...n-avea absolut nimic!!! Am fost tare fericite.
Nici nu va imaginati cate gravide cu probleme exista iar medicii mai batrani zic ca nici vorba de asa mutlte acum 20 de ani. Civa pur si simplu uterele generatiei noastre nu mai sunt ca ale bunicilor ci ba prea infantile, ba bicorne, ba septate, etc, etc; in al doilea rand, nu se gaseste inca o explicatie clara pt numarul atat de mare de sarcini oprite in evoultie, oricat se incrimineaza diverse lighioane. Tot stilul de viata si noxele ce ne inconjoara sunt de vina.
Altceva ce sa va zic? Mananc-injectii-dorm-merg la pipi-TV-dorm-injectii-vb la tel-dorm-dorm, etc. Cred ca Diazepamul din injectii m-a tampit de tot, ma doare parca in cot de orice.
Va pup si va iubesc.

naty 21+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

NATY,bine ai revenit la noi, iti ducem dorul!!!

AI GRIJA DE TINE, SI TOT INAINTE !!!!

livi +27 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, ma bucur ca Mosul ti-a adus net-ul din nou sa putem sta de vorba. Ar fi bine ca de saptamana viitoare sa faci injectiile la 8 ore, tot ar fi un castig, nu? Si eu cred ca vremurile sunt mult schimbate, acum ne facem griji din orice si din pacate, de cele mai multe ori, chiar intemeiate. Stresul este de baza in ziua de azi si asta se reflecta in tot, mai ales in starea generala de sanatate. Inainte nu se faceau nici ecografii, nici controle lunare si se nasteau copii sanatosi, fara probleme. Acum parca din ce ne controlam mai tare si ne verificam de 2 ori pe luna , parca numai probleme intampinam! Nu stiu, e rau ce se intampla...

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput